Satinera

Kestävät Satinera® - kangasmerkit tai painettu satiininauha

Päästä luovuutesi valloilleen. Omiin malleihisi millä tahansa väreillä, liukuväreillä tai hienoilla yksityiskohdissa, meidän painetut Satinera -kangasmerkkimme ja kestävästä rPET:stä valmistetut loputtomat nauhat sopivat täydellisesti. Jopa valokuvan lataaminen on mahdollista. Korkealaatuisina hoitomerkkeinä, lahjanauhoina erityistilaisuuksiin tai koristenauhoina ompelemiseen – Satinera on eleganttia ja tarjoaa sinun luomuksillesi säihkettä.

Valitse vain sinulle parhaiten sopiva kangasmerkin tai -nauhan tuotevaihtoehto ja korkeus konfiguraattorissa. Kangasmerkit ja nauhat on valmistettu korkealaatuisesta kierrätetystä polyesterisatiinista (rPET), ne ovat kevyitä, kulutusta kestviä, pestäviä jopa 60° C asteessa ja sertifioidusti saasteeton (OEKO-TEX® STANDARD 100 ja DIN EN 71-3) ja erittäin kestäviä.

Satinera® - Erot

Yksittäiset merkit leveydeltään 16mm

Yksittäiset merkit leveydeltään 16mm

Satinera kangasmerkkejä voi valmistaa jopa yhdestä merkistä alkaen. 16mm leveydellä ne ovat erityisen hyviä käytettäväksi elegantteina, kiiltävinä merkkeinä käsin tehtyihin tuotteisiin. Käytä meidän fontteja ja kuvioita tai lataa oma logosi. Kangasmerkit ovat kuumasuljettuja rispaantumisen estämiseksi.

Yksittäiset merkit leveydeltään 35mm

Yksittäiset merkit leveydeltään 35mm

35mm leveät yksittäiset Satinera merkit sopivat erityisesti käytettäväksi korkealaatuisiin hoitomerkkeihin ommeltavaksi vaatteisiin. Käytä meidän fonttejamme tai kuvioita tai lataa oma valmis mallisi logona. Suljetut reunat varmistavat kangasmerkkien siistin käsittelyn.

Loputon nauha leveydeltään 16mm

Loputon nauha leveydeltään 16mm

Loputonta monipuolisuutta rullalla Satinera laadulla: Suunnittele oma lahjanauhasi erityistilaisuuksiin tai luo mukautettua koristenauhaa ommeltavaksi käsin tehtyihin tuotteisiisi. SYöttämäsi teksti tai ladattu logo toistetaan automaattisesti ilman välejä. Voidaan käyttää myös "Merkki rullalla"! Leikattujen reunojen rispaantumisen estämiseksi, voit käyttää esimerkiksi meidän Prym universaalit nakutussakset.

Loputon nauha leveydeltään 35mm

Loputon nauha leveydeltään 35mm

Olipa kyse lahjanauhasta runsaalla leveydellä sinun omalla mallillasi tai käytettävksi rullalta saatavina hoitomerkkeinä: Ei välejä eikä leikkausmerkkejä, jotka häiritsevät mallisi jatkumoa nauhalla, joka on pituudeltaan jopa 100 metriä. Kuvion toiston pituus voidaan määrittää millimetrin tarkasti. Leikattujen reunojen rispaantumisen estämiseksi, voit käyttää esimerkiksi meidän Prym universaalit nakutussakset.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
nameFIX
nameFIX

Etkö halua ommella? Merkkisi voidaan kiinnittää sekunneissa käyttämällä meidän patenoitua nameFIX:iä .

Ostoskortit
Ostoskortit

Yksilölliset ostoskortit DORTEX merkeille - jokainen luova syntymäpäiviäsankari lapsi on tyytyväinen.

2Go Merkit
2Go Merkit

Meidän valmiiksisuunnitellut merkkimme ovat korkealaatuisia, välittömästi saatavilla eivätkä todellakaan tylsiä. Niitä on saatavilla kätevissä 10 tuotteen pakkauksissa.

Kudotut logolliset merkit
Kudotut logolliset merkit

Lataa oma logosi ja suunnittele ja luo ainutlaatuisia merkkejä logollasi.