Flexinera tekstiilimerkit

Flexinera® ammattimaiset tekstiilimerkit sinun mallillasi

Korkealaatuiset kudotut tekstiilimerkit keskitaitoksella tai reunataitoksella ovat ihanteellisia ammattimaiseen merkitsemiseen logollasi tai kuviollasi. Me kudomme merkkisi haluamassasi koossa jopa kuudella erilaisella langan värillä. Valitse vain haluamasi vaihtoehto ja lataa valmis mallisi suoraan konfiguraattoriin.

Optimoi vain väriä, kokoa ja asettelua ja voit tilata tekstiilimerkkisi suoraan. Kaikkia vaihtoehtoja on saatavilla alkaen 100 kappaleesta. Flexinera merkkiemme valmistukseen me käytämme korkeaa osuutta kierrätetystä polyesterista valmistettua lankaa (noin. 50 % rPET).

Kuten kaikki tuotteemme, Flexinera tekstiilimerkit ovat Valmistettu Saksassa!

Konfigurointityökalu

Flexinera® - Erot

Reunataitos vasen ja oikea

Reunataitos vasen ja oikea

Flexinera tekstiilimerkit vasemmalla ja oikealla reunataitoksella sopivat erityisesti kiinnitettäväksi kankaan sisäpuolelle, esimerkiksi kaula-aukkoon. Vain muutama käsin tehty ommel kiinnittää ammattimaisen käsintehdy merkin kudottuihin tai virkattuihin kohteisiin.

Reunataitos ylä- ja alapuoli

Reunataitos ylä- ja alapuoli

Haluatko kiinnittää tekstiilimerkkisi pystyasentoon tai helman ympärille? Se ei ole ongelma meidän Flexinera tekstiilimerkeillä, joissa on reunataitos ylä- ja alapuolella. Tämä versio on täydellinen hattujen viimeistelemiseen.

Vaakasuora keskitaitos

Vaakasuora keskitaitos

Keskitaitoksella varustetut tekstiilimerkit ovat ihanteellisia sisällytettäväksi vaatteiden ulkoisiin saumoihin, sivuun, vyötärönauhaan tai kaulukseen. Tämä näyttää samaan aikaan sekä hienovaraiselta ja ammattimaiselta. Voit valita erilaisia asetteluja haluamallesi tekstille ja/tai logolle.

Pystysuora keskitaitos

Pystysuora keskitaitos

Soveltuuko pystysuora muoto paremmin tuotteellesi tai merkkisi mallille? Ei ongelmaa! Suunnitelmasi mukaisesti voit valita useiden erilaisten asettelujen välillä haluamallesi tekstille ja/tai logolle.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Ammattimaiset hoitomerkit
Ammattimaiset hoitomerkit

Täytä tekstiilien merkintöjä koskevat velvoitteet? Se on helppoa meidän ammattimaisilla hoitomerkeillä. Yksinkertaisesti vain valitset, määrittelelt ja tilaat haluamasi laadun ja määrän.

Kokomerkit
Kokomerkit

Pieni koko, suuret edut: Meidän kudotut kokomerkkimme ovat myös saatavilla eri kokomerkinnöillä. Erittäin käytännöllistä!

Riippumerkit
Riippumerkit

Fiksu ja uudelleenkäytttävä: Riippumerkit eri muotoisina ja eri materiaaleista ripustettavaksi.