Liiketoiminnan harjoittaminen kestävästi

Keskikokoinen perheyritys

Perheyrityksenä tiedämme, että jokainen tekemämme päätös vaikuttaa myös tuleviin sukupolviin. Luonnon ja ympäristön huolellinen käsitteleminen ovat meille yhtä tärkeää kuin arvostava yhteistyö työntekijöiden ja tavarantoimittajien kanssa. Siksi yhteisen työmme painopiste on asiakkaiden tarpeissa.

Sitoutuminen saksalaiseen sijaintiin

Me asumme ja työskentelemme Saksassa. Kaikki DORTEX-tuotteet on "Valmistettu Saksassa". Tämä säästää meiltä pitkiä toimitus- ja päätöksentekoreittejä. Korkeista henkilökustannuksista huolimatta pystymme pysymään samalla hintatasolla kuin kilpailijamme, joiden tuotanto on matalapalkkaisissa maissa, ja samalla täytämme korkeat laatustandardit tuotteissa ja asiakasneuvonnassa. Tämän tasapainottamisen tekee mahdolliseksi korkean tason tekninen osaaminen omassa yrityksessämme. Siten pystymme pitkälti automatisoimaan prosessit tilauksesta toimitukseen ja pitämään tuotantokustannukset kohtuullisissa rajoissa.

Vastuun ottaminen

Saksalaisena yrityksenä noudatamme luonnollisesti Saksan ja Euroopan lainsäädännön vaatimuksia.

Kestäviä raaka-aineita

Me hankimme tarvittavat raaka-aineet Saksasta aina kun mahdollista. Esimerkiksi Corinera-nahkamerkeissämme käytämme Nuorten saksalaisten sonnien luonnollista nahkaa, joka on parkittu luonnollisilla mineraali- ja kasviaineilla, joissa ei ole haitallisia aineita; puumerkkeihimme käytämme paikallista puuta, pyökkiä ja poppelia.

Tarvitsemme kuitenkin myös raaka-aineita, joita ei ole saatavilla Saksasta, esim. puuvillaa. Puuvillanauhoja kudottaessa lankojen tekniset vaatimukset ovat erittäin korkeat. Vain erittäin pitkäkuituiset puuvillatyypit sopivat tähän. Toistaiseksi markkinoilla ei ole luomupuuvillaa, joka täyttää kudottujen merkkien tekniset vaatimukset. Kudottuihin Cottonera merkkeihin me käytämme korkeampaa egyptiläistä, käsin poimittua, kammattua ja kaasutettua puuvillalankaa 1A pitkässä niteessä, (Giza laatu - Gossypium barbadense). Raakapuuvillan jatkokäsittely ja värjääminen tapahtuu saksalaisen kumppanimme sertifioiduissa olosuhteissa.
Ammattimaisten hoitomerkkiemme Cotton valmistukseen me käytämme sertifioitua, värjäämätöntä luomupuuvillalankaa saksalaiselta kumppaniltamme.

Me kudomme Flexinera-merkkimme suurella osuudella kierrätettyjä polyesterilankoja (noin 50 % rPET). Ammattimaisten hoitomerkkiemme Basic- ja Color-versiot on valmistettu 100% rPET:sta. Muut kestävästi tuotetuista materiaaleista valmistetut tuotteet ovat tällä hetkellä kehitysvaiheessa.

Kestävä toimitus

Kuten useimmat Saksassa tuottavat yritykset, olemme Dual System Germany -jäseniä. Tämä tarkoittaa, että osallistumme käyttämiemme pakkausmateriaalien kierrätykseen. Optimoimalla sopivan pakkauksen valitsemisen, pyrimme minimoimaan pakkausten kokonaispakkauskokoa. Pienempiin tilausmääriin käytämme uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja biokalvopusseja, jotka voidaan kompostoida standardin DIN EN 13432. (katso sertifikaatti)

Lyhyet tuotanto- ja kuljetusreittimme hyödyttävät tietenkin myös ympäristöä. Tuotannon ylijäämät, esim. laserkaiverretut metallimerkkimme, kierrätetään.

Sertifikaatit ja palkinnot
Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Ammattimaiset hoitomerkit
Ammattimaiset hoitomerkit

Täytä tekstiilien merkintöjä koskevat velvoitteet? Se on helppoa meidän ammattimaisilla hoitomerkeillä. Yksinkertaisesti vain valitset, määrittelelt ja tilaat haluamasi laadun ja määrän.

Riippumerkit
Riippumerkit

Fiksu ja uudelleenkäytttävä: Riippumerkit eri muotoisina ja eri materiaaleista ripustettavaksi.

nameFIX
nameFIX

Etkö halua ommella? Merkkisi voidaan kiinnittää sekunneissa käyttämällä meidän patenoitua nameFIX:iä .

Värisarjat
Värisarjat

Aina kankaaseesi sopiva merkki: Tilaa merkkisi harmonisissa värisarjoissamme.