Määrittele nyt

Suunnittele ovat tarrasi ja liimautuvat merkkisi

Haluatko merkitä esineet nopeasti ja yksilöllisesti tarroilla, tulostaa yksittäisiä autotarroja tai tilata omia tarroja kotitalouteen? Sitten olet juuri oikeassa täällä. Voit suunnitella lapsille nimitarroja, osoitetarroja tai lausetarroja helposti.

Miten voin mukauttaa tarrojani?

Tarrakonfiguraattorissamme voit olla itse luova, valita haluamasi muodon tarraasi varten tai ladata oman muotosi ja suunnitella painatuksen vapaasti. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman kuvioita, fontteja ja tekstuureja. Erityistä näkökulmaa varten olemme valinneet erilaisia kuvioita leikkauksina. Tarra, jonka läpi voit katsoa? Kenellä on sellaisia!

Kuinka kestäviä verkossa suunniteluut tarrani ovat?

Jotta voit nauttia itse suunnittelemistasi tarroista pitkään, valitse oikea materiaali myöhempää käyttöä varten! Tarvittaessa tarroille voidaan antaa oikea viimeistely mattapintaisella tai kiiltävällä suojalakalla.

Määrittele nyt
Logotarrat

Logotarrat

Ammattimainen brändäys yksilöllisillä tarramerkeillä: Suunnittele logotarrat logollasi tai kuvalla. Ihanteellinen ratkaisu esim. yrityspostiin.

  • kestävä liima
  • vapaa malli
  • erilaisia muotoja
  • monet materiaalit
Papier-Aufkleber

Papier-Aufkleber

Suunnittele yksilölliset paperitarrat, esimerkiksi värikkäillä kuvioilla ja kuvioilla. Ihanteellinen ratkaisu nimitarroihin, osoitetarroihin, tuotetarroihin tai lausetarroihin.

  • kestävä liima
  • vapaa malli
  • erilaisia muotoja
  • FSC®-sertifioitu paperi

Mikä paperi tai kalvo sopii tarroihini?

Tarrojen on tietenkin näytettävä hyvältä, tunnuttava hyvältä ja sovittava käyttötarkoitukseen. Painosuunnittelun lisäksi myös oikea materiaali on tärkeää. Tässä muutamia esimerkkejä: Valkoinen paperi näyttää siistiltä ja sopii hyvin tuotetarroihin tai osoitetarroihin, samoin kuin kierrätyspaperi tai voimapaperi. Kermanvärinen kuvioitu paperi on myös hyvä valinta pullotarroihin, viinitarroihin tai lasien tai tölkkien merkitsemiseen. Läpinäkyvät kalvotarrat sopivat erityisen hyvin, jos tausta on mukana suunnittelussa tai ikkunatarroiksi.

Ovatko itse suunnittelemani tarrat vedenkestäviä, lämmönkestäviä tai pakastinkestäviä?

Löydät kaikki tarramateriaaliemme ominaisuudet tarrakonfiguraattorimme yleiskatsauksesta. Varmista, että tarrapaperi tai -kalvo vastaa tarpeitasi.

Voinko painattaa tarroja omalla muodollani, logollani tai kokonaisella suunnittelulla?

Ei hätää! Voit yksinkertaisesti ladata haluamasi muodon tiedostona konfiguraattorimme valikkokohtaan "Muoto". Malli- tai logotiedostoa varten löydät latauspainikkeen kuvioehdotuksistamme ja leikkauksista.

Kun olet tyytyväinen suunnittelemaasi muotoon, voit yksinkertaisesti tilata sen verkossa ja me hoidamme loput. Käytämme vain ensiluokkaisia materiaaleja ja uusinta painotekniikkaa varmistaaksemme, että tarrat ja liimautuvat merkit ovat korkeinta laatua.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Ostoskortit

Ostoskortit

Yksilölliset ostoskortit DORTEX merkeille - jokainen luova syntymäpäiviäsankari lapsi on tyytyväinen.

Räätälöidyt lahjanauhat

Räätälöidyt lahjanauhat

Suunnittele oma lahjanauhasi. Pestävissä jopa 60° C lämpötilassa valoa ja kulutusta kestävä, ja siksi ihanteellinen käsintehtyjen tuotteiden kiinnittämiseen.

Ammattimainen merkitseminen

Ammattimainen merkitseminen

Yrityksen omistajana haluat antaa asiakkaillesi tietoa kattavasti! Täältä löydät kaiken mitä tarvitset - tarvitsitpa sitten yhden merkin tai 10,000 merkkiä.

Värisarjat

Värisarjat

Aina kankaaseesi sopiva merkki: Tilaa merkkisi harmonisissa värisarjoissamme.