Personoidut kudotut merkit ja tekstiilimerkit serifikaatilla

DORTEX edustaa korkeimpien standardien ylläpitämistä. Kaikki DORTEX tuotteet on valmistettu saksalaisissa tiloissa käyttäen korkealaatuisia materiaaleja. Me takaamme tuotteidemme ympäristöystävällisen, kestävän tuotannon sekä testatun laadun.

Personoidut tekstiilimerkkimme ja kudotut merkkimme on sertifioitu OEKO-TEX® Standard 100 -standardin mukaisesti, ja ne soveltuvat myös lasten lelujen valmistukseen standardin EN 71-3 mukaisesti. Lisätietoja sertifikaateistamme voi pyytää sähköpostitse.

Tekstiilimerkkimme ja satiininauhamme ovat ihoystävällisiä, pesunkestäviä, värinkestäviä ja vapaita haitallisista aineista. Ne ovat turvallisia käytettäväksi, esimerkiksi pyykkimerkit, nimimerkit vaatteille, lahjanauhoat tai -merkit, varmistetaan säännöllisellä testaamisella ja näillä sertifikaateilla:

OEKO-TEX® sertifikaatti

Sertifioitu OEKO-TEX®-standardin 100 mukaisesti

27. kesäkuuta 2022 Institut Hohenstein arvioi tuotteemme ja sertifioi ne seuraavalla tekstillä:

Noudattaen OEKO-TEX® Standard 100:a ja meidän sertifikaattia, DORTEX on valtuutettu numerolla 14.0.39222 ja arvioinnilla 22.0.15769, kantaen OEKO-TEX:iä® seuraaville tuotteille: Kudotut tekstiilimerkit ja kudotut nauhat, jotka on valmistettu värillisestä puuvillasta, kudotut tai painetut polyesterimerkit (Cottonera®, Flexinera®, ja erikoisvalmisteiset tuotteet) valmistettu erityisesti noudattaen Standard 100:a 100 OEKO-TEX® sertifioiduista materiaaleista:

Yllä mainituikke artikkeleille tehdyt testit toteutetiinn noudattaen OEKO-TEX®:in Standard 100:s, Liitettä 4, Tuoteluokka I lastentarvikkeille ja ovat osoittaneet, että Liitteesä 4 tällä hetkellä luetellun standarsin sovellettavat inhimilliset ekologiavaatimukset on täytetty

Bremer Umweltinstitutissa

Sertifioitu OEKO-TEX®-standardin 100 mukaisesti

DORTEX-tuotteet Corinera® testattiin 24. syyskuuta 2019 Bremer Umweltinstitutissa, Fahrenheitstr. 1, 28359 Bremen, rouva Siemersin ohjauksessa. Analyysi suoritettiin OEKO-TEX® Standard 100 -standardin vaatimusten mukaisesti. Tuotteet Satinera® (painettu satiininauha) ja Corinera® (laser kaiverretut etiketit synteettisestä nahasta, luonnonnahasta, poppeli- ja pyökkipuusta) täyttää tuoteryhmän I vaatimukset (imeväisille ja pikkulapsille tarkoitetut tavarat). Tuote Corinera® FloraPap® täyttää tuoteryhmän II vaatimukset (esineet, joita käytetään ihon lähellä).
Tuotteet Satinera®, myVIPs®tapahtumarannekkeet ja ammattimaiset hoitomerkit Color testattiin 28. kesäkuuta 2021 Bremer Umweltinstitutissa, Fahrenheitstr. 1, 28359 Bremen, rouva Siemersin ohjauksessa. Tuotteet täyttää tuoteryhmän I vaatimukset (imeväisille ja pikkulapsille tarkoitetut tavarat).

Toy-QS

Sertifioitu standardin DIN EN 71-3 mukaisesti

Cottonera® Classic-kudotut etiketit julkaistiin 30. lokakuuta 2019 ja painetut Satinera®, myVIPs®tapahtumarannekkeet ja ammattimaiset Basic, Cotton ja Color 24. kesäkuuta 2021 Bremer Umweltinstitut testilaboratoriossa, Fahrenheitstr. 1, 28359 Bremen, rouva Siemersin ohjauksessa EN 71-3:n voimassa olevien mittausmääräysten mukaisesti.
Kaikki mitatut arvot olivat huomattavasti alle sallittujen kynnysarvojen, suurin osa tuotteista oli alle todiste kynnysarvojen. Täten mainitut DORTEX tuotteet sopivat käytettäväksi lastenlelujen valmistamiseen EN 71-3 mukaisesti.

Todistusnumeromme:
L1028FT-1K, L2831FT, L4203FT-1 ja L4203FT-2

Sertifioitu yritys

Paras verkkokauppa 2019, 2020 ja 2021

DORTEX.DE on nimetty PARHAAKSI Verkkokaupaksi keskimääräistä korkeammalla asiakastyytyväisyydellä kolmannen kerran peräkkäin DEUTSCHLAND TESTin tekemän kyselyn mukaan. Vuonna 2021, 1,969 valtakunnallisesti tutkittiin 1969 verkkokauppaa 166 kategoriassa. (Lähteet: Focus 20/19, Focus 17/20 ja Focus 16/21).

Palvelun Mestari 2021

DORTEX on yritys parhaalla palvelukokemuksella kategoriassa “Personoidut Merkit” Saksassa (13 toimittajaa). Tämän määritteli päivälehti DIE WELT yhdessä Service Valuen kanssa. Kaiken kaikkiaan tarkasteltiin 4 196 yrityksen palveluosaamista 384 toimialalla. (Lähde: DIE WELT, 2021-10-13)

Jäsenyydet

Luoteis-Saksan tekstiili- ja vaatetusteollisuuden liiton jäsenenä olemme osa vahvaa Saksassa valmistavien tekstiilialan yritysten verkostoa. Verband der Nordwestdeutschen Textil- und Bekleidungsindustrie e.V.

Tunnustettu IHK:n (kauppakamari) koulutusyhtiö

Me pystymme tarjoamaan korkeinta standardia vain erittäin motivoituneen ja koulutetun tiimin avulla. Meidän harjoittelijamme ovat myös törkeä osa työntekijärakennetta ja ovat suoraan mukana yrityksen toiminnassa. He tuovat uusia ideoita ja täten myötävaikuttavat yrityksen kestävään kehitykseen. Me olemme ylpeitä tunnustuksesta IHK Dortmundin koulutusyhtiöksi.

Yksi kaikkein innovattisimmista keskikokoisista yrityksistä

Joka vuosi, Wienin talousyliopiston, Institut für Entrepreneurship und Innovation tietelliisen johdon alaisuudessa päätetään kaikkein innovatiivisimmat keskikokoiset yritykset saksassa. DORTEX mbH:n innovaatiohallinnan testaus antoi erinomaiset tulokset. Täten yritys on yksi parhaista innovaattoreista heidän kokosektorillaan. TOP Innovator 2015 laatumerkki myönnettiin DORTEX:in johdolle Ranga Yogeshwarin juhlallisen palkintojenjakotilaisuuden yhteydessä 26. kesäkuuta 2015 yhteydessä 26. kesäkuuta 2015.

Sertifikaatti TOP100 Latausta

Ehdokkaana Dortmundin taloustiede palkinnolle 2014

Vuodesta 2005 lähtien, Dortmundin kaupnki on myöntänyt Dortmunder Wirtschaftspreis -palkinnon PARHAALLE yritykselle. Valitaan erinomainen keskikokoinen yritys, joka on osoittanut taloudellisen menestyksensä ja vahvistanut erityistä osallistumistaan Dortmundin alueella erityisellä tavalla. DORTEX mbH on yksi kilpailun finalisteista. Me olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tällaista tunnustusta työstämme.