Personoidut kudotut merkit ja tekstiilimerkit serifikaatilla

DORTEX edustaa korkeimpien standardien ylläpitämistä. Kaikki DORTEX tuotteet on valmistettu saksalaisissa tiloissa käyttäen korkealaatuisia materiaaleja. Me takaamme tuotteidemme ympäristöystävällisen, kestävän tuotannon sekä testatun laadun.

Personoidut tekstiilimerkkimme ja kudotut merkkimme on sertifioitu OEKO-TEX® STANDARD 100 -standardin mukaisesti, ja ne soveltuvat myös lasten lelujen valmistukseen standardin EN 71-3 mukaisesti. Lisätietoja sertifikaateistamme voi pyytää sähköpostitse.

Tekstiilimerkkimme ja satiininauhamme ovat ihoystävällisiä, pesunkestäviä, värinkestäviä ja vapaita haitallisista aineista. Ne ovat turvallisia käytettäväksi, esimerkiksi pyykkimerkit, nimimerkit vaatteille, lahjanauhoat tai -merkit, varmistetaan säännöllisellä testaamisella ja näillä sertifikaateilla:

OEKO-TEX® sertifikaatti

Sertifioitu OEKO-TEX®-standardin 100 mukaisesti

27. toukokuuta 2023 Institut Hohenstein arvioi tuotteemme ja sertifioi ne seuraavalla tekstillä:

Noudattaen OEKO-TEX® STANDARD 100:a ja meidän sertifikaattia, DORTEX on valtuutettu numerolla 14.0.39222 ja arvioinnilla 23.1044717, kantaen OEKO-TEX:iä® seuraaville tuotteille: Kudotut tekstiilimerkit ja kudotut nauhat, jotka on valmistettu värillisestä puuvillasta, kudotut tai lämpösiirtopainetut puuvilla- ja polyestermerkit (Cottonera®, Novinera®, Flexinera®, hoitomerkit ja erikoisvalmisteiset tuotteet) valmistettu erityisesti noudattaen STANDARD 100:a 100 OEKO-TEX® sertifioiduista materiaaleista:

Yllä mainituikke artikkeleille tehdyt testit toteutetiinn noudattaen OEKO-TEX®:in STANDARD 100:s, Liitettä 4, Tuoteluokka I lastentarvikkeille ja ovat osoittaneet, että Liitteesä 4 tällä hetkellä luetellun standarsin sovellettavat inhimilliset ekologiavaatimukset on täytetty

Bremer Umweltinstitutissa

Sertifioitu OEKO-TEX®-STANDARDIN 100 mukaisesti

DORTEX-tuotteet Corinera® testattiin 24. syyskuuta 2019 Bremer Umweltinstitutissa, Fahrenheitstr. 1, 28359 Bremen, rouva Siemersin ohjauksessa. Analyysi suoritettiin OEKO-TEX® STANDARD 100 -standardin vaatimusten mukaisesti. Tuotteet Satinera® (painettu satiininauha) ja Corinera® (laser kaiverretut etiketit kaktusnahasta, synteettisestä nahasta, luonnonnahasta, poppeli- ja pyökkipuusta) täyttää tuoteryhmän I vaatimukset (imeväisille ja pikkulapsille tarkoitetut tavarat). Tuote Corinera® FloraPap® täyttää tuoteryhmän II vaatimukset (esineet, joita käytetään ihon lähellä).
Tuotteet Satinera®, myVIPs®tapahtumarannekkeet ja ammattimaiset hoitomerkit Color testattiin 28. kesäkuuta 2021 Bremer Umweltinstitutissa, Fahrenheitstr. 1, 28359 Bremen, rouva Siemersin ohjauksessa. Tuotteet täyttää tuoteryhmän I vaatimukset (imeväisille ja pikkulapsille tarkoitetut tavarat).

Toy-QS

Sertifioitu standardin DIN EN 71-3 mukaisesti

Cottonera® Classic ja Novinera®-kudotut etiketit julkaistiin 9. marraskuu 2023, laser kaiverretut etiketit ja riipumerkit Corinera kaktusnahasta julkaistiin 13. heinäkuuta 2023 ja painetut Satinera®, myVIPs®tapahtumarannekkeet ja ammattimaiset Basic, Cotton, Color ja luomupuuvillan etiketit 24. kesäkuuta 2021 Bremer Umweltinstitut testilaboratoriossa, Fahrenheitstr. 1, 28359 Bremen, rouva Siemersin ohjauksessa EN 71-3:n voimassa olevien mittausmääräysten mukaisesti.
Kaikki mitatut arvot olivat huomattavasti alle sallittujen kynnysarvojen, suurin osa tuotteista oli alle todiste kynnysarvojen. Täten mainitut DORTEX tuotteet sopivat käytettäväksi lastenlelujen valmistamiseen EN 71-3 mukaisesti.

Todistusnumeromme:
L8947FT-1, L8947FT-2, L2831FT, L4203FT-1, L4203FT-2 ja L8295FL

Sertifioitu yritys

Paras verkkokauppa 2019, 2020 ja 2021

DORTEX.DE on nimetty PARHAAKSI Verkkokaupaksi keskimääräistä korkeammalla asiakastyytyväisyydellä kolmannen kerran peräkkäin DEUTSCHLAND TESTin tekemän kyselyn mukaan. Vuonna 2021, 1,969 valtakunnallisesti tutkittiin 1969 verkkokauppaa 166 kategoriassa. (Lähteet: Focus 20/19, Focus 17/20 ja Focus 16/21).

Palvelun Mestari 2021

DORTEX on yritys parhaalla palvelukokemuksella kategoriassa “Personoidut Merkit” Saksassa (13 toimittajaa). Tämän määritteli päivälehti DIE WELT yhdessä Service Valuen kanssa. Kaiken kaikkiaan tarkasteltiin 4 196 yrityksen palveluosaamista 384 toimialalla. (Lähde: DIE WELT, 2021-10-13)

Jäsenyydet

Luoteis-Saksan tekstiili- ja vaatetusteollisuuden liiton jäsenenä olemme osa vahvaa Saksassa valmistavien tekstiilialan yritysten verkostoa. Verband der Nordwestdeutschen Textil- und Bekleidungsindustrie e.V.

Tunnustettu IHK:n (kauppakamari) koulutusyhtiö

Me pystymme tarjoamaan korkeinta standardia vain erittäin motivoituneen ja koulutetun tiimin avulla. Meidän harjoittelijamme ovat myös törkeä osa työntekijärakennetta ja ovat suoraan mukana yrityksen toiminnassa. He tuovat uusia ideoita ja täten myötävaikuttavat yrityksen kestävään kehitykseen. Me olemme ylpeitä tunnustuksesta IHK Dortmundin koulutusyhtiöksi.

IU International Universityn harjoittelukumppani

Valtion tunnustaman yksityisen IU-yliopiston harjoittelukumppanina tuemme säännöllisesti opiskelijoita heidän 3,5-vuotisen kaksoiskoulutuksensa aikana käytännön vaiheissa yrityksessä. Vuorottelemalla säännöllisesti kurssien ja yrityksessä työskentelyn välillä opiskelijat saavat työkokemusta jo opintojensa aikana. Teoreettisesti hankittu tieto siirtyy suoraan käytäntöön.

Testattu verkkoturvallisuus ja luottamus

Haluamme, että tunnet olosi mukavaksi verkkokaupassamme. Laadukkaan tuotevalikoiman lisäksi tähän kuuluu myös turvallisuus, joka liittyy toimintaan oikeudellisesti turvallisessa ympäristössä. Yhteistyökumppanimme Trusted Shops ei ainoastaan takaa tätä hyväksymismerkinnällään. Todellisten asiakkaiden arvostelut antavat tietoa siitä, millaisia kokemuksia muilla ihmisillä on ollut kaupassamme. Trusted Shops takaa, että arvostelut ovat aitoja, täydellisiä ja ettei niitä ole manipuloitu.