Give the gift of labels - The idea for creative people

Anna lahjaksi merkkejä - Idea luoville ihmisille

Luovalle mielelle on usein vaikeaa löytää täydellistä lahjaa. Kangasta ompelun ystäville tai lankaa kutojille ei ole oikein jotain, mitä voi kutsua ainutlaatuiseksi. Mutta me olemme täällä auttamassa! Jokainen joka ompelee, kutoo, virkkaa, kirjailee tai tekee jotain muuta samankaltaista käsityötä, löytää varmasti jotakin hyödyllistä tai kivaa meidän kattavasta valikoimasta.

Joten miksipä et tekisi merkkilahjaa? Kuten kaikki tuotteemme, meidän DORTEX lahjakortit voi räätälöidä yksilöllisesti ja muokata luodakseen hyvännäköisen, persoonallisen lahjan. Voit valita haluamasi arvon ja ladata valitsemasi logon tai kuvatiedoston.

Konfigurointityökalu

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Räätälöidyt lahjanauhat
Räätälöidyt lahjanauhat

Suunnittele oma lahjanauhasi. Pestävissä jopa 60° C lämpötilassa valoa ja kulutusta kestävä, ja siksi ihanteellinen käsintehtyjen tuotteiden kiinnittämiseen.

2Go Merkit
2Go Merkit

Meidän valmiiksisuunnitellut merkkimme ovat korkealaatuisia, välittömästi saatavilla eivätkä todellakaan tylsiä. Niitä on saatavilla kätevissä 10 tuotteen pakkauksissa.

Silitettävät kuvat
Silitettävät kuvat

Kustomoidut kirjaimet, kuvat tai hoito-ohjeet voidaan helposti ja pysyvästi kiinnittää DTF-siirtokuvina silitysraudalla tai kuumapuristimella.