Give the gift of labels - The idea for creative people

Anna lahjaksi merkkejä - Idea luoville ihmisille

Luovalle mielelle on usein vaikeaa löytää täydellistä lahjaa. Kangasta ompelun ystäville tai lankaa kutojille ei ole oikein jotain, mitä voi kutsua ainutlaatuiseksi. Mutta me olemme täällä auttamassa! Jokainen joka ompelee, kutoo, virkkaa, kirjailee tai tekee jotain muuta samankaltaista käsityötä, löytää varmasti jotakin hyödyllistä tai kivaa meidän kattavasta valikoimasta.

Joten miksipä et tekisi merkkilahjaa? Kuten kaikki tuotteemme, meidän DORTEX lahjakortit voi räätälöidä yksilöllisesti ja muokata luodakseen hyvännäköisen, persoonallisen lahjan. Voit valita haluamasi arvon ja ladata valitsemasi logon tai kuvatiedoston. Tilaa on myös vastaanottajalle jätettävään viestiin.

Konfigurointityökalu

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Ovikyltit

Ovikyltit

Mukauta ovikylttisi ja nimikylttisi fonteillamme tai kuvioillamme, tai lataa oma tiedostosi.

Räätälöidyt lahjanauhat

Räätälöidyt lahjanauhat

Suunnittele oma lahjanauhasi. Pestävissä jopa 60° C lämpötilassa valoa ja kulutusta kestävä, ja siksi ihanteellinen käsintehtyjen tuotteiden kiinnittämiseen.

2Go Merkit

2Go Merkit

Meidän valmiiksisuunnitellut merkkimme ovat korkealaatuisia, välittömästi saatavilla eivätkä todellakaan tylsiä. Niitä on saatavilla kätevissä 10 tuotteen pakkauksissa.

Itsekiinnittyvät paperimerkit

Itsekiinnittyvät paperimerkit

Enemmän kuin klassisia osoitemerkkejä: Suunnittele sinun mukautetut paperitarrasi esim. omalla logolla tai valokuvalla. Ihanteellinen idea esim. kirjeisiin ja paketteihin.