Uutiset

Ylesikäyttöön: räätälöidyt silityskuvat

2024-03-27
Ylesikäyttöön: räätälöidyt silityskuvat

Sinun ei tarvitse olla ammattimainen graafinen suunnittelija suunnitellaksesi omia silityskuvia!

Muokattavissa konfiguraattorimme avulla

Suunnitteluvaihtoehdot ovat yhtä yksilöllisiä kuin sinä itse. Tarvitsetpa sitten T-paitoja polttareihin, haluat piristää juuttikassiasi tai räätälöidä vaatekappaleita omalla logollasi. Intuitiivisessa konfiguraattorissamme kuka tahansa voi helposti luoda räätälöityjä silitysmalleja. Lataa vain logosi tai kokonainen malli tai käytä motiivejamme, fonttejamme ja muotoiluelementtejämme. Käytössäsi on myös laaja ja jatkuvasti kasvava valikoima suunnittelumalleja.

Minkä kokoinen DTF-silityskuvasi pitäisi olla? Kaikki on mahdollista 10 x 10 mm:stä DIN A3+:een (340 x 420 mm)!

Saksassa valmistettavaa laatua

Tulostamme silitettävät kuvat ja kirjaimet korkealaatuisesti DTF-siirtokuvakalvolle täällä Saksassa. Väri-intensiiviset, sileät ja pesunkestävät silitettävät siirtokuvat loistavat myös tummilla kankailla. Tätä tarkoitusta varten painamme kuviosi valkoisella pohjalla.

Vaikka tilaisit suuria määriä silitettäviä kuvia, toimitamme koko määrän erikseen leikattuna.

Silitykseen on parasta käyttää siirtokuvapuristinta, mutta voit käyttää myös silitysrautaa ja seurata ohjeitamme.

Vain yhdellä klikkauksella tapahtuma-alueelle

2024-03-13
Vain yhdellä klikkauksella tapahtuma-alueelle

Hyviä uutisia! Uudelta tapahtuma-alueeltamme löydät nyt kaikki DORTEX-tuotteet tapahtumaasi varten nopeasti ja helposti.

Henkilökohtaisten myVIPs -tapahtumarannekkeiden ja -nauhojen eri versioiden lisäksi annamme sinulle vinkkejä tapahtumiin, joissa on erityinen kosketus. Kenellä on jalometallista valmistettuja nimikylttejä tai käyntikortteja?

Yksilöllinen ja laadukas suunnittelu myös ilman graafista suunnittelijaa

Konfiguraattorimme antaa sinulle pääsyn jatkuvasti kasvavaan valikoimaan suunnittelumalleja. Lataa vain oma logosi ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla. Voit tietysti ladata myös täydellisen mallin.

Lyhyet toimitusreitit eivät ole vain kestäviä, vaan säästävät myös aikaa. Jos sinulla on erityisen kiire, voimme valmistaa lähes kaikki tuotteet pikatuotantona lisämaksusta.

Mustan valon tapahtuma, häät tai messut

Oikeat ideat jokaiseen tapahtumaan? Työstämme sitä parhaillaan. Napsauta sopiville tapahtuma-alueille. Etkö löydä etsimääsi? Käy aika ajoin uudelleen täällä. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti!

Pieniä määriä ja Saksassa valmistettua laatua

Valmistamme kaikkia tuotteita suurissa ja pienissä erissä korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti täällä Saksassa.

Tapahtumarannekkeet ja kaulanauhat mustan valon tapahtumiin

2024-02-23
Tapahtumarannekkeet ja kaulanauhat mustan valon tapahtumiin

Suunnitteletko seuraavaa mustan valon tapahtumaa? Etsitkö jotain erityistä?

Anna luovuutesi virrata

Silloin uudet myVIPs-tapahtumarannekkeet (UV) ja -kaulanauhat (UV) fluoresoivissa väreissä ovat juuri sinua varten. Voit helposti suunnitella tuotteet itse konfiguraattorissamme tai ladata oman täydellisen suunnitelmasi. Joka tapauksessa myVIPs-tapahtumarannekkeet ja -kaulanauhat ovat ainutlaatuisia. Kuten värit, voit mukauttaa myös tilausmäärän yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Laatua Saksasta

Konfiguraattorissa voit valita suljetun version, jossa on yksi koukku, tai avoimen version, jossa on kaksi koukkua. Laadukas satiininauha on valmistettu kierrätetystä polyesterilangasta. Nauhan leveys on 20 mm ja pituus 90 cm ilman kiinnityskääreitä.

Molemmat tuotteet ovat valonkestäviä, kulutusta kestäviä ja pestäviä 60° C:seen asti, ja ne ovat kaunis muisto onnistuneista tapahtumista.

Nopea tuotanto

Koska valmistamme Saksassa, säästät arvokasta odotusaikaa. Jos tarvitset tuotteita vielä nopeammin, tarjoamme pikatuotantoa, jotta tuotteet saapuvat ajoissa.

Uutta: PrintTex - painetut tekstiilimerkit

2023-12-11
Uutta: PrintTex - painetut tekstiilimerkit

Haluatko suunnitella merkin, jossa on 1 tai 2 riviä tekstiä ja kuvio?

Sitten PrintTex on täydellinen tuote sinulle!

 • helppo konfiguroida
 • lyhyt tuotantoaika
 • kaunis kangasrakenne pellavakudoksessa
 • kiinteä koko (15 mm x 65 mm)
 • suljetut reunat, voidaan ommella ilman taittoa
 • valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetyistä polyesterilangoista

Painetut puuvillamerkit luomulaatua

2023-11-20
Painetut puuvillamerkit luomulaatua

Tarjoamme nyt myös painettuja puuvillamerkkejä, jotka on valmistettu sertifioidusta luomupuuvillalangasta. Nämä sertifioidusta luomupuuvillalangasta valmistetut yksilöllisesti suunnitellut tekstiilimerkit soveltuvat jopa lasten lelujen valmistukseen EN 71-3 -standardin mukaisesti.

yksilöllisesti suunnitellut kangasetiketit, jotka on valmistettu sertifioidusta luomupuuvillalangasta, soveltuvat jopa lasten lelujen valmistukseen EN 71-3 mukaisesti.

Kuten olet tottunut DORTEXilta, sinulla on tässäkin ehdoton suunnittelun vapaus. Valitse vain olemassa olevista fonteista ja malleista tai lataa oma logosi. Valmistamme painetut puuvillaetiketit yksitellen sinulle jo 20 kappaleesta alkaen.

Cottonera Classicin ja Satineran uudet hinnat

2023-09-08
Cottonera Classicin ja Satineran uudet hinnat

Valitettavasti hinnankorotukset vaikuttavat myös meihin. Olemme jo jonkin aikaa joutuneet maksamaan korkeampia hintoja etikettienne valmistuksessa käytettävien materiaalien hankinnasta.

Syyskuun 15. päivästä 2023 alkaen Cottonera Classic- ja Satinera-etiketteihin ja -nauhoihin sovelletaan uusia hintoja.

Paras laatu sekä luonnon ja ympäristön huolellinen kohtelu ovat edelleen periaatteitamme. Voit luottaa siihen!

Veganinen kaktusnahka merkeillesi

2023-04-03
Veganinen kaktusnahka merkeillesi

Tämä on saatavilla vain meiltä: vegaanisesta kaktusnahasta valmistettu merkki!

Innovatiivista kasvinahkaa käytetään jo nyt paikoin istuinpäällysteisiin tai vegaaninahkaisiin asusteisiin. Olemme optimoineet sen erityisesti merkkien laserkaiverrusta varten. Kaiverretun suunnitelmasi hienot viivat, kuviot ja kirjaimet pääsevät oikeuksiinsa myös viikunakaktuksista valmistetussa vegaanisessa kasvinahassa.

Tutustu lisää uuteen kaktusnahkaan verkkokaupassamme tai suunnittele kaktusnahkamerkkisi suoraan konfiguraattorissa.

Viikunakaktus Opuntia ficus-indica on vaatimaton kasvi, joka ei tarvitse kastelua tai lannoitusta.

Kaktusnahan valmistamiseksi nopal, kaktuksen lehti, kerätään, murskataan ja kuivataan auringossa. Lehdet kasvavat uudelleen, ja niitä voidaan korjata jopa kahdeksan vuoden ajan. Viikunakaktusta syödään Meksikossa vihanneksena, ja sen hedelmät ovat suosittuja myös meillä. Koska kasvia kasvaa suuria määriä kuivilla alueilla, kaktuksen nahkatuotanto ei kilpaile elintarviketuotannon kanssa.

Titaanipinnoitettua ruostumatonta terästä useina muunnoksina

2023-02-14
Titaanipinnoitettua ruostumatonta terästä useina muunnoksina

Ne eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ovat myös monipuolisia: uudet ruostumattomasta teräksestä valmistetut merkit tyylikkäissä metalliväreissä, joissa on kontrastinen kaiverrus suunnittelemallasi mallilla.

Ne ovat katseenvangitsija logomerkkeinä laukuissa ja asusteissa, laadukkaana nimikylttinä, jota ei taatusti unohda, tai riipuksena kaikelle, mikä on sinulle tärkeää ja rakasta. Valmistamme ne yksilöllisesti sinulle haluamassasi muodossa. Tietenkin, kuten aina, kiinnittäen suurta huomiota yksityiskohtiin ja Valmistettu Saksassa!

Kestävä titaanipinnoite antaa kaiverretulle etupuolelle täyteläisen värin ja estää myös merkkiä naarmuuntumasta nopeasti.

Kudotut merkit nyt värisarjoina!

2023-01-27
Kudotut merkit nyt värisarjoina!

Haluttu malli on valmis, mutta mitä värejä siinä pitäisi olla?

Kuulutko niihin, jotka yrittävät pitkään etsiä "oikeaa" väriyhdistelmää merkkejä tilatessaan? Voimme auttaa sinua valitsemaan oikean värin kudottuihin Novinera- ja Cottonera Classic -merkkeihin. Värisarjojen avulla olemme koonneet sinulle kauniita väriyhdistelmiä väriteeman ympärille.

Viisi väriyhdistelmää – yksi malli – yksi pala

Se ei voisi olla helpompaa: suunnittele kudottu merkkisi Novineran tai Cottonera Classicin konfiguraattorissa ja valitse yksi monista värisarjoista.

Sovelluksesta ja mausta riippuen olemme luoneet värimaailmoja, kuten "Classic Light", "Lollipop", "Jeans" tai "Nature". Ota itse selvää, mikä värimaailma kuuluu Novineralle ja mitkä löydät puuvillamerkeillemme!

Vinkkimme: Munakoisoa lohella

2022-11-18
Vinkkimme: Munakoisoa lohella

Onko ruokahalu herännyt? Munakoiso ja lohi on yksi monista väriyhdistelmistä, joita voit valita uusiin kudottuihin Novinera-merkkeihin. Kestäviä lankoja 30 värissä, kuten kulta, hopea, kupari, mintunsininen, akva ja monet muut värit.

Eloisat neonvärit

Olemme rakastuneita kudottuihin Novinera-merkkeihimme, jotka ovat neonkeltaisia, oransseja, vihreitä ja vaaleanpunaisia, joko pelkkänä neonvärisenä merkkinä tai yhdistettynä muihin fontteihin tai taustaväreihin. Nämä iloiset värit ja niiden värilliset vastineet tulevat tuoreita värjäystehtaalta.

Harmonia sarjassa

Voit nyt tilata viisi jaloa väriyhdistelmää yksilöllisessä suunnitelmassasi suoraan sarjassa. Hieno kiiltävä kulta ja hopea upotettuna mustaan sekä valkoinen ja harmaa. 10 kudottua Novinera-merkkiä kutakin näistä väriyhdistelmistä tekee henkilökohtaisesta merkkisetistäsi "Klassisen" täydellisen.

Uusi suunnittelija merkkisetti Unikatilta

2022-08-09
Uusi suunnittelija merkkisetti Unikatilta

Meidän 2go alueemme on kasvanut! Tästä eteenpäin tarjoamme sinulle valmiita merkkisarjoja Unikatilta.

Haluatko ommella ensimmäisen laukkusi? Käy sitten Unikatilla. Täältä löydät oikean kaavan jokaiselle vaikeustasolle.

Hän suunnitteli joitakin 2go-sarjoja erityisesti DORTEXille vastaamaan hänen kaavojaan.

Sarjoja on saatavana eri malleja ja materiaaleja. Joten jokaiselle löytyy jotakin.

Haluatko suunnitella oman merkin? Tutustu sitten kaikkiin merkin luomisvaihtoehtoihin.

Hinnankorotus 1. maaliskuuta 2022 alkaen

2022-02-09
Hinnankorotus 1. maaliskuuta 2022 alkaen

Kustannukset nousevat, periaatteemme säilyvät

Puuvilla, nahka, keinonahka, puu, ruostumaton teräs, luettelo merkkiemme valmistuksessa käyttämistämme materiaaleista on pitkä. Hankinnoissa kiinnitämme huomiota kestävyyteen ja laatuun. Lisäksi kustannuksia aiheutuu energiasta, rakennusten ylläpidosta, julkisista maksuista ja monista muista kustannuksista. Lähes jokainen toimittaja on korottanut hintojaan viime kuukausina tai ilmoittanut korotuksista lähitulevaisuudessa.

"Sinulla on aina mahdollisuus valita." (tunnettu kansanviisaus)

Miltä valintamme näyttävät? Haluammeko asettaa vaatimuksiamme ja tavoitteitamme alemmas?

Alentaa tuotteidemme laatua, palvelutiimimme työntekijöiden määrää ja pätevyyttä vai tavoitteitamme ilmastoneutraaliudesta? Monet kilpailijoistamme tuottavat Aasiassa, jossa verot ovat alhaisemmat ja palkkakustannukset mitättömät.

Olisiko tämä vaihtoehto meille?

Perustamisestamme vuonna 1986 lähtien juuri nämä asiat ovat olleet erityisen lähellä sydäntämme. Perheyrityksenä ajattelemme myös seuraavia sukupolvia. Haluamme pitää sen sellaisena!

Kaikki verkkokauppamme tuotteet kallistuvat hieman 1. maaliskuuta 2022 alkaen. Samalla tarkistamme tarjoamiamme toimitusvaihtoehtoja. Eri palveluntarjoajien kanssa käymme edelleen neuvotteluja oikeudenmukaisista ratkaisuista.

Toivomme teiltä ymmärrystä!

Ei vieläkään joululahjaa?

2021-12-22
Ei vieläkään joululahjaa?

Anna lahjakortti yksittäisiä etikettejä varten!

Voit valita konfiguraattorissa useista eri malleista ja personoida kupongin omalla tekstilläsi tai valokuvallasi. Halutessasi voucher toimitetaan suoraan sähköpostiisi.

Se ei voisi olla nopeampaa!

Toivotamme sinulle ja läheisillesi hyvää joulun aikaa ja menestyksekästä alkua vuodelle 2022! Pysy terveenä ja luovana!

Vain perjantaina: 10% alennus koko verkkokaupassa

2021-11-23
Vain perjantaina: 10% alennus koko verkkokaupassa

Tänä perjantaina (Black Friday) saat 10% alennuksen* koko ostoksestasi verkkokaupassamme koodilla 'DORTEX'! Syötä koodi kenttään "alennuskoodi" kassalla ja nauti tästä erikoistarjouksesta!

Ei idea merkille tai nauhalle?

Esimerkit valmiista merkeistä auttavat sinua löytämään haluamasi mallin ja oikean materiaalin, esim. puuvilla, nahka, keinonahka, metalli tai FloraPapia. Tietysti voit myös yksinkertaisesti vain ladata valmiiksi suunnittelemasi mallin tiedostona.

Muuten: Valmistamme yksinomaisesti sinulle

Valmistamme merkkisi täsmälleen määritystesi mukaisesti, yksinomaan sinua varten. Tämä vie meiltä muutaman päivän. Näytämme sinulle arvioidun valmistusajan, kun teet tilauksesi verkkokaupassamme.

Saksassa valmistettua laatua

Rakastamme korkealaatuisia materiaaleja ja valmistamme merkkisi kokeneen tiimimme kanssa, siellä missä kotimme sijaitsee. Saksassa.

*Alennuskoodi 'DORTEX' on voimassa vain perjantaina 26. marraskuuta 2021, kun tilaus tehdään verkkokaupassamme www.dortex.fi.

Aina valmiina grillaamaan – Uusi Ilmaiseva Label 2go -merkkimme

2021-10-18
Aina valmiina grillaamaan – Uusi Ilmaiseva Label 2go -merkkimme

Grillaamiseen sisältyy hyvä grilli, huolellisesti valmistettu grilliruoka ja tietenkin tyylikäs grilliesiliina. Ompelitpa sen sitten itse tai ostat kaupasta, ilmaisevalla merkillä teet siitä erityisen katseenvangitsijan.

Merkeistämme ja suunnittelijamerkit trendikkäillä kuvioilla löydät nyt monia valmiiksi suunniteltuja merkkisettejä sarjasta "Grilling", jonka on suunnitellut Frauke Friboes.

Jokaisessa setissä on kaksi suurta merkkiä (9 x 9 cm) erilaisella suunnittelulla ja 8 rustiikkista ruuviniittiä asiamukaista kiinnitystä varten.

Suunnitteletko mieluummin itse ilmaisevia merkkejä? Lataa silloin oma mallisi nahkamerkkiemme kokoonpanoon, valitse haluamasi koko ja materiaali ja lisää se sitten ostoskoriisi.

Kohenna riipuksia ja riippumerkkejä värikkäällä satiininauhalla

2021-08-31
Kohenna riipuksia ja riippumerkkejä värikkäällä satiininauhalla

Se riippuu yksityiskohdista! Voit kiinnittää rakkaudella suunnitellut riipuksesi ja riippumerkkisi värikkäällä tavalla uusilla satiininauhoillamme ja esim. hakaneulalla. Löydät ne nyt lisävarusteena riippumerkeillemme kokoonpanotyökalussa. Valitse haluamasi väri 11 väristä ja lisää suoraan ostoskoriin.

Me toimitamme nauhat pakattuna 3 metrin pituisiksi ja ne riittävät 12-15 riippumerkille.

Satiininauhat täydentävät nykyistä nyörien, ketjujen ja muiden valikoimaa, ja kuten kaikki tuotteemme ne on Valmistettu Saksassa.

Viikonloppualennus: 15 % luomupuuvillaisista hoitomerkeistä

2021-06-17
Viikonloppualennus: 15 % luomupuuvillaisista hoitomerkeistä

Perjantaista 2021-06-18 sunnuntaihin 2021-06-20 saat 15 % alennuksen* luomupuuvilla hoitomerkeistämme verkkokaupassamme.

Me toimitamme luomupuuvilla merkit 35 mm:n levyisissä rullissa alkaen 20 kappaleesta. Leikkaat vain tarvittavat merkit tarpeen mukaan. Koska puuvillan reunoja ei voi sulkea, leikatut reunat rispaantuvat. Kaikkein parasta on sulkea reunat saumaan tai ommella taitetut merkit.

Vinkkimme: Käytä korkealaatuisia nakutussaksia – löydät ne verkkokaupastamme.

Klikkaa tästä päästäksesi suoraan ammattimaisiin hoitomerkkeihin.

* Alennus koskee vain COTTON-variantin ammattimaisten hoitomerkkien tilauksiin, jotka on tehty verkkokaupassamme välillä perjantai 2021-06-18, kello 0:00 ja sunnuntai 2021-06-20, kello 23:59.

Uutta: Yksittäiset luomupuuvillasta valmistetut hoitomerkit

2021-05-26
Uutta: Yksittäiset luomupuuvillasta valmistetut hoitomerkit

Vain kaikkein parasta suoraan iholla!

Ammattimaisia hoitomerkkejämme on nyt saatavilla kolmessa erityisen kestävässä laadussa:

 • Basic: Me painamme mallisi mustalle pehmeälle, valkoiselle, kierrätetystä polyesterista (rPET) valmistetulle satiininauhalle. Basic -hoitomerkit leikataan käyttäen erityistä ultraääniprosessia. Siksi merkit eivät rispaannu ja niissä on erityisen pehmeät reunat.
 • Cotton: Valitse erityisen kestäviin projekteihisi värjäämättömästä luomupuuvillasta valmistetut hoitomerkit. Ne on parasta ommella taitettuna tai yhdistää puuvilla hoitomerkit saumaan. Koska puuvillaa ei voi sinetöidä, leikatut reunat rispaantuvat.
 • Color: Color-version hoitomerkit ovat värikkäitä ja erityisen tyylikkäitä. Me painamme korkealaatuiselle kierrätetystä polyesterista (rPET) valmistetulle satiininauhalle kaikissa sateenkaaren väreissä toiveidesi mukaisesti.

Tutustu nyt

Suunnittele helposti ja tilaa suoraan verkossa:

Lataa vain logosi – tai käytä konfiguraattorin tekstikenttiä sisällyttääksesi tietoja sinusta ja tekstiilisi koostumuksesta lainmukaisesti omiin hoitomerkkeihisi. Kaikki pesusymbolit valitaan automaattisesti laisse säädetyssä järjestyksessä. Voit myös ladata suoraan kokonaisen mallin. Tarkista esikatselukuva nopeasti ja tilaan suoraan!

7.-9.5.2021: 10 % alennus lahjakorteistamme

2021-05-06
7.-9.5.2021: 10 % alennus lahjakorteistamme

Anna lahjakortti yksittäisille merkeille lahjana tai käytä se itse

Sydämen muotoiset nahkamerkit, kudotut puuvillamerkit tai kirkkaanväriset satiinimerkit? Anna vain lahjakortti ja kaikki on mahdollista! Merkki omalla nimelläsi tai yksilöllisesti painettu satiininauha tekevät kotitekoisista lahjoista vieläkin ainutlaatuisempia.

Näytä rakkaillesi, että he ovat hyvin erityisiä!

Verkkokaupassamme voit valita useista lahjakorttimalleista ja räätälöidä lahjakortin omalla tekstilläsi tai henkilökohtaisella valokuvallasi.

Saadaksesi alennuksen, käytä lahjakorttikoodia "MUM2021" tilausprosessin lopussa.

*Alennus on voimassa vain tilauksille, jotka on tehty verkkokaupassamme aikavälillä perjantai 7. toukokuuta 2021 klo 0:00 ja sunnuntaina 9. toukokuuta 2021 klo 23:59.

Ammattimaiset Basic hoitomerkit nyt rPET:stä

2019-12-05
Ammattimaiset Basic hoitomerkit nyt rPET:stä

Kestävä kehitys on tärkeä aihe ja siitä on tulossa aina vain tärkeämpi. Me kiinnitämme myös huomiota kestävään tuotantoon ja pakkaamiseen. Merkkimme pakataan ja lähetetään jo kierrätettävässä biokalvossa.

Tästä eteenpäin me tuotamme myös ammattimaisia Basic hoitomerkkejämme, jotka on valmistettu rPET:stä. RPET on kierrätettyä polyesteria, jota valmistetaan pääasiassa PET-pulloista ja jota voidaan käyttää muun muassa vaatteissa polyesterilankojen muodossa.

Me painamme basic hoitomerkit mustalla valkoiselle pehmeälle polyesterisatiinille.

Voit suunnitella ne meidän konfiguraattorissa omalla logollasi ja tekstilläsi. Sinä valitset tekstiileillesi sopivat hoitosymbolit laillisesti määrätyssä järjestyksessä ja kirjoitat kuitujen koostumuksen.

Tällä tavalla täytät hoitomerkkiesi lakisääteiset vaatimukset.

Corinera – Uusi aaltomuoto verkkokaupassa

2019-11-22
Corinera – Uusi aaltomuoto verkkokaupassa

Ovatko soikeat ja pyöreät muodot sinulle liian tylsiä?

Tutustu silloin meidän uusiin aaltomuotoihin. Voit valita uudet muodot aaltoreunoilla Konfiguraattorissa kaikille Corinera -tuotteille ja säätää kokoa vaihtelevasti. Kokeile sitä konfiguraattorissa laserkaiverretuillemerkeille ja riippumerkeille seuraavan kerran kun suunnittelet yksilöllisiä merkkejäsi tai riippumerkkejäsi.

Suunnittele merkkisi lisäksi erilaisilla kuvioilla ja kirjaimilla meidän konfiguraattoristamme tai lataa oma logosi.

Metalliset FloraPap merkit nyt mustalla kaiverruksella

2019-09-26
Metalliset FloraPap merkit nyt mustalla kaiverruksella

Ne ovat kontrastiltaan runsaampia ja niissä on musta tausta. Tästä eteenpäin voit saada metalliset FloraPap merkkisi uudistetulla ulkoasulla.

Logo ja kirjoitus paljon selkeämpiä

Hienovaraisuus on kaunista, mutta ei sovi jokaiseen tarkoitukseen. Erityisesti heijastavissa materiaaleissa korkeamman kontrastin kaiverrus on paljon helpompi nähdä.

Musta tausta erityisen uljas

Laserkaiverrus tuottaa materiaaliin pieniä jauhejälkiä, joka ei ole kaikkien mieleen.
Mustalla taustalla niitä ei ole enää nähtävissä. Erityisesti riippumerkit hyötyvät tästä.

myVIPs tapahtumanauhat häihinne!

2019-07-29
 myVIPs tapahtumanauhat häihinne!

Hääkausi on täydessä vauhdissa. Joko sisäänpääsynauhana tai muistona vieraille, meidän myVIPs tapahtumanauhoilla saat yksilöllisen lisätarvikkeen erityiseen päiväänne. Voit suunnitella nauhat omien toiveidesi mukaisetsi ja mukauttaa ne häidenne teemaan.

myVIPs konfiguraattorissa voitte valita erilaisista väreistä ja kuvioista tai vain ladata oman kuvionne valikon kohdasta “oma logo”.

Fontti ja väri voidaan myös muokata toiveidenne mukaisesti.

Kokeilkaa sitä itse ja nauttikaan yksilöllisistä tapahtumanauhoistanne!

Meidän Corinera riippumerkkimme ovat myös täydellisiä suureen päivään, esim. koristamaan pöytäkoristeita tai vieraslahjoja.

Haluatteko lisää inspiraatiota? Täältä löydät lisää vinkkejä hääpäiväänne.

Esimerkkejä, valmiita malleja ja videoita

2019-06-19
 Esimerkkejä, valmiita malleja ja videoita

Tiedätkö tarkalleen mitä haluat, vai pidätkö ehdotuksista ja ideoista? Monesta paikkaa meidän verkkokaupassamme löydät mahtavaa inspiraatiota sinun omiin merkkeihin, lappuihin ja nauhoihin. Tässä on muutama esimerkki:

Valitut asiakastilaukset:

"Näyteikkunassa" voit nähdä mitä muut asiakkaan ovat hiljattain tilanneet. Haluaisitko esitellä omat merkkisi myös siellä? Valitse vain vaihtoehto "Haluaisin esitellä merkkini DORTEX näyteikkunassa" tilausprosessin loppuvaiheessa.

Esisuunnitellut merkit ja nauhat:

Klikkaamalla "Inspiroidu" linkkiä päänavigoinnissa voit saada paljon esisuunniteltuja esimerkkejä merkeistä ja nauhoista. Jos malli viehättää sinua, sinut ohjataan klikkauksella suoraan konfiguraattoriin. Siellä voit tehdä kaikki haluamasi muutokset, valita haluamasi määrän ja laittaa suunnitelmasi sitten suoraan ostoskoriin.

Inspiroivat videot:

Miltä merkit näyttävät takapuolelta? Miten kiinnitän merkkini kestävällä ja koristeellisella tavalla? Videosivultamme löydät lyhyen videon kaikista tarjolla olevista materiaaleista tiedoilla tuotteen ominaisuuksista ja kiinnitysvaihtoehdoista.

Tämäkin saattaa kiinnostaa sinua:

Jokaisella verkkokaupan sivulla me esittelemme tuotteita, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Vieritä vain sivun alaosaan.

FloraPap – kansainvälinen tuotemerkkimme

2019-05-21
FloraPap – kansainvälinen tuotemerkkimme

Corinera -merkeillämme me olemme tarjonneet vegaanisen vaihtoehdon nahkamerkeille jo jonkin aikaa. Nahkajäljitelmän lisäksi voit löytää verkkokaupastamme SnapPapia, tukevaa selluloosan ja lateksin seosta.

Nyt lisää värejä ja kansainvälinen tuotemerkki FloraPap®

Tästä eteenpäin löydät meidän kansainvälisen tuotemerkin FloraPap® vegaanisena materiaalina kaikilla kielillä verkkokaupastamme.

Tuttu laatu ja materiaalin koostumus

Verkkokaupassamme on saatavilla neljää eri väriä:

 • FloraPap ruskea
 • FloraPap kulta
 • FloraPap hopea
 • FloraPap musta kohokuvioidulla ilmeellä

Voit nyt tarkastella FloraPapia konfiguraattorissa ja mukauttaa sitä kuvioin, logoin ja erilaisin tekstein.

Hyvää Ystävänpäivää!

2019-01-23
Hyvää Ystävänpäivää!

Ystävänpäivä lähestyy. Näyttääksemme sinulle upean lahjaidean, me olemme luoneet muutaman ystävyysrannekkeen erityisesti Ystävänpäivää varten.

Yksilölliset värit, yksityiskohtaiset kuviot tai jopa oma kuvasi, voit antaa luovuudellesi vapaat kädet, kun suunnittelet henkilökohtaisia myVIPs rannekkeita.

Miten se toimii?

myVIPs konfiguraattorissa voit helposti ladata oman kuviosi valikon kohdasta "oma logo". Fonttia ja väriä voidaan säätää ideoidesi mukaisesti.

Kokeile sitä itse ja yllätä rakkaasi henkilökohtaisella lahjalla!

Anna yksilöllisiä merkkejä yksinkertaisesti lahjakorttina

2018-12-19
Anna yksilöllisiä merkkejä yksinkertaisesti lahjakorttina

Meidän joululahjavinkkimme: Anna merkkejä, riippumerkkejä tai nauhoja omalla mallillasi!

Verkkokaupassamme voit helposti luoda lahjakortin sinun ideoihisi perustuen ja tulostaa sen kotona!

Löydät kupongit kohdasta “muut tuotteet”.

Trendikkäitä kangaspaikkoja itse ompelemaasi huppariin

2018-12-07
Trendikkäitä kangaspaikkoja itse ompelemaasi huppariin

Valmiina on uusi huppari, joka on ommeltu niin suurella rakkaudella. Mutta jotakin puuttuu: tyypilliset kangaspaikat, narunpäät ja saumanvahvikkeet, jotka on valmistettu keinonahasta ja metallista.

Tästä lähtien löydät verkkokaupastamme upean huppari merkkisetin, jonka suunnittelija Hasibe Özaslan loi sinulle. Tutustu vain meidän 2Go -osioon.

Et halua ommella, kutoa tai virkata kokonaista hupparia, mutta hupparityylisen huivikauluksen? Sitä varten on myös uusi setti.

Me odotamme sinun lopputuloksiasi. Jaa vapaasti kuviasi Facebookissa, Instagramissa tai Pinterestissä. Linkit meidän profiileihimme löytyvät sivun alaosasta.

Hyvää Halloweenia! – itse suunnitelluilla riipuksilla

2018-10-31
Hyvää Halloweenia! – itse suunnitelluilla riipuksilla

Sopivasti Halloweeniin tai tulevaan joulukauteen, meidän Corinera riipukset ovat upea koriste sekä myös lahja.

Yksilöllisesti luotu muoto ja kaiverrus voivat luoda upeita riipuksia. Kurpitat meidän Halloween-kuvassa ovat esimerkki.

Miten se toimii?

Lataa itseluomasi muodon tiedosto ja mahdolliset osiot valikkokohdassa “Muoto” Corinera konfiguraattorissa. Lataus kohdassa "oma logo" määrittelee sitten mitkä kohdat riipuksesta tulisi kaivertaa.

Kokeile sitä konfiguraattorissa laserkaiverretuille merkeille ja riippumerkeille.

5 euron hintaetu jokaisesta toisesta

2018-10-01
5 euron hintaetu jokaisesta toisesta

Sinulla on jo suosikkisi, mutta haluat kokeilla uutta materiaalia tai omaa logoasi?

Käytä silloin meidän 5 euron hintaetua! Jos tilaat esim. Corineraa, mitä tahansa materiaalia ja haluat toisen Corinera -merkin, saat 5 euron alennuksen toisesta tuotteesta ostoskorissasi.

Tämä pätee myös Satinera -merkkeihin, sekä yksittäisiin merkkeihin että nauhoihin, nailontarroihin ja ammattimaisiin hoitomerkkeihin.

Seuraavia tuotteita voi tilata useaan kertaan hintaedulla: