Silitettävät kuvat by DORTEX

Suunnittele omat silitysraudalla kiinnitettävät kuvasi DTF-siirtoina

DTF-siirtokuvat ovat ihanteellinen ratkaisu tekstiilien, vaatteiden, laukkujen tai muiden tekstiilitarvikkeiden räätälöityyn painatukseen. Tekstiilin värillä ei ole väliä, mutta materiaalin on kestettävä silitysraudan kuumuutta (2-3 pistettä). Koska painamme kaikki silityskuvasi värit valkoisella, vaaleat värit erottuvat hyvin myös tummilla kankailla. Tausta pysyy läpinäkyvänä. Tulosteet ovat värikylläisiä, sileitä ja pesunkestäviä.

Suunnittele omat silitettävät kuvat, silitettävät kirjaimet tai silitettävät tarrat konfiguraattorissamme toiveidesi mukaan fonttien, kuvien ja värikenttien avulla. Voit ladata valmiin mallin latauspainikkeella.

Tulostamme silityskuvasi ja -fonttisi korkealaatuisina DTF-siirtokalvolle. Voit siirtää silityskuvan suoraan kankaalle silitysraudalla tai siirtopuristimella. Varmista, että noudatat ohjeitamme täydellisen lopputuloksen varmistamiseksi!

Vinkkimme vaatteiden ja muiden tekstiilien kaupallisille toimittajille: Säästä itsesi hoitotarrojen ompelemisen vaivalta ja silitä tekstiilien merkintäasetuksen edellyttämät tiedot yksinkertaisesti silitettävinä tarroina.

Ideat vähissä? Käytä suunnittelumallejamme

Silitysetiketti, jossa on nimi ja motiivi

Silitysetiketti, jossa on nimi ja motiivi

Nimitarra DTF-siirtona, jossa on pöllökuvio ilman taustaa tekstiileihin silitettäväksi. Räätälöi se yksinkertaisesti konfiguraattorissa.

Silitysrauta siirto

Silitysrauta siirto

Silitysmotiivi DTF-siirtona tekstiileihin tai vaatteisiin silitettäväksi. Säädä vain värit ja teksti konfiguraattorissa.

Silitettävä etiketti DTF-siirtona

Silitettävä etiketti DTF-siirtona

Pyykinpesutarra kaulan etikettinä tai hoitotarrana SILITYSTÄ VARTEN. Räätälöi tarratyyppi konfiguraattorissa, myös logon lataaminen on mahdollista.

Siirrä silitysrautaetiketti

Siirrä silitysrautaetiketti

Lasten nimilappu DTF-siirtona tekstiileihin silitettäväksi. Räätälöi nimi ja motiivi konfiguraattorissa.

Siirrä silitysrautaetiketti

Siirrä silitysrautaetiketti

Silitettävä etiketti DTF-siirtona, jossa on värikentät, kuvio ja nimi. Säädä vain värit ja teksti konfiguraattorissa.