Lakisääteinen vastuuvapauslauseke

Osoite: Dortex Werbung und Vertrieb mbH
Am Schlosspark 66
44357 Dortmund
GERMANY
Puhelin: Puhelinkontakti
S-posti: posti@dortex.fi
Toimitusjohtajat: Dipl.ins. Burkhard Dohmann, Peter Dohmann
ALV ID no.: DE124655806
Sivustosta vastaavat: Dipl.ins. Burkhard Dohmann
Tili Saksa:Volksbank Dortmund-Nordwest
BIC/SWIFT: GENODEM1DNW
IBAN: DE32 4406 0122 4023 0126 01
Tili Itävalta:BAWAG P.S.K
BIC/SWIFT: BAWAATWW
IBAN: AT03 6000 0005 1005 7040
Tili Alankomaat:Rabobank, Utrecht
BIC/SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL17 RABO 0300 6434 89
Tili PayPal: paypal@dortex.com
Rekisteröintitiedot: Dortmundin kaupparekisteri, Saksa, rek.nro. HRB 7581
DORTEX:lle rekisteröidyt tuotemerkit EU:n sisällä ja Isossa-Britanniassa: Dortex®, Cottonera®, Novinera®, Satinera®, Flexinera®, Corinera®, mix4kids®, Holland Label®, FloraPap®, myVIPs®

Vastuulauseke:

Vastuu sisällöstä

Sivustollamme oleva sisältö on luotu erittäin huolellisesti. Me emme voi ottaa vastuuta tämän sisällön paikkaansapitävyydestä, kattavuudesta ja voimassaolosta. Palveluntarjoajana, me toimimme § 7 mukaisesti kohdassa 1 TMG (German Telemedia Act), ollen vastuussa omasta sisällöstämme näiden sivujen mukaisesti ja yleisen lain mukaisesti. TMG §§ 8 - 10 mukaisesti me, palveluntarjoajana, emme ole velvoitettuja seuraamaan siirettyjä tai tallennettuja kolmannen osalpuuolen tietoja tai tutkimaan tilanteita, jotka saattavat viitata laittomaan toimintaan. Velvollisuus poistaa tai estää tietojen käyttö yleisesti sovellettavien lakin mukaisesti pysyy sellainenaan ennallaan. Vastuu tässä tapauksessa on mahdollista vain siitä hetkesät lähtien, kun tieto tietystä laillisesta rikkomuksesta tulee tietoisuuteen. Kun lailliset rikkomukset tulevat tietoon, me poistamme sellaisen sisällön välittömästi.

Vastuu linkeistä

Tarjontamme sisältää linkkejä kolmansien ospuolten ulkoisille verkkosivustoille. Meillä ei ole vaikutusta tällaisten sivujen sisältöön. Tästä syystä, me emme voi ottaa vastuuta kolmannen osapuolen sisällöstä. Sivujen palveluntarjoaja tai operaattori on vastuussa linkitettyjen sivujen sisällöstä. Linkitetyt sivustot on tarkistettu mahdollisia oikedellisia rikkomuksia varten linkityshetkellä. Ja laitonta sisältöä ei havaittu linkityksen aikaan. Pysyvä linkitettyjen sivustojen sisällön tarkkailu ei ole mahdollista ilman erityistä viittausta liittyen oikeudelliseen rikkomukseen. Kun oikeudelliset rikkomukset tulevat tietoomme, me poistamme sellaiset linkit välittömästi.

Tekijänoikeus

Näiden sivujen sisältö ja teokset, kuten sivun ylläpitäjä on ne luonut, ovat saksalaisen tekijänoikeuden alaisuudessa. Kaikenlainen kopioiminen, muokkaaminen, julkaiseminen ja kaiken tyyppinen käyttö tekijänoikeuksien rajojen ulkopuolella vaativat kyseisen tekijän ja tuottajan kirjallisen suostumuksen. Tämän sivun lataukset ja kopiot ovat tarkoitettu ainoastaan yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Jos näiden sivujen sisältö ei ole operaattorin luomaa, kolmannen osapuolen tekijänoikeudet on otettu huomioon. Kolmansille ospuolille kuuluva sisältö, erityisesti, on merkitty sellaiseksi. Jos havaitset tekijänoikeusrikkomuksen, olisimme kiitollisia siitä, että saamme siitä ilmoituksen. Kun oikeudelliset rikkomukset tulevat tietoomme, me poistamme tämän sisällön välittömästi.

Tietosuoja

Me muistutamme sinua, että tietojen siirto Internetin välityksellä (esim. sähköpostilla kommunikointi) saattaa aiheuttaa turvallisuusriskejä. Saumaton tietosuoja kolmansien osapuoleten pääsyltä ei ole mahdollista. Yhteystietojen käyttö, kuten on julkaistu oikeudellisissa tiedotteissa, kolmansien osapuolten toimesta mainos- ja tietomateriaalien lähettämiseksi hylätään ohessa nimenomaisesti. Sivuston ylläpitäjällä on oikeus ryhtyä oikeudellisiin toimiin sellaisissa tapauksissa, joissa esimerkiksi ei pyydettyjä mainosmateriaale lähetetään roskapostin muodossa.

Lisätietoja liittyen tietosuojaan löytyy meidän Tietosuojakäytäntö.