Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Saadaksesi vinkkejä ja inspiraatiota katso videoitamme.
Muuten: Riippumattomat tahot ovat tarkastelleet tuotteitamme säännöllisesti. Täältä löydät tietoa nykyisistä sertifikaateista.

Yleiset materiaalinäytteet
Onko mahdollista saada yleisiä materiaalinäytteitä?

Etkö ole varma, minkä materiaalin tai tuotantotavan valita merkillesi? Värikkäästä näytepussistamme löydät useita esimerkkejä valmiista merkeistä, jotka on valmistettu eri materiaaleista yhden euron omakustannushintaan.

Jos olet jo tehnyt päätöksen materiaalista, mutta et ole vielä varma siitä, miltä se tuntuu tai miltä värit näyttävät, me lähetämme mielellämme ilmaisen kokoelman yleisiä materiaalinäytteitä meidän tuotteistamme (satunnaisilla teksteillä / kuvilla). Lähetä vain sähköposti, joka sisältää täydellisen postiosoitteesi, haluttu tuote ja, pyydettäessä, haluttu yhdistelmä fontin ja nauhan väriä. Tai vain "Ota yhteyttä" meihin.

Onko mahdollista saada näytteitä omalla logollani?

Meidän esikatselukuvamme näyttää tarkalleen kuinka me valmistamme merkkisi. Se toimii näytteenä tuotteelle. Yhdessä yleisen materiaalinäytteen kanssa, joita voi pyytää sähköpostilla ja joita me lähetämme mielellämme kaikkialle maailmalle, voit saada erittäin hyvän mielikuvan siitä, miltä merkkisi tulevat näyttämään.

Corinera-, Satinera- tuotteidemme sekä ammattimaisten Basic- ja Colour-hoitomerkkiemme avulla voit tilata omalla logolla varustettuja merkkejä alkaen yhdestä kappaleesta. Jopa myVIPs -tapahtumarannekkeita voidaan painaa omalla logolla alkaen yhdestä kappaleesta.

Voinko saada jostakin inspiraatiota?

Oletko miettinyt kauan aikaa oman merkin suunnittelelmista ja etsit vielä inspiraatiota?

Sitten olet juuri oikeassa paikassa meidän kanssamme tällä sivulla! Meidän valikoimassamme on lukemattomasti fontteja ja kuvioita suunnitteluun.

Tässä on joitakin esimerkkejä , joista voit jatkaa työskentelyä luovasti.

Me toivomme, että nautit selailusta.

Meidän myymälämme puolelle voit myös nähdä, mitä muut asiakkaat ovat valinneet ja tilanneet. Tai vieraile Instagram-kanavallamme, jossa on paljon kuvia ja videoita tuotteistamme.


COTTONERA® (kudotut puuvillamerkit)
Mitä kokoja ja minimitilausmääriä on saatavilla?

Koko ja minimitilausmäärä riippuvat halutusta tuotevariantista:

Meidän Cottonera Basic -tuotteessa nauhanleveys on rajoitettu 10 mm:iin. Minimitilausmäärä on 25 kappaletta.

Meidän Cottonera Classic -tuotetta on saatavilla 10 mm ja 15 mm leveänä alkaen tilausmäärästä 25 kappaletta ja 25mm:in nauhaleveydellä alkaen 30 kappaleesta.

Meidän Cottonera Premium -tuotetta vain nauhanleveydellä 15 mm ja 25 mm on saatavilla alkaen minimitilausmäärästä 50 kappaletta.

Merkkien ja teippien pituus Cottonera Classic ja Premium vaihtoehdoissa riippuvat halutun tekstin tai logon pituudesta. Jopa 100 mm pituuteen asti meillä on mahdollisuus kutoa vakiohintaan. Pidemmille merkeille me käytämme ylipitkän tuotteen lisää.

Halutun tekstin ja logon lisäksi me automaattisesti sisällytämme vasemmalle ja oikealle reunan ompelemista varten. Cottonera Basic ja Classic ja Rullattuun Cottonera Premium -tuotteeseen me sisällytämme 8 mm reunan kummallekin puolelle. Me näytämme jo puolet ompelualueesta esikatselukuvassa.

Meidän Cottonera Premium -tuotteemme reunataitoksella ovat vakiokokoa 15 mm x 60 mm tai 25 mm x 60 mm. 60mm:ssä on varattu 5 mm:n reuna vasemmalla ja oikealla, joihin ei voi kutoa tekstiä tai logoa. 8 mm reunataitos molemmille puolille lisätään 60 mm:n pituuteen.

Miksi en voi tilata pienempiä määriä?

Cottonera Premiumille:

Tekstiilimerkkien kehitys, joka tekee mahdolliseksi yhdistää 100 % puuvilla nykyaikaiseen/korkea resoluutioiseen kudontatekniikkaan on jälleen yksi osoitus "Saksassa valmistetusta" laadusta. Etenkin kun kyseessä ovat Premium puuvilla merkit reunataitoksella, tasainen korkea laatu voidaan varmistaa vain suurella määrällä manuaalista työtä. Tästä syystä on mahdollista saavuttaa tasapainoinen kustannustehokas suhde 50 kappaleen minimitilausmäärällä.

Kuinka monta väriä kangasmerkkiin voi sisällyttää?

Voit valita kaksi väriä:

 • Värin, jonka haluat merkillä olevan (taustaväri).
 • Väri, jonka haluat tekstillä/kuvalla olevan (fontin väri, kudonta väri).

Kaikissa tilatuissa kangasmerkeissä on vakiona sama nauhan ja fontin väri. Mutta voit myös valita värisarjan (katso seuraava osio).
Vakiintuneet väriyhdistelmät eri sarjassa löytyvät Cottonera määrittelytyökalun valikon kohdasta "Värit".

Mikä on värisarja?

Cottonera Classic -tuotteelle on mahdollista valita värisarja sen sijaan, että käyttäisi samaa nauhan ja fontin väriä kaikille niminauhoille. Värisarjat ovat yhdistelmä erilaisia nauha- ja fonttivärejä, jotka me olemme laatineet sinun avuksesi. Tarjoamme tällä hetkellä yhdeksän värisarjaa.

Ei ole mahdollista muuttaa meidän valitsemiamme väriyhdistelmiä. Fonttien värit on valittu meidän koko valikoimastamme vastaamaan erilaisia nauhan värejä ja kuvaamaan niitä värejä, joita asiakkaamme useimmiten valitsevat.

Jos et osaa päättää, minkä värin valita, miksi et vain valitsisi värisarjaa. Jos haluat erilaisia kudottuja merkkivärejä, silloin värisarjan valitseminen on usein kaikkein paras ratkaisu.

Valitse vain "Värisarja" vaihtoehto "Värit" valikosta Cottonera Classic määrittelytyökalussa. Näet heti, mitä väriyhdistelmiä on saatavilla ja miten ne sopivat yhteen haluamasi tekstin kanssa.

Mitä rajoituksia on olemassa?
 • Cottonera Classic -puuvillanauhat, joiden leveys on 25 mm, voidaan kutoa vain vaalealla nauhan värillä tai vaalealla värisarjalla.

 • Cottonera Basic pyykkiniminauhat, jotka ovat saatavilla edulliseen hintaan, voidaan valmistaa vain 10 mm leveinä, punaisella fontilla valkoiselle pohjalle ja painetuilla kirjaimilla. Kuviot eivät myöskään ole mahdollisia.

 • Cottonera Premium on saatavilla ainoastaan 15 mm ja 25 mm leveyksillä. Värisarjat eivät ole mahdollisia. Cottonera Premium reunataitoksella on saatavana vain kiinteän kokoisina 15 mm x 60 mm ja 25 mm x 60 mm.

Mikä Cottonera Classic Sateenkaari on?

Oletko etsimässä värikkäitä kudottuja merkkejä? Sitten oikea valinta sinulle on meidän Cottonera Sateenkaari!

Meidän sateenkaarilanka on käsinvärjätty perusväreillä punaisella, sinisellä ja vihreällä.
Tuloksena on erityisen kaunis lanka, jossa on vaaleammat tai vahvemmat värilohkot perus- tai sekaväreissä.

Värin voimakkuus riippuu langan valotusajasta vastaavissa väreissä. Merkin värit saattavat siis poiketa hieman näytetystä esikatselukuvasta.

Jokainen merkki on ainutlaatuinen!

Voinko saada Cottonera puuvillamerkit / nauhta rullalla?

Me kudomme Cottonera Premium-tuotteemme sinun mallillasi joko kiinteässä koossa (15 x 60 mm oder 25 x 60 mm) "jo leikattuna ja taiteltuna" tai vaihtelevilla merkkien pituuksilla rullattuna "itse leikattavaksi ja taiteltavaksi". Löydät molemmat näistä vaihtoehdoista määrittelytyökalusta kohdasta "Koko ja kiinnitys".

Ovatko pyykkimerkit kuumuudenkestäviä?

Cottonera Classic -tuotteille:

Valkoisella tai mustalla nauhalla, ja punaisella, sinisellä, mustalla tai vihreällä fonttivärillä, ovat kuumuudenkestäviä, kaikki muut nauhat ja fonttivärit ovat pesunkestäviä korkeintaan 60° C asteessa DIN 54000ff:n mukaisesti. Kokemukset ovat osoittaneet, että jopa 95° C asteen lämpötiloilla ei ole vaikutusta.

Cottonera Premium -tuotteille:

Kaikki fontit- ja nauhan värit ovat pestäviä korkeintaan 60° C asteessa DIN EN ISO 20105 mukaisesti.

Miten Cottonera puuvillamerkit valmistetaan?

Kun tilaat Cottonera Classic -tuotteen, saat yksittäisiä merkkejä, koska meidän kutomakoneemme voivat kutoa 52 nauhaa yhtäaikaisesti. Jos tilaat 50 merkkiä, saat 52 yksittäistä niminauhaa. Jos tilaat 100 nimimerkkiä, saat 52 merkkiä, joista jokaisessa on haluamasi kudottu merkki kahdesti. Me kudomme leikkausrajat kahden merkin väliin osoittamaan mistä sinun tulee leikata merkit saksilla. Jokaisessa merkissä on ylimääräinen 8 mm ompelureuna haluamasi tekstin vasemmalla ja oikealla puolella. Me näytämme jo puolet ompelualueesta esikatselukuvassa. Me tuotamme yleensä 4 % enemmän kuin tarpeen, jotta tuotannon toleranssit voidaan ottaa huomioon.

Rullatussa Cottonera Premium -tuotteessa me kudomme useita ylimääräisiä voidaksemme ottaa huomioon kaikki pienet kudontavirheet. Joten kun tilaat 50 kappaletta, saat esimerkiksi 56 kappaletta. Jokaisessa merkissä on ylimääräinen 8 mm ompelureuna haluamasi kudotun sisällön vasemmalla ja oikealla puolella.

Meidän puuvillasta valmistettujen ammatillisten merkkiemme, Cottonera Premium reunataitoksella kanssa, me suoritamme manuaalisen lajitteluntuotantoprosessin lopuksi varmistaaksemme merkkien tasaisen korkean laadun. Ylimääräisten merkkien määrä on siten vaihteleva.

Onko käytössä luomupuuvilla?

Me käytämme jo korkealaatuisinta puuvillaa meidän Cottonera -tuotteidemme valmistukseen, mikä soveltuu tähän tarkoitukseen.

Kudottaessa langan tekniset ominaisuudet ovat erittäin korkeat. Markkinoilla ei ole luomupuuvillan toimittajaa, joka täyttäisi kudottujen merkkien tekniset vaatimukset.

Meidän Cottonera -tuotteillamme ei ole ainoastaan OEKO-TEX 100 sertifikaattia vaan ne ovat myös DIN EN 71-3 sertifioituja ollen vapaita haitallisista aineista, mikä sallii meidän Cottonera -merkkiemme käytön lasten leluissa. Etenkin jälkimmäinen sertifikaatti on oikea erikoisuus.


NOVINERA® (kudotut etiketit synteettikuitu)
Mitä kokoja ja minimitilausmääriä on saatavilla?

Novinerassamme on kiinteä merkkikoko, 15 mm korkeus x 60 mm leveys. 60 mm:n merkissä oikealle ja vasemmalle on varattu 5 mm:n ompelureuna, jota ei voi koristaa tekstillä tai logolla.

Minimitilausmäärä Polynera Classicille on 1 kpl ja Polynera Premiumille 50 kpl.

Kuinka monta väriä voin sisällyttää kudottuihin merkkeihini?

Voit valita kahdesta väristä:

 • Värin, jonka haluat nauhalle (taustaväri).
 • Värin, jonka haluat tekstill/kuvalle (fontin väri, kudonta väri).

Vakiona, kaikilla tilauksen kudotuilla merkeillä on sama fontin ja nauhan väri. Löydät mahdolliset värit konfiguraattorista kohdasta "Värit".

Löydät tarjotun värisarjan kiinteät väriyhdistelmät Novinera-tuotevaihtoehdon konfiguraattorista myös valikkokohdasta "Värit".

Mikä on värisarja?

Jos et osaa valita väriä kun suunnittelet Novinera-merkkiäsi, valitse yksinkertaisesti vain värisarja. Nämä ovat yhdistelmiä erilaisista nauha- ja fonttiväreistä.

Yksittäinen valinta väriyhdistelmiäsi ei ole mahdollista. Valitse vain "Värisarja" vaihtoehto "Värit" valikosta Novinera määrittelytyökalussa. Näet heti, mitä väriyhdistelmiä on saatavilla ja miten ne sopivat yhteen haluamasi tekstin kanssa.

Ovatko kudotut Novinera merkit pestäviä?

Meidän Novinera nimimerkit ovat pestäviä korkeintaan 60° C asteessa, värinkestäviä ja sertifioidusti vapaita haitallisista aineista.

Miten pehmeitä kudotut Novinera merkit ovat?

Novinera -merkkien ylä- ja alareunat ovat kudottuja ja siitä syystä pehmeitä ja taipuisia. Novinerain suljetut vasen ja oikea reuna eivät ole kovia kuin muiden valmistajien kuumaleikatuissa niminauhoissa.


FLEXINERA® (kudotut ammattimaiset merkit)
Mitä kokoja ja minimitilausmääriä on saatavilla?

Minimikoko on 15 mm korkea ja 30 mm leveä valmiilla taitoksella vasemmalla ja oikealla. Vaakasuoralla keskitaitoksella pienin mahdollinen muoto on 45 mm korkea ja 15 mm leveä.

Tuotevarianteille vaakasuora keskitaitos ja pystysuora keskitaitos on varattu molemmille puolille 7,5 mm:n ompelureuna, jota ei voi koristella tekstillä tai logolla. Tuotevaihtoehdoissa reunataitos ylhäältä / alhaalta ja reunataitos vasemmalta / oikealta 7,5 mm:n reunataitos lisätään, kun se on jo taitettu.

Pienin tilausmäärä Flexinera-ammattilaisille on 100 kappaletta.

Venyvätkö Flexinera tuotteet?

Ei. Flexinera tuotteemme saivat nimensä joustavista tilausvaihtoehdoista. Reunat, koot ja värit voi valita vapaasti.

Mitkä ovat Flexineran tekniset tiedot?

Flexineran tarjoamat erilaiset kokoonpanovaihtoehdot näkyvät pysyvästi verkkokaupassamme. Optimoimme jatkuvasti Flexinera-tuotteitamme ja pysyttelemme ajan tasalla modernin kudontatekniikan suhteen. Kudontatekniikka ja kaikki tekniset tiedot voivat siten muuttua milloin tahansa.

Ovatko Flexinera -tuotteet pestäviä?

Kyllä, kudotut Flexinera -tuotteet ovat taatusti pestäviä korkeintaan 60° C asteessa.

Mitä eroa on tällä tuotteella ja muilla DORTEX-tuotteilla?

Kudomme Flexineramme suurilla leveisillä kutomakoneillamme, jotka pystyvät tuottamaan erikokoisia, reunaisia merkkejä ja käsittelemään jopa 6 väriä merkkiä kohden. Pienin tilausmäärä on 100 kappaletta. Tämä on korkeampi kuin muilla tuotteillamme, joten merkkien hinnat ovat huomattavasti halvempia suuremmille määrille.

Minimitilausmäärä ei ole jaettavissa useisiin väreihin.

Miksi Flexinera on niin halpaa huolimatta saksalaisesta tuotannosta?

Me olemme erityisen ylpeitä tästä!

Teknologian ansiosta, joka on ainutlaatuinen kaikkialla maailmassa, voimme lähettää tilauksesi suoraan kutomakoneelle nopean tarkastuksen jälkeen. Tämä säästää tarpeetonta sähköpostiliikennettä, suunnittelijan kallista logon asettamista kutomakoneelle ja alkuperäisen näytteen tuottamista.

Sinulle tämä tarkoittaa:

Yksinkertainen tilausprosessi, lyhyt toimitusaika ja alhainen hinta.

Nykyään monet yritykset ovat siirtämässä tuotantolaitoksiaan halvempiin maihin Itä-Euroopassa ja Aasiassa. Toimimme tämän trendin vastaisesti ja pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen Saksassa tuottamisesta huolimatta.

Valmistettu polyesterilangasta, jossa on korkea kierrätyspitoisuus (rPET).

Kuinka tarkkoja verkkokaupan värimääritelmät ovat?

Ovat määrittäneet Flexinera-langoillemme manuaalisesti sopivat Pantone-arvot värilämpötilassa noin 5500° K (Kelvinä) ja 7500° K. Langoille, joilla ei ole Pantone-merkintää, ei voitu antaa Pantone-arvoa.

Verkkovisualisoinnissa (esim. esikatselukuvassa) tarvittavat RGB-arvot luettiin optisella spektrometrillä suoraan langoistamme 6500° K:n lämpötilassa ja optimoitiin manuaalisesti. Huomaa, että näytölläsi näkyvä esitys riippuu suuresti käyttämästäsi kokoonpanosta.

Kudotussa merkissä on mahdollista, että vierekkäin tai takana olevat langat voivat vaikuttaa värin esitykseen. Jos valkoisessa etiketissä on punainen logo, punainen lanka sijaitsee valkoisen langan takana ja antaa vaaleanpunaisen vivahteen taustalle.

Mitä minun tulisi muistaa valitessani lankoja?

Kun olet ladannut logosi, laskemme etiketin lankavärit ja lankavärien määrän logon sisältämien RGB-arvojen perusteella. Merkki voi koostua 2-6 langan väristä.

Voit vaihtaa suositeltuja värejä napin painalluksella: Klikkaamalla "väripyörää" lasketun lankavärin oikealla puolella voit valita koko lankavalikoimastamme. Merkkisi on paksumpi ja kiinteämpi jokaisen lisäkierroksen kanssa.

Jos langan värejä ehdotetaan enemmän kuin logossasi todella on, mallisi on joko epätarkka tai siinä on pehmennystä. Tässä tapauksessa on hyödyllistä vähentää langan värien määrä haluttuun värien määrään.

Kuinka tarkaati logoni toteutetaan?

Yleensä meidän esikatselukuvamme näyttää sinulle tarkalleen,miten merkkisi kudotaan.

Flexineran osalta se ei kuitenkaan ole kuin paperille tulostamista, materiaali on erittäin eläväinen kudottu merkki, joka reagoi helposti ulkoisiin vaikutuksiin. Tämän seurauksena on luonnollista, että logosi kuvasuhteissa voi olla hyvin pieniä poikkeamia. Nämä tapahtuvat pääasiassa silloin, kun logossasi on hyvin paljon värimuutoksia ja yksityiskohtia pienessä tilassa.

Yleensä erittäin pieniä poikkeamia ei voida nähdä paljaalla silmällä. Jos logossasi on ympyrä yhdessä hienojen yksityiskohtien kanssa tai useita värimuutoksia, mittasuhteiden poikkeama voi olla näkyvä.

Hyvän luettavuuden kannalta, pienimpien kirjainten tulisi olla vähintään 2 mm:n korkuisia ja minimi viivanpaksuus tulisi olla vähintään 0.3 mm.

Koska Flexineramme ovat kudottua materiaalia, merkkien koossa saattaa olla pieniä vaihteluita.

Mitä ominaisuuksia mallillani pitäisi olla?

Paras mahdollinen lopputulos voidaan saavuttaa vektorigrafiikalla (.pdf, .ps, .psd, .eps, .ai, .wmf, .emf tai .xcf). Vaihtoehtoisesti voit valita siistin kuvatiedoston (.jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tif, .tiff, .gif tai .giff) mahdollisimman korkealla resoluutiolla. Nämä tiedostot voivat olla pakattuja ladattavaksi. Korkeintaan 50 MB:n tiedostokoot ovat mahdollisia.

Koska laskemme säikeiden lukumäärän ja värit mallisi väreistä, mallissasi tulisi olla enintään 6 väriä.

Monet kuvatiedostot sisältävät satoja värejä kuvion tai fontin reunalla, mikä luo pehmeämmän kuvan ruudulle (anti-aliasing pehmennys). Tämä vaikutus voi johtaa huonompaan tulokseen Flexinera-järjestelmämme kanssa.

Koska .jpg-tiedostot sisältävät yleensä pehmennystä, suosittelemme, ettet käytä tätä tiedostotyyppiä, jos mahdollista.


SATINERA® (painetut satiinimerkit ja -nauhat)
Mitä kokoja ja minimitilausmääriä on saatavilla?

Saatavilla on meidän painetuille Satinera kaksi merkin korkeutta tai nauhan leveyttä, joista valita: 16 mm, 25 mm ja 35 mm.

Pituus vaihtelee ja mukautuu sinun tekstiisi / logoosi tai määrittelet sen manuaalisesti valikon kohdasta "Koko". Koska Satinera -merkkimme valmistetaan kudotusta materiaalista, mitat saattavat erota noin 0.1 mm - 1mm.

Yksittäisiä Satinera -merkkejämme on jo saatavilla yhdestä kappaleesta alkaen ja loputonta nauhaa alkaen 20 cm:n pituisena.

Miten saavutan hyvän tuloksen Satinera -merkillä?

Esikatselukuva näyttää tarkalleen, milliaselta merkkisi tulevat näyttämään.

Yksittäiset Satinera-etiketimme ja jatkuvat nauhat painetaan yhdelle puolelle lämpösiirtomenetelmällä.

Tekstiilinauhalle painaminen tarjoaa paljon korkeamman resoluution kuin kutominen, mutta elävästä materiaalista johtuen, sitä ei pidä sekoittaa paperille painamiseen.

Me haluaisimme antaa sinulle muutaman vinkin hyvän lopputuloksen saavuttamiseen:

 • kuvan resoluution tulisi olla vähintään 360 dpi
 • fonttien tulisi olla kooltaan vähintään 2 mm ollakseen luettavia
 • yksityiskohtien viivanleveys tulisi olla vähintään 0.3 mm
 • kehysten tai vaakasuorien viivojen tulisi olla vähintään 1mm:n päässä ylä- ja alareunoista, tai vähintään 1mm:n paksuisia
 • hienojen vaaleiden tekstuurein tai fonttien tummalla taustalla tulisi olla niin vahvoja / lihavoituja kuin mahdollista, jotta yksityiskohdat eivät valu painettessa

Otamme kaikki mallisi tiedot, huomioon ottaen verkkokaupassa valitsemasi kuvanmuokkausvaihtoehdot. Valmiin Satineran ulkoasu vastaa alkuperäisen logotiedoston laatua.

Paras tulos saavutetaan käyttämällä vektorigrafiikkaa (.pdf, .ps, .psd, .eps, .ai, .wmf, .emf tai .xcf). Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös tarkkaa kuvatiedostoa (.jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tif, .tiff, .gif tai .giff) korkeimmalla mahdollisella resoluutiolla. Tiedostokoot 50 MB:iin asti ovat mahdollisia.

Jos mallissasi on värillinen tausta, varmista, että reunoissa ja siirtymissä ei ole aukkoja.

Satinera-yksittäiset etiketit ja jatkuvat nauhat ovat jopa 60 °C:ssa pestäviä, kulutusta kestäviä ja valonkestäviä kangasetikettejä.

Onko minulla tarpeeksi tilaa ommella kiinni Satinera -merkit?

Satineramme valmistetaan täsmälleen niin kuin näet esikatselukuvasta.

Merkkien pituus on vaihteleva, ja voit määrittää sen itse valikkokohdassa "Koko". Varmista, että valittu koko sisältää tarkoituksiisi sopivan ompelureunan.

Määrität nauhojen kokonaispituuden tilauksen lopussa. Valikkokohdassa "Koko" valitset mallisi pituuden. Tätä toistetaan, kunnes nauhasi pituus on saavutettu. Jos haluat kuvioidesi väliin tilaa, suurenna "Kuvion pituus" -kohtaa.

Voinko asettaa tekstini pystysuoraan?

Kyllä, luomalla tekstisi logotiedostona ja kiertämällä niitä halutulla tavalla grafiikkaohjelmassa.

Sen jälkeen lataat tarkistetun mallisi verkkokaupassamme.

Ovatko Satinera -tuotteet pestäviä?

Satinera satiininauhat ja -merkit ovat pesunkestäviä korkeintaan 60° C asteessa, valonkestäviä ja kulutuksenkestäviä.

Voiko yksittäisiä Satinera satiinimerkkejä silittää kiinni?

Ei, se ei ole mahdollista. Mutta ne voi helposti ommella paikalleen tai kiinnittää meidän nameFIX:llä .

Satinera -merkit ja loputtomat nauhat voi myös helposti taitella keskeltä pieneksi lenkiksi/lipuksi ja ommella helman saumaan.

Katso videomme saadaksesi inspiraatiota Satinera-merkkiesi kiinnittämiseen.

Voinko saada myös Satineraa rullalla?

Me tarjoamme meidän Satinera merkkejämme yksittäisinä merkkeinä sekä loputtomana nauhana.

Yksittäisissä merkeissä kapeat reunat kuumaleikataan, jotta ne eivät rispaannu.

Huomioi, että ainoastaan loputtoman nauhan päät kuumaleikataan. Jos leikkaat loputonta nauhaa, leikatuissa reunoissa saattaa esiintyä rispaantumista.


DORTEX tekstiilimerkkien merkinnät
Mitä materiaaleja käytetään DORTEX tekstiilimerkkien luomiseen?

Cottonera (puuvillanauhat) ja kokomerkinnät (100 % puuvillaa):

Meidän puuvillanauhamme valmistetaan korkelaatuisesta puuvillalangasta ja ne ovat jatkuvan tarkkailun kohteena. Me käytämme ainoastaan materiaaleja, jotka on sertifioitu OEKO-TEX® 100 standardin mukaisesti. 100 % hieno puuvillalanka, Upper Egyptian, 1 A pitkä nidottu, käsin poimittu, kammattu. Raskasmetalleista vapaa, valkaistu ilman klooria, ilman optisia valkaisuaineita, elektronisesti puhdistettu, merseroitu, ihoystävällinen pinta, parafinoitu, ei sisällä torjunta-aineita ja rikkakasvien torjunta-aineita, värjätty meidän parhaan tietomme mukaan ihoystävällisillä väriaineilla, voidaan vaarattomasti kompostoida ihmisekologian mukaisesti. Kaikki Cottonera -lankamme tarkistetaan säännöllisesti varmistaaksemme, että ne eiävt sisällä haitallisia aineita, ja meidän Cottonera Classic -merkkejä voidaan käyttää jopa lasten lelujen valmistuksessa DIN EN 71-3:n mukaisesti.

Erikoisominaisuutena Cottonera Premiumin "Luonnollisen" väriset langat on valmistettu täysin käsittelemättömästä ja valkaisemattomasta egyptiläisestä puuvillasta. Värivivahteet vaihtelevat hieman luonnon ulkoisista vaikutuksista johtuen. Hieman kellertävä väri on merkki laadusta, mikä tarkoittaa, että se on 100 % luonnollista ja näin ollen sopivat luonnollisten tuotteiden tai hienovaraisten luonnollista väriä olevien tuotteiden merkitsemiseen.

Luomupuuvillan etiketit (100 % luomupuuvillaa):

Nämä sertifioidusta luomupuuvillalangasta valmistetut yksilöllisesti suunnitellut tekstiilimerkit soveltuvat jopa DIN EN 71-3 -standardin mukaisten lasten lelujen valmistukseen. Painamme suunnittelemasi yksivärisenä mustana värjäämättömälle, luonnonväriselle puuvillalle.

Valmistettu 100 % luomupuuvillasta.

Novinera (valmistettu 100 % kierrätetystä polyesterilangasta (rPET)):

Novinerat ovat kudottuja merkkejä valmistettu kierrätetystä polyesterilangasta, jotka on valmistettu Saksassa käyttäen polyesterilankaa neulakangaspuilla. Meidän Novinera- tuotteet ovat aina 15 mm korkeita ja 60 mm leveitä (15 mm x 60 mm) ja ovat pestäviä 60° C:ssa ja on sertifioitu haitta-aineettomaksi standardi OEKO-TEX® 100 ja DIN EN 71-3. Joten Novinera-etiketit soveltuvat lasten lelujen valmistukseen.

Valmistettu 100 % kierrätetystä polyesterilangasta (rPET).

PrinTex (valmistettu 100 % kierrätetystä polyesterilangasta (rPET)):

PrinTex-merkit painetaan monivärisinä ja kudotaan kierrätetystä polyesterilangasta pellavakudoksella. Tekstiilimerkkien kiinteä koko on 15 mm korkea x 65 mm leveä. Ylä- ja alareunat ovat pehmeästi kudotut, vasemmalla ja oikealla kuumaleikatut. Tämä estää merkkien rispaantumisen.

PrinTex-tekstiilimerkit ovat valonkestäviä, kulutusta kestäviä ja pestäviä 60°C:seen asti ja ne on sertifioitu DIN EN 71-3 -standardin mukaisesti haitattomiksi, joten PrinTex-etiketit soveltuvat lasten lelujen valmistukseen.

Valmistettu 100 % kierrätetystä polyesterilangasta (rPET).

Satinera (painettu satiininauha ja moniväriset merkit valmistettu 100 % kierrätetystä polyesterilangasta (rPET)):

Painettujen lahjanauhojemme ja moniväristen merkkiemme materiaali koostuu kaksipuolisesta satiininauhasta kudotulla (ei leikatulla) ylä- ja alareunalla. Se on tästä syystä erittäin pehmeä ja hellä iholle. Kudottu saksalaisessa tuotannossa epäpuhtauksia sisältämättömistä, kierrätetyistä polyesterilangoista (rPET).

Satiininauhassa on valkoinen, melko tasainen ja sileä pinta. Nauhojen leveydet ovat 16 mm, 25 mm ja 35 mm. 16 mm ja 25 mm levyiset Satinera satiininauhat sopivat erittäin hyvin käytettäviksi rusetteina, koristeina tai lahjanauhoina. 35 mm levyinen satiininauha sopii erityisen hyvin hoito-ohjeiden esittämiseen.

Valmistettu 100 % kierrätetystä langasta (rPET) ja ovat pestäviä 60° C:ssa ja on sertifioitu haitta-aineettomaksi standardi OEKO-TEX® 100 ja DIN EN 71-3. JotenSatinera-etiketit soveltuvat lasten lelujen valmistukseen.

Flexinera (valmistettu polyesterilangasta, jossa on korkea kierrätyspitoisuus (rPET)):

Our Flexinera kudotaan Saksassa käyttäen polyesterilankaa ja laajakangaspuita. Kiitos kudontatekniikan, joka on kehitetty erityisesti meidän Flexinera -tuotteille, me pystymme saavuttamaan erittäin tiheän rakenteen, kirkkaat värit ja erittäin kiinteät merkit. -Kaikki reunat Flexinera -tuotteissamme keskitaitoksella on kuumaleikattu eivätkä ne siitä syystä voi rispaantua. Flexinera -tuotteillemme reunateitoksella, kaksi reunaa ovat kuumaleikattuja ja kahdessa reunassa on reunataitos. Flexinera -tuotteet ovat kuumuudenkestäviä (60° C asti), värinkestäviä eivätkä sisällä haitallisia aineita OEKO-TEX® 100 standardin.

Valmistettu polyesterilangasta, jossa on korkea kierrätyspitoisuus (rPET).

Kirjotut nimikyltit (valmistettu kestävistä polyesterilangoista):

Erityisen kestävät nimikyltit on valmistettu 100 % polyesteristä. Ne ovat kuumuudenkestäviä ja valonkestäviä. Käytetyt tikkauslangat ovat kiiltäviä ja optimoivat luettavuuden. Reunat ovat siististi helmikoristeltu.

Kirjottujen nimilappujen kiinteä koko on 25 mm korkea ja 130 mm leveä.

Kokomerkit (valmistettu polyesterilangasta, jossa on korkea kierrätyspitoisuus (rPET)):

Vaatekokojen merkitsemiseen, meillä on valikoimassamme meidän kudotut kokomerkit. Niitä on saatavilla väriyhdistelminä valkoinen mustalla ja antrasiitti valkoisella, koossa 10 mm x 40 mm. Ne toimitetaan keskitaitoksella koossa 10 mm x 10 mm.

Valmistettu polyesterilangasta, jossa on korkea kierrätyspitoisuus (rPET) ja on sertifioitu haitta-aineettomaksi standardi OEKO-TEX® 100.

Ammattimaiset hoitomerkit:

Tietoa "Ammattimaisten hoitomerkkiemme" materiaaliominaisuuksista löytyy luvusta "Hoitomerkit".

Soveltuvatko merkit käytettäväksi pienten lasten vaatteissa / leluissa?

Riippumattomat laitokset ovat testanneet tuotteemme haitallisten aineiden varalta. Löydät yleiskatsauksen tuloksista sekä tietoa yksittäisten tuotteiden soveltuvuudesta vaatteisiin ja leluihin "sertifiointitiedoistamme".

Tärkeää: Muista kuitenkin, että merkit on kiinnitetty siten, ettei niitä voi niellä.

Voinko saada merkit / nauhat rullalla?

Satinera loputtomat nauhat:

Saat meidän satiininauhamme rullattuna. Kaikki syöttämäsi teksti tai malli toistetaan automaattisesti ilman välilyöntiä.

Jos haluat käyttää Satinera -merkkejämme "jatkuvana merkkinä", luo silloin haluttu yksi kapea reuna ja leikkauskohta kuvioiden välile suoraan logotiedostoosi.

Jos huomaat konfiguraattorissa, että tila ei riitä, tai jos käytät fonttejamme ja motiivejamme, voit valita haluamasi "Mallin pituuden" valikkokohdasta "Koko".

Voit käyttää meidän Prym lovitussaksia, esimerkiksi estämään leikattujen reunojen rispaantumista kun leikkaat nauhaa.

Cottonera Premium:

Kudotut puuvillamerkit Cottonera Premium -versiossa ovat saatavilla itse "leikattavaksi ja taiteltavaksi". Jokaiselle toistolle (merkkimallillesi esikatselukuvassa), me lisäämme automaattisesti 8 mm:n ompelureunan molemmille puolille. Me näytämme jo puolet ompelualueesta esikatselukuvassa.

Ammattimaiset hoitomerkit Cotton ja luomupuuvillan etiketit:

Valitse erityisen kestäviin projekteihisi värjäämättömästä luomupuuvillasta valmistetut ammattimaiset hoitomerkit Cotton tai värjäämättömästä luomupuuvillasta valmistetut painetut luomupuuvillaetiketit, jotka toimitamme rullattuina. Ne on parasta ommella taitettuna tai yhdistää puuvilla hoitomerkit saumaan. Koska puuvillaa ei voi sinetöidä, leikatut reunat rispaantuvat.


CORINERA® (laserkaiverretut merkit)
Mihin voi n käyttää Corinera -merkkejä?

Corineramme kohdalla voit valita useista materiaaleista eri käyttötarkoituksiin: luonnonnahka, keinonahka, FloraPap, puu, korkki ja metalli.

Olipa kyseessä vaatteiden, takkien, hattujen, laukkujen tai avaimenperien viimeistelyelementti, Corinera-tuotteet ovat kohokohta käytöstä riippumatta.

Kuitenkin vain Corinera-keinonahkaetiketit ja FloraPap ovat pestäviä.

Mitä kokoja ja minimitilausmääriä on saatavilla?

Meidän Corineramme minimitilausmäärä on 1 kappale.

Voit asettaa haluamasi korkeuden ja leveyden tarkasti arvoon 1 mm Corinera-määrittelytyökalussa valikkokohdassa "Koko". Reunojen vähimmäis- ja enimmäispituudet näytetään aina määrittelytyökalussa.

Jos sinulla on idea muodosta, jota emme vielä tarjoa, voit ladata oman etikettimuotosi tiedostomuodossa.

Valikon kohdassa "Muoto" voit ladata minkä tahansa (!) oman muodon tiedostona kohdassa "Upload" ja tilaa se merkkinä tai riippumerkkinä kaikissa meidän tarjoamissa materiaaleissa. Tiedostossa määritetty koko, jonka voit muuttaa lataamisen jälkeen leveydeksi tarkalleen 1 mm:ksi valikkokohdassa "Koko". Korkeus lasketaan suhteessa ja mukautuu automaattisesti uuteen leveyteen.

Voinko käyttää omaa logoa?

Kyllä! Kokeile sitä valikkokohdassa "Logo" ja lataa oma logosi. Valikkokohdassa "Muoto" voit valita lukuisista muotokirjastomme muodoista etikettejä tai tunnisteita varten.

Logotiedostosi lataamisen jälkeen, voit konfiguraattorissa ensin valita koon ja haluamasi kuvaosion. Jos tiedostosi on optimaalisesti sopiva, esim. koska käytät mustavalkoista mallia, sinulle näytetään heti esikatselukuva "Hyväksy" -painikkeen jälkeen. Jos kontrastille on olemassa useita vaihtoehtoja, esim. koska olet ladannut monivärisen mallin tai jopa valokuvan, sinulle näytetään toisessa vaiheessa useampia vaihtoehtoja, joista voita valita haluamasi kontrastin.

Meidän esikatselukuvamme näyttää sinulle tarkalleen miten me valmistamme Corinerasi.

Merkille tai riippumerkille omalla muodollasi, voit ladata ylimääräisen tiedoston valikon kohdasta "Muoto" johon olet luonut kaikki ääriviivat ja haluamasi sisäreiät. Nämä ääriviivat on asetettava suljettuina linjoina ja niiden on oltava kiinteän viivan painoisia (vähintään 0,3 mm / 3 pikseliä).

Onko mahdollista saada logoni tummalla taustalla?

FloraPain kanssa voit valita mustan taustan. Kun logosi kaiverretaan, luodaan kohokuvioitu ilme.

Miten voi tilata samanlaisia merkkejä erilaisilla merkinnöillä?

Haluatko merkitä rajoitetun erän peräkkäisillä numeroilla tai tilata samanlaisia merkkejä eri nimillä tai sarjanumeroilla? Meille se ei ole ongelma!

Me voimme valmistaa laserkaiverrettuja Corinera-merkkejä ja riippumerkkejä, joissa on peräkkäiset numerot, sarjanumerot tai erilaiset tekstit yhdessä tilauksessa.

Mietitkö miten se toimii? Meidän palvelutiimille auttaa mielellään sinua, ota vain "Yhteyttä" meihin.

Miksi logoni ei näytä hyvältä?

Esikatselukuva näyttää tarkalleen, miten Corinerasi laserkaiverretaan. Kaikki tekniset yksityityiskohdat ovat jo nähtävissä esikatselukuvassa.

Tekstisi tulisi jo olla luettavaa valitussa merkkin koossa. Älä katso suurennettua kuvaa, koska se ei ole valittu merkin koko.

Parhaan luettavuuden kannalta, pienimpien kirjainten tulisi olla vähintään 2mm:n korkuisia ja minimi viivanleveys tulisi olla vähintään 0.3 mm.

Miten voi kiinnittää Corinera -merkkini?

Yksittäisille Corinera -merkeillesi ja riippumerkeillesi me tarjoamme erilaisia kiinnitymahdollisuuksia. Lisätietojja löytyy kohdasta "Kiinnitysvaihtoehdot".

Mihin minun tulisi kiinnittää huomiota ommeltaessa luonnollista nahkaa ja keinonahkaa olevia merkkejä?

Kiinteämmälle luonnolliselle nahalle on suositeltavaa käyttää ompelukoneessa tukevaa luonnonnahalle tarkoitettua neulaa.

Keinonahalle yleisneula on yleensä riittävä. Meidän saasteeton keinonahkamme on pehmeää ja hieman joustavaa.

Jos ompelukoneesi ei kuljeta materiaalia, me suosittelemme langan kireyden vähentämistä, asettamaan vähän leivinpaperia keinonahan ja paininjalan väliin, tai liimaa paperiteippiä paininjalan alle liikkuvuuden parantamiseksi.

Kun olet löytänyt oikeat asetukset omalle ompelukoneellesi, kiinnittäminen on nopeaa ja helppoa.

JOs et halua kiinnittää merkkejä omeplukoneella, me suosittelemme sinua valitsemaan reiällisen mallin. Reiät tekevät merkkien käsin kiinnittämisestä helppoa.


Laserkaiverrettujen Corinera® merkkien ja riippumerkkien merkinnät
Millaisia materiaaleja on tarjolla laserkaiverrettuihin merkkeihin ja riippumerkkeihin?

Luonnonnahka merkit:

Me käytämme nuorten saksalaisten härkien nahkaa, joka on parkittu käyttämällä vain luonnollisia ja mineraali esansseja. Koska käytämme kokonaisia nahkoja, jotka eroavat toisistaan värin, paksuuden ja rasvasuhteiden välillä eri kehon alueilla, ja koska jokaisen eläimen iho eroaa hieman näiden tekijöiden suhteen, voimme varmistaa, että jokainen etiketti näyttää hieman erilaiselta ja oma erityinen viehätyksensä.

Koska se on puhtaasti luonnollinen tuote, etiketit reagoivat ulkoisiin vaikutuksiin näkyvillä muutoksilla. Suosittelemme konepesun ja silityksen välttämistä. Suosittelemme nahkarasvan käyttöä, jotta varmistat kauniiden luonnonetikettien optimaalisen hoidon.

Merkit leikataan muotoon laserilla ja kuvat kaiverretaan laserkaiverruksella. Luonnon nahka on paksuudeltaan 1,2 mm.

Laserkaiverruksesta johtuen voi jäädä pieniä savujälkiä, jotka antavat erityisesti vaaleasta nahasta valmistetuille merkeille kauniin vintage-ilmeen.

Sen jälkeen kun saat luonnonnahkaiset merkit,t ne tulee poistaa pakkauksesta. Muuten on olemassa vaara, että merkit alkavat hikoilla ja ne homehtuvat.

Vegaaniset keinonahkamerkit:

Tavallisen PVC-pinnoitteen sijaan keinonahkamerkit ovat 100 % polyuretaania. Tällä uuden sukupolven keinonahalla on klassinen nahkan rakeisuus, vanhanaikainen pinta ja pehmeä nappa-tyyppinen laatu.

Meidän keinohakamerkkimme ovat kulutuksen kestäviä ja ne voi turvallisesti pestä korkeintaan 60° C. Toistuva pesu voi aiheuttaa kaiverruksen haalistumisen. Älä käytä voimakkaita pesuaineita! Varsinkin erittäin aggressiivisen modernin kaksikomponenttisen nestemäisen pesuaineen kanssa synteettisen nahan pinta on vaurioitunut.

Merkit leikataan muotoon laserilla ja kuvat kaiverretaan laserkaiverruksella. Keinonahkaa on n. 1 mm: n paksuinen. Kaktusnahkaisten etikettien kääntöpuoli on kermanvärinen. Merkit ovat noin 1,1 mm paksuja.

Vegaaniset kaktusnahkamerkit:

Kaktusnahka on kasvisnahkaa, joka on valmistettu kuivilla alueilla kasvavien ja vain vähän vettä tarvitsevien kaktusten lehdistä. Lisäkastelua ei tarvita. Viikunakaktuksen rengaslehdet puhdistetaan leikkaamisen jälkeen ja kuivataan sitten auringossa.
Kaktuskasvi säilyy ehjänä "sadonkorjuussa", uusiutuvat lehdet voidaan aina korjata samasta kasvista. Kasvin muita osia käytetään ravintona. Kaktuskasvia voidaan käyttää istutuksessa jopa 8 vuotta.

Kaktusnahkaetikettimme kestävät kulutusta, ja ne voidaan pestä koneessa jopa 40 °C:ssa.

Vegaaninen FloraPap:

Taattu materiaalimme vuosien ajan on nyt tarjolla neljässä versiossa ja kansainvälisellä tuotenimellä. Seuraavia värejä on saatavilla: kulta, hopea, ruskea ja musta. Musta versio luo kohokuvioidun ilmeen.

FloraPap on kestävä selluloosasta ja lateksista valmistettu yhdiste. Tämä moderni materiaali on repeytymistä ja kulutusta kestävää. Jos kaiverrus ulottuu tuotteen reunaan, tämä alue on hieman vähemmän repeytymisen kestävä.

Konepesu, kuivaaminen tai rypistäminen luovat houkuttelevan vintage ilmeen. Peseminen kutistaa merkkejä vain 2 %. Merkit voidaan pestä korkeintaan 60° C asteen lämpötiloissa(ilman huuhteluainetta) ja ne voi silittää. Kaiverrus voi haalistua seurauksena useasti pesemisestä. Kiiltävän pintansa takia FloraPap hopea ja kulta eivät sovellu säännölliseen pesuun.

Halutessa merkit voi suoristaa uudelleen höyrysilittämällä kostean merkin.

Merkit leikataan muotoon laserilla ja kuvat kaiverretaan laserkaiverruksella. FloraPap-materiaalin paksuus on 0,55 mm.

Puusta valmistetut merkit:

Tarjoamme korkealaatuista poppelivaneria ja pyökkipuuta. Molemmat puulajit on liimattu ilman epäpuhtauksia ja optimoitu sisäkäyttöön.

Käytetty poppelivaneri on noin 3 mm paksua ja se on luonnollista.

Pyökkimerkkimme ja riippumerkkimme on valmistettu 2 mm paksuisesta pyökkipuusta erityisen jalon puun näköisenä. Korkealaatuinen materiaali on erityinen ulottuvuuksiltaan ja soveltuu siksi ihanteellisesti maalaismaisiin nimikilpiin ja älykkäisiin riipuksiin, esim. avaimille tai lahjoille.

Molemmat puulajit reagoivat ulkoisiin vaikutuksiin näkyvillä muutoksilla. Suosittelemme, että vältät konepesua ja silitystä.

Tarrojen muoto leikataan laserilla, kuvat kaiverretaan laserilla.

Reunoille ja kaiverretuille pinnoille tulee pieniä jälkiä liekeistä, mitkä ovat osa puisten etikettien viehätystä.

Korkkimerkit

Käyttämämme korkkimateriaali on peräisin portugalilaisista korkkitammimetsistä. Korkkitammen kuori, korkki kasvaa takaisin ja se voidaan "kerätä" uudelleen noin 9 vuoden kuluttua. Korkkikankaamme koostuu ohuesta luonnonkorkkipinnasta ja kantomateriaalista. Kankaan koostumus selkäpuolella on tärkeä vakaan kiinnittymisen kannalta. Korkkimerkkiesi takaosa on valmistettu PU:sta (polyuretaani), PES:stä (polyeetersulfon) ja puuvillasta.

Kaikki materiaalit ovat saasteettomia. Merkit ovat noin 0,8 mm paksuja.

Korkki ei ole herkkä kosteudelle ja lämmölle, mutta suosittelemme silti, ettet pese korkkimerkkejä

Metallimerkit:

Voit valita ruostumattomasta teräksestä, titaanipinnoitettu ruostumattomasta teräksestä, messingistä ja pronssista.

Hienosti kaksipuolisesti harjattu ruostumaton teräs on 0,8 mm paksua. Hieman harjattu pinta heijastaa valoa vain kohtalaisesti. Katselukulmasta riippuen laserkaiverruksen kontrasti näyttää olevan erilainen. Tämä ruostumaton teräsmateriaali on ruostumatonta, pestäva ja ei magneettista. Kaiverretussa etupuolessa on sormenjälkien vastainen pinnoite. Materiaalin nikkelipitoisuus on 8 %.

Vahvan metalliseoksen messinki on 0.5 mm paksua ja koostuu pääasiassa kuparista ja sinkistä. Aivan kuin pronssi, joka kuitenkin koostuu kuparista ja tinasta. Molemmissa materiaaleissa on kaunis ylevä kiilto, mutta ne ovat hyvin herkkiä naarmuille, joten pieniä naarmuja saattaa esiintyä. Lyhyen käytön jälkeen pinnalle muodostuu patina.

Kulta-, kupari-, pronssi- tai titaanimustalla optiikalla pinnoitettujen metallitarrojemme ruostumaton teräslevy on pinnoitettu toiselta puolelta titaaniseoksella. Materiaali ei ole magneettinen. Tämä tekee etupuolesta erityisen naarmuuntumattoman ja ei-herkän. Takapuoli ja sivussa näkyvät leikatut reunat pysyvät ruostumattoman teräksen värisinä.

Kaikki metallimerkit ja riippumerkit laseroidaan erityisesti sinun toiveidesi mukaisesti. Muodostuu siistit reunat, joita ei ole pyöristetty.

Me suosittelemme vahvasti välttämään messinkisten ja pronssisten metallimerkkiemme konepesua ja silittämistä. Hienoksi harjattua tai titaanipinnoitettua ruostumatonta terästä olevat etiketit ja kiinnitysmerkit ovat ruostumattomia ja siten konepestäviä.

Liimakalvo:

Laserkaiverretut teollisuustarramme on valmistettu kaksikerroksisesta, peukaloittamattomasta akryylikalvosta ja ovat ohjeiden 2011/65/EU (RoHS), 2000/53/EG (ELV) mukaisia. Niitä ei voi poistaa tuhoamatta niitä.

Sekä kirjaimet että muodon leikkaus suoritetaan laserilla yhdellä operaatiolla. Tällä tavalla käytännöllisesti katsoen kaikki kuviteltavat etikettivariantit ja -muodot voidaan luoda yhdestä lähdemateriaalista. Laadukasta, itsekiinnittyvää laserkalvoa käytetään väärentämisen estävänä tunnisteena koko tuotteen käyttöiän ajan.

Teollisuustarrojen paksuus on 0.09 mm.


myVIPs® kangadrannekkeet / pahtumanauhat
Mihin voin käyttää myVIPs-tapahtumarannekkeita?

Meidän myVIPs -tuotteet sopivat täydellisesti tapahtumiin ja festivaaleille sekä myös sisäänpääsyrannekkeiksi perälläisin numeroin. Pyynnöstä toimitamme rannekkeet asianmukaisine sulkimineen jo 1 kappaleesta alkaen.

Erityistä suoritustasi varten kaikissa pimeän valon tapahtumissa painamme myVIPs-rannekkeet fluoresoivilla UV-väreillä (keltainen, punainen ja sekasävyt). Valitse konfiguraattorista vaihtoehto "myVIPs (UV)".

Mitä kokoja myVIPs -tuotteella on?

Meidän rannekkeidemme korkeus on 16 mm ja leveys 350 mm. Koko on vakio eikä sitä voi muuttaa.

Esikatselukuva näyttää jo selvästi rannekkeen kankaan näkyvän osan , joka on 200 mm. Loput ovat rannekkeen sulku- ja reuna-aluetta.

Koska meidän myVIPs -tuotteet on valmistettu kudotusta materiaalista, koon suhteen saattaa olla pieniä eroavaisuuksia.

Mistä materiaalista myVIPs tapahtumarannekkeet on valmistettu?

Tapahtumarannekkeiden satiininauhassa on valkoinen, melko sileä ja silkkinen, hohtava pinta. Se on valmistettu kaksipuolisesta satiininauhasta, jossa on kudottu (ei leikattu) ylä- ja alareuna. Tästä syystä myVIPs-rannekkeet ovat pehmeitä ja ihoystävällisiä.

Perusmateriaali on kudottu saksalaisena tuotantona 100 % kierrätetyistä polyesterilangoista (rPET). Suunnitelmasi painetaan Dortmundin toimipisteessämme käyttämällä korkealaatuista moniväripainatusta. Tästä syystä tapahtumanauhat ovat erityisen kestäviä, pestävissä jopa 60° C asteessa, valonkestäviä sekä kulutuksen kestäviä. Bremenin ympäristöinstituutin suorittaman testin jälkeen ne täyttävät tuoteluokan I vaatimukset (tuotteet vauvoille ja pienille lapsille)  OEKO-TEX® 100 standardin ja ne on myös sertifioitu vapaiksi haitallisista aineista DIN EN 71-3 -standardin mukaisesti.

Miten voin saavuttaa hyvän tuloksen myVIPs -merkeille omalla logollani?

Kuten kaikkien tuotteidemme kanssa, oman logon lataaminen on mahdollista myös myVIPs -merkkien kanssa. Esikatselukuva näyttää sinulle tarkalleen miltä tapahtumarannekkeesi tulevat näyttämään.

On olemassa kaksi eri tuotevarianttia:

Me siirrämme kaiken tiedon, mukaanlukien kaikki värit sinun mallistasi. Lataamisen jälkeen sinulla on useita mahdollisuuksia muokata kuvaasi.

Hyvän tuloksen saamiseksi, huomioi seuraavaa:

 • Kuvaresoluution tulisi olla vähintään 360 dpi
 • Fonttien tulisi olla vähintään 2 mm korkuisia ollakseen luottevissa
 • Viivanleveys tulisi olla vähintään 0.3 mm
 • Kehysten tai vaakasuorien viivojen tulisi olla vähintään 1mm päässä kudotuista ylä- ja alareunoista, tai vähintään 1mm paksuisia
 • Hienojen vaaleiden tekstuurein tai fonttien tummalla taustalla tulisi olla niin voimakkaita/lihavoituja kuin mahdollista, jotta yksityiskohdat eivät juokse painettaessa

Parhaan tuloksen saadaksesi, käytä vektorigrafiikkaa (.pdf, .ps, .psd, .eps, .ai, .wmf, .emf or .xcf). Voit vaihtoehtoisesti käyttää myös terävää kuvatiedostoa (.jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tif, .tiff, .gif or .giff) korkeimmalla mahdollisella resoluutiolla. Tiedostokoot 50 MB:iin asti ovat mahdollisia.

Ovatko myVIPs -merkit pestäviä?

myVIPs-tuotteemme on valmistettu kaksinkertaisesta satiinista (100 % kierrätettyä polyesteriä) ja ne painetaan yhdeltä puolelta.

Väri on upotettu kuituihin. Sinun myVIPs -merkit ovat tästä syystä valonkestäviä, kulutuksenkestäviä ja pestäviä korkeintaan 60° C asteessa.

Suihkun aikana tapahtumaranneke voi tietenkin jäädä ranteeseen.

Jos haluat pitää sen matkamuistona, voit pestä sen myös pesukoneessa.

Millaisia kiinnitysvaihtoehtoja on saatavilla?

Kiinnitysvaihtoehdot löytyvät kohdasta "Kkiinnitysvaihtoehdot".


Kaulanauhat
Mihin voin käyttää kaulanauhoja?

Kaulanauhamme sopivat erinomaisesti tapahtumiin, messuille ja festivaaleille tai kaulanauhaksi vieraillesi tai työntekijöillesi.

Meidän Corineramme minimitilausmäärä on 1 kappale.

Erityistä suoritustasi varten kaikissa pimeän valon tapahtumissa painamme kaulanauhat fluoresoivilla UV-väreillä (keltainen, punainen ja sekasävyt). Valitse konfiguraattorista vaihtoehto kaulanauhat (UV).

Mistä materiaalista kaulanauhat on valmistettu?

Painamme suunnittelemasi mallin yhdelle puolelle moniväripainatuksella 20 mm leveälle, korkealaatuiselle satiininauhalle, joka on valmistettu kierrätetystä polyesterilangasta (n. 420 g/m²). Kaulanauhojen satiininauhassa on valkoinen, melko sileä ja silkkinen, hohtava pinta.

Perusmateriaali on kudottu saksalaisena tuotantona 100 % kierrätetyistä polyesterilangoista (rPET). Suunnitelmasi painetaan Dortmundin toimipisteessämme käyttämällä korkealaatuista moniväripainatusta. Tästä syystä kaulanauhat ovat erityisen kestäviä, pestävissä jopa 60° C asteessa, valonkestäviä sekä kulutuksen kestäviä.

Miten voin saavuttaa hyvän tuloksen kaulanauhoista omalla logollani?

Kuten kaikkien tuotteidemme kanssa, oman logon lataaminen on mahdollista myös kaulanauhoihin kanssa. "Täydellisenä suunnitteluna" voit ladata tiedoston, joka täyttää kaulanauhan kokonaan (90 x 2 cm). Tai lataa pienempi logo/motiivi. Painamme tämän sitten useita kertoja kaulanauhaan.

Me siirrämme kaiken tiedon, mukaanlukien kaikki värit sinun mallistasi. Lataamisen jälkeen sinulla on useita mahdollisuuksia muokata kuvaasi.

Esikatselukuva näyttää sinulle tarkalleen miltä kaulanauhasi tulevat näyttämään.

Hyvän tuloksen saamiseksi, huomioi seuraavaa:

 • Kuvaresoluution tulisi olla vähintään 360 dpi
 • Fonttien tulisi olla vähintään 2 mm korkuisia ollakseen luottevissa
 • Viivanleveys tulisi olla vähintään 0.3 mm
 • Kehysten tai vaakasuorien viivojen tulisi olla vähintään 1mm päässä kudotuista ylä- ja alareunoista, tai vähintään 1mm paksuisia
 • Hienojen vaaleiden tekstuurein tai fonttien tummalla taustalla tulisi olla niin voimakkaita/lihavoituja kuin mahdollista, jotta yksityiskohdat eivät juokse painettaessa
Ovatko kaulanauhat pestäviä?

Kaulanauhamme on valmistettu kaksinkertaisesta satiinista (100 % kierrätettyä polyesteriä) ja ne painetaan yhdeltä puolelta.

Väri on upotettu kuituihin. Sinun kaulanauhasi ovat tästä syystä valonkestäviä, kulutuksenkestäviä ja pestäviä korkeintaan 60° C asteessa.

Millaisia kiinnitysvaihtoehtoja on saatavilla?

Tarjoamme sinulle kaksi versiota, suljetun version, jossa on karabiinikoukku, ja avoimen version, jossa on kaksi karabiinikoukkua.


Tarra
Mitä vaihtoehtoja on saatavilla tarroille?

Nimitarroja, osoitetarroja, tarroja lasten lelujen merkintöihin, pullo-, viini- tai hunajatarroja, autotarroja tai logotarroja? Sovellusmahdollisuudet ovat moninaiset.

Tarrojen konfiguraattorista löydät oikean materiaalin. Voit vertailla kaikkia mahdollisuuksia avaamalla materiaalien yleiskatsauksen klikkaamalla "i"-painiketta.

Mitä minimitilausmääriä on saatavilla?

Teknisistä syistä painamme aina 2 arkkia (noin DIN A4) riippumatta yksittäisen tarran koosta. Tämä johtaa tarrojen vähimmäistilausmäärään. Näytämme sen konfiguraattorissa yhdessä hinnan kanssa.

Miten saan hyvän lopputuloksen tarroille, joissa on oma logoni?

Kuten kaikissa tuotteissamme, myös tarroissa on mahdollista ladata oma logo. Esikatselukuvassa näet tarkalleen, miltä tapahtumanauhasi näyttävät. Hyväksymme kaikki tiedot, mukaan lukien kaikki värit, mallistasi. Lataamisen jälkeen käytössäsi on erilaisia kuvanmuokkausvaihtoehtoja.

Hyvän lopputuloksen saamiseksi huomioi seuraavat asiat:

 • Kuvan resoluution tulee olla vähintään 360 dpi.
 • Kirjasinten koon tulisi olla vähintään 6 pistettä (2,1 mm), jotta ne ovat luettavissa.
 • Positiivisten viivojen (tummat viivat vaalealla pohjalla) viivanleveyden on oltava vähintään 0,25 pistettä (0,09 mm).
 • Negatiivisten viivojen (vaaleat viivat tummalla pohjalla) viivanleveyden on oltava vähintään 0,5 pistettä (0,18 mm).

Lahjakortti
Voinko ostaa lahjakortin?

Kyllä, tietenkin. Haluatko antaa jotakin rakkaillesi, mutta et tiedä millaisia merkkejä he haluaisivat saada? Tätä varten me tarjoamme meidän "Lahjakortteja". Kuten kaikki meidän tuotteemme, meidän DORTEX lahajkorttimme ovat yksilöllisesti muokattavissa ja ne voi muokata kauniiksi, henkilökohtaiseksi lahjaksi. Voit valita haluamasi arvon ja ladata valintasi mukaisen logon tai kuvan. Sinulla on tarpeeksi tilaa pienelle tervehdykselle vastaanottajalle.


Hoitomerkit
Mitä erilaiset pesuohjeet ja hoitokuvakkeet tarkoittavat?

Kansainvälisesti standardisoiduilla hoitosymboleillamme (ISO 3758) voit antaa asiakkaillesi kaikki tärkeät tiedot tekstiiliesi oikeasta hoidosta. Yleisnäkymä pesuohjeista ja hoitokuvakkeista löytyy määritystyökalusta valikon kohdasta "Kirjoitus".

Lyhyt selitys jokaisen kuvakkeen tarkoituksesta on nähtävissä, jos liikutat hiirtäsi asiaankuuluvan pesuohjeen tai hoitokuvakkeen yllä (työpöytä versio).

GINETEX (Kansainvälinen Tekstiilien Hoitomerkkien Järjestö) tarjoaa selkeän esityksen pesusymboleista ladattavaksi heidän verkkosivuiltaan.

Tarkista, onko sinulla oikeus käyttää GINETEXin tavaramerkillä suojattuja hoitosymboleja. Lisätietoja on osoitteessa www.ginetex.net. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen ginetex@ginetex.net.

Voinko tilata hoitomerkit logollani tai valmiilla suunnittelutiedostolla?

Kyllä, voit ladata oman logosi tai valmiin mallisi kaikkiin tuotteisiimme ja asetella sen haluamallasi tavalla.

Miten voin muuttaa tekstin sijaintia ja pesuohjeita?

Meidän kudotuissa Cottonera ja Novinera -merkeissämme voit lisätä kohtaan "Kirjoitus" jokaiselle riville erikseen niin monta tyhjää kuin haluat ennen ja / tai tekstin jälkeen.

Tekstin ja hoitosymboleiden keskitys tehdään yhdessä: vasen, keskitetty tai oikea.

Painetussa ammattimaisissa hoitomerkeissä hoitosymbolien asento on vakio. Vain teksti voidaan keksittää mielivaltaisesti.

Painetun Satineran, luomupuuvillan etiketit ja laserkaiverretun Corineran avulla voit sijoittaa lohkon yksilöllisesti viidellä kansainvälisesti standardoidulla hoitosymbolilla.

Mistä materiaaleista hoitomerkit on valmistettu?

Voit valita hoitomerkeillesi kudotun tai painetun tuotteen. Kudottujen Cottonera- ja Novinera -merkkiemme ja luompuuvilla etikettiemme ominaisuudet on kuvattu tarkemmin täällä. Painetuilla ammattimaisilla hoitomerkeillämme on seuraavat ominaisuudet:

Ammattimaiset Basic- ja Color-hoitomerkit:

Basic -version hoitomerkkisi me painamme mitoiltaan vakaalle, valkoiselle kaksipuoliselle satiinille, jossa on kudotut (ei leikatut) reunat merkkiesi pitkillä sivuilla. Lyhyet sivut ovat ultraäänileikattuja. Siksi ne ovat erittäin pehmeitä ja ihoystävällisiä eivätkä voi rispaantua. Satiinimateriaalin on kudottu saksalaisena valmistuksena saasteettomasta, 100 % kierrätetystä polyesterista (rPET) ja siinä on valkoinen, melko sileä ja silkkisen hohtava pinta.
Ammattimaiset Basic-hoitomerkit on testattu Bremenin ympäristöinstituutissa voimassa olevien DIN EN 71-3 standardien mukaisesti ja ne soveltuvat lasten lelujen valmistukseen standardin DIN EN 71-3 mukaisesti.

Ammattimaiset Cotton-hoitomerkit:

Värjäämättömät, luonnolliset ja luonnollisesti haitallisia aineita sisältämätön materiaali ammattikäyttöön tarkoitetuissa Cotton vaihtoehdossa. Se on kudottu sertifioidusta luomupuuvillalangasta saksalaisessa tuotantolaitoksessa Dresdenissä ja sinun mallisi painetaan mustalla.
Ammattimaiset Cotton-hoitomerkit on testattu Bremenin ympäristöinstituutissa voimassa olevien DIN EN 71-3 standardien mukaisesti ja ne soveltuvat lasten lelujen valmistukseen standardin DIN EN 71-3 mukaisesti.

Huomio: Toimitamme ammattimaiset Cotton-hoitomerkit on kotiisi rullattuna, jotta voit leikata ne itse. Koska puuvillaa ei voi sulkea, leikatut reunat rispaantuvat voimakkaasti. On parasta yhdistää reunat saumaan tai ommella merkit taiteltuina.

Minkä kokoisia ammattimaiset hoitomerkkini voivat olla?

Seuraava pätee kaikkiin ammattimaisten hoitomerkkiemme vaihtoehtoihin: ne ovat 35 mm leveitä ja vähimmäispituus on 40 mm. Yksilöllisen hoitomerkin todellinen pituus riippuu sinun suunnitelmastasi ja vastaavasta tuotantoprosessista.

Ammattimaiset Basic-hoitomerkit:

Merkin pituus mukautuu suunnitelmaasi 10 mm väleillä.

Ammattimaiset Cotton-hoitomerkit:

Saatavana on seitsemän kiinteää erillistä kokoa, joista poikkeaminen ei ole mahdollista: 40 mm, 47 mm, 53 mm, 70 mm, 80 mm, 140 mm, 160 mm.

Ammattimaiset Color-hoitomerkit:

Kun käytät "Määrittele malli vaihe vaiheelta" -suunnitteluvaihtoehtoa, etiketin pituus mukautuu suunnitelman mukaan 10 mm:n välein.

Jos valitset suunnitteluvaihtoehdon "Käytä omaa valmista malliasi", etiketin pituus mukautuu lataamasi etiketin pituuteen 1 mm:n välein.

Voinko merkata merkit pyykkikynällä?

Kyllä, meidän pysyvällä Prym pyykkikynällä voit merkata hoitomerkkisi yksilöllisesti. Ne ovat myös tekstin kanssa pestäviä korkeintaan 40° C asteessa.

Ovatko hoitomerkit pestäviä?

Kudotut hoitomerkkimme ja painetut Satinera-merkkimme ovat pestäviä jopa 60° C:ssa.

Jos päätät käyttää ammattikäyttöön tarkoitettuja hoitomerkkime Basic tai Color, joka on valmistettu rPET:stä (kierrätetty polyesteri) tai ammattikäyttöön tarkoitettuja hoitomerkkime Cotton, joka on valmistettu luomupuuvillasta tai luompuuvilla etikettiemme tai jos olet merkannut hoitomerkkisi meidän pysyvällä Prym pyykkikynällä, me suosittelemme sinua pesemään merkit vain korkeintaan 40° C asteessa. Korkeammalla lämpötilalla on olemassa riski, että teksti ei ole enää luettavissa.


Kudotut tekstiilimerkit omalla logolla
Voitteko kutoa minun logoni tekstiilimerkkeihin?

Kyllä, tämä voidaan tehdä erityisen edullisesti puuvillalangasta kudottuna yksivärisenä kuviona Cottonera Classicilla, jonka vähimmäistilausmäärä on 25 kappaletta etiketin korkeudesta riippuen, tai kierrätetyistä polyesterilangoista Novineralla, jonka vähimmäistilausmäärä on 50 kappaletta.

Painamme suunnittelemasi yksivärisenä mustana värjäämättömälle, luonnonväriselle puuvillalle jonka vähimmäistilausmäärä on 20 kappaletta.

Yksivärinen logosi voidaan lisätä myös Cottonera Premium -merkkeihin. Näissä nykyaikainen kudontatekniikka ja 100 % puuvilla yhdistyvät. Ammattimaista laatua olevat kudotu merkit hyvän näköisellä kudotulla takapuolella, joko rullattuna tai reunataitoksella, määrä alkaen 50 kappaletta.

Me kudomme myös meidän Flexinera -merkkimme ammattimaisen tason laadulla käyttäen polyesteilankoja, useassa koossa, reunoilla ja korkeintaan kuudella värillä per merkki. Yli 100 kappaletta tuottavat parhaan kustannustehokkuusedun saksalaisesta tuotannosta huolimatta.

Voidaanko logoni kutoa myös usealla värillä?

Kyllä, "Flexineralle" maailmanlaajuisesti ainutlaatuisella tekniikalla leveillä kangaspuilla, monissa muunnelmisssa jopa kuudella värillä per merkki. Tilaukset alkaen 100 kappaletta.

Ehkä haluat myös meidän yksilöidyt merkkimme ja loputtomat nauhat, jotka on valmistettu painetusta satiininauhasta. Meidän "Satinera" -tuotteemme käyttävät moniväristä painomenetelmää tehden kaikki värit mahdolliseksi.ilaukse alkaen yksi kappale.

Miten voi valita eri värin logolleni?

Määrittelytyökalun valikossa kohdassa "Värit" valitse värit kuviolle / fontille lataamisen jälkeen kohdasta "Fontin väri" and ja nauhalle kohdasta "Taustaväri".

Jos et ole varma, kokeile vain useita erilaisia sommitelmia tai valitse yksi värisarjasta (Cottonera tai Novinera) useilla erilaisialla, etukäteen päätetyillä väriyhdistelmillä.

Miten voi myöhemmin muokata logoani tai kuviotani?

Cottoneran ja Novinera määrittelytyökaluun tallennettuihin logoihin pääsee uudelleen sisäänkirjautumisen jälkeen käyttäen valikon kohtaa "Oma logo" kohdassa "Minun logoni" ja sitten käytetään tilauksiisi. Latauksen aikana, sinä määrittelet "Kuvan leikkaus" ja "Kontrasti" tason. Sen jälkeen, kun klikkaat "Hyväksy", tälle versiolle määritetään "Logo-koodi". Muutokset tähän meille tallennettuun logoon eivät silloin ole enää mahdollisia.

Sinun logosi optimoidaan automaattisesti erilaisille pituuksille, jotka ovat saatavilla meidän Cottonera määrittelytyökalussa. Tilauksissa eri leveyttä oleville jo maksetulla logo-koodilla, ei logokustannusta peritä. (Tämä on viimeaikainen muutos!)

Jos haluat muuttaa logoasi, koska haluat käyttää erilaista "Kuvan leikkausta", silloin tarvitse alkuperäisen logotiedostosi. Lataa tämä meifdän määrittelytyökaluumme uudelleen ja määritä uusi, muokattu kuvan leikkaus. Tällöin kuvallesi määritetään uusi logo-koodi. Vain ensimmäisestä tilauksesta, jossa käytetään logo-koodia, peritään logomaksu.

Milloin kertaluonteinen perustamismaksu erääntyy?

Kertaluonteinen perustamismaksu peritään yksinomaan meidän kudotuista Cottonera ja Novinera -merkeistämme toteutetusta palvelusta, nimittäin lataamasi logotiedoston asettamisesta ja optimoimisesta meidän kangaspuillemme.

Ladatessa määrittelytyökaluun käyttäen valikon kohtaa "Oma logo" määrität "Kuvan leikkauksen" ja "Kontrastin" tason. Sen jälkeen, kun klikkaat "Hyväksy", tälle versiolle määritetään "Logo-koodi". Muutokset tähän meille tallennettuun logoon eivät silloin ole enää mahdollisia.

Seurauksena uudesta automaattisesta mukaelmasta sinun mukautetusta kuvastasi logo-koodilla kaikille nauhaleveyksille, logo-koodia ei veloiteta, kun käytetään logokoodia, joka on jo maksettu. (Tämä on viimeaikainen muutos!) Joissakin uudelleentilauksissa tai kolmannen osapuolen tilauksissa, jotka käyttävät tätä logokoodia, kuviota voi käyttää ilman perustamismaksua aivan kuten mitä tahansa tavallista kuviota.

Jos haluat käyttää toista "Kuvan leikkausta", silloin tarvitset alkuperäisen logotiedostosi. Lataa se meidän määrittelytyökaluun uudelleen ja määritä uusi, muokattu kuvan leikkaus. Nyt kuviollesi määritetään uusi, eri logo-koodi. Tässä tapauksessa, me perimme uudelleen kertaluonteisen logon perustamismaksun ja optimointi pitää suorittaa uudelleen kangaspuillemme.

Vain ensimmäisestä tilauksesta, jossa käytetään logo-koodia, peritään logomaksu.

Voidaanko logoni yhdistää vakiofonttiin?

Kyllä! Voit käyttää valikon kohtaa "Oma logo" meidän määrittelytyökalussa, joka mahdollistaa sinun käyttää tallentamaasi logoa tai ladata uuden logon. Lisäksi, valikon kohdassa "Kirjoitus" voit lisäksi käyttää yhtä meidän (muista) vakiofonteista jokaiselle riville erikseen.

Jos teksti peittää kuviosi, syötä muutama välilyönti asianmukaisen tekstirivin eteen tai siirrä kuviota käyttän nuolinäppäimiä.

Voinko yhdistää logoni hoitokuvakkeisiin?

Kyllä! On mahdollista käyttää määrittelytyökalua asettaakseen logon ja tekstin yhdistelmän meidän fonteillamme ja / tai hoitokuvakkeilla. Syöttöjärjestyksellä ei ole merkitystä. Voit ladata logosi valikon kohdassa "Oma logo" kohdasta "Lataa" tai käytä kohdan "Minun logoni" logoja, jotka on tallennettu, vain kirjautumalla sisään. Valikon kohdassa "Kirjoitus" voit käyttää kansainvälisesti standardoituja hoitosymboleitamme (ISO 3758).

Os kuviosi peittää hoitokuvakkeet syöttämisen jälkeen, käytä nuolinäppäimiä siirtääksesi kuviota vasemmalle.

Voinko uudelleen tilata tekstiilimerkkejä omalla logollani?

Kyllä! Tämä on mahdollista ,illoin tahansa. Jos olet rekisteröitynyt meille, me tallennamme kaikki ladatut logot meidän kudotuille merkeille Cottonera ja Novinera meidän määrittelytyökaluumme.

On myös mahdollista tehdä ama käyttäen "Tilauksen seuranta" vaihtoehtoa, ja syöttämällä tilaunumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Se on vieläkin helpompaa tehdä, jos tallennat meidän sähköpostiosoitteemme, joka sisältää sinun tilausvahvistuksesi. Voit vain käyttää sähköpostissa olevaa linkkiä saadaksesi tilauksen uudelleen esiin. Voit muokata kuviota määrittelytyökalussa jos siihen on tarvetta. Voit muuttaa leveyden aasettelua tai muuttaa jopa tuotetta.

Kun teet uudelleentilauksen logolla / logo-koodilla, joka on jo makseetu, uutta perustamismaksua ei aiheudu.

Logoni katkeaa, kun asetan sen

Olet saattanut valita eri merkin korkeuden ladatessasi kuviota? Kuviosi mukautetaan automaattisesti uuteen leveyteen. Ole hyvä ja käytä nuolinäppäimiä asettaaksesi logon optimaaliseen kohtaan valitulla merkillä.

Logoani ei ole toteutettu hyvin

Kudotuissa tekstiilimerkeissä logoasi ei paineta vaan kudotaan. Tästä syystä, me emme pysty kutomaan pieniä yksityiskohtia. Erityiset muokkausohjelmamme on optimoitu muuntamaan kuvamallisi täydellisesti kudontalaitteen malliksi.

Hyvän tuloksen saamiseksi, seuraa vain näitä vinkkejä:

 • Fontin pitäisi olla kooltaan vähintään 2 mm ollakseen luettava.
 • Yksityiskohtien viivojen paksuus tulisi olla vähintään 0.3 mm.
 • Kudontamme on yksivärinen. Jos mallissasi on useita värejä ja ohjelmistomme ei ole toteuttanut sitä toivomallasi tavalla, muunna logomalli mustavalkoiseksi kuvaksi ennen lataamista.

Näetkö pienten pisteiden kuvion logossasi?

Tämä johtuu kudontatekniikasta. Kudoslanka, joka edustaa kuviota, on sisällytettävä säännöllisesti, jotta se pystytään kiinnittämään tiukasti merkkiin. Tämä vaikutus näkyy verkkokaupan esikatselussa, jotta saat mahdollisimman realistisen vaikutelman tuloksesta.

Olet noudattanut kaikkia ohjeita, eikä tulos edelleenkään vastaa odotuksiasi? Sitten me suosittelemme meidän painettua "Satineraamme", missä hienoja yksityiskohtia ja monia värejä sisältävät logot ovat parhaiten toteutettavissa. Satinerasi tuotannossa kaikki värit otetaan mallistasi.

Voinko asettaa tekstini pystysuoraan?

Kyllä, luomalla tekstisi logotiedostona ja kääntämällä sen halutusti.


Kiinnitysvaihtoehdot
Millaisia kiinnitysvaihtoehtoja on saatavilla?

Merkkimme voidaan...

...ommellaan sisään.
Tätä tarkoitusta varten kudomme Cottonera-nimikyltteihimme vasemmalle ja oikealle puolelle ommellun reunan, jota voit lyhentää halutessasi ja taittaa sen yli ommellessasi, jotta puuvillaiset nimikyltit eivät rispaannu.

Kudotuissa Novinera- ja Flexinerassa sekä painetuissa PrinTex-etiketteissä on valmiit saumanvarat ompelemista varten.

Satineran ja luomupuuvillan etiketit kanssa sinun on otettava huomioon sisään ommenltava reuna itse, kun luot etikettisuunnittelun tai lisäät sen valitsemalla etiketin koon.

Koska nämä kolme tuotetta ovat kuumaleikattuja, ne eivät voi rispaantua ja ne voidaan ommella sisään taittamatta reunaa.

Laserkaiverrettujen etikettien Corinera osalta voit valita reiät konfiguraattorissa tai suunnitella ompelureunan itse suunnittelussa.

Merkin asettamiseen ja kiinnittämiseen ennen ompelua suosittelemme Gütermannin tekstiilien kiinnityskynää.

...kiinnitys käyttäen nameFIX:iä.
Meidän patentoituja nameFIX -niittejä voi myö tilata. Meidän videomme näyttää, kuinka helppoa nameFIX:iä on käyttää.

...kiinni silittäminen (vain Cottonera).
Valitse tätä varten Cottonera Classic tai Cottonera Basic silitetyllä päällysteellä valikon kohdasta "Koko ja kiinnitys". Tällä videolla näet, kuinka Cottonera silitetään kiinni.

toimivat paikkoina (vain kirjaillut nimikyltit)
Valitse konfiguraattorissa kirjailtujen nimikylttien konfiguraattorista "Kiinnitys"-valikkokohdasta "Paikkaus"-vaihtoehto. Silitettävä-versiossa suosittelemme kiinnittämistä ammattimaisella silitysraudalla tai paikkauskoneella 170° C:n lämpötilassa ja noin 15 sekunnin puristusajalla. Muista antaa etiketin jäähtyä kiinnityksen jälkeen. Täysi liimauslujuus saavutetaan 48 tunnin kuluttua.
 
voidaan kiinnittää tarranauhalla (vain kirjaillut nimikyltit)
Valitse tätä varten "Tarranauha" -vaihtoehto "Kiinnitys"-valikkokohdasta kirjailtujen nimikylttien kohdalla.

 

Tarvikkeet merkkien, kylttien, riippumerkkien tai tapahtumarannekkeiden kiinnittämistä varten löytyvät tarvikealueeltamme:

Lisätarvikkeita merkeille / nimikylteille
Lisätarvikkeita riippumerkeille / riipuksille
Lisätarvikkeita myVIPs:lle

Lisää vidoita siitä, miten kiinnittää merkkimme sinun tuotteisiin, klikkaa tästä.

Miten Cottonera -pyykkimerkit silitetään kiinni?

Nauhat on silitettävä sopivan korkealla lämpötilalla. SIlitys suoritetaan painamalla hyvin tiukasti kuumennetulla raudalla Puuvilla -asetuksella (***) ilman höyryä, siis suunnilleen 200° C asteista, vähintään 10 sekunnin ajan. Aseta niminauha siihen, nihin haluat sen kiinnittää, teksti itseesi päin, ja paina kuumennettua rautaa täydellä voimalla alaspäin. Sinun tulisi liikutella rautaa edestakaisin laskien hitaasti yhdestä kymmeneen. Älä sen jälkeen koske, vaan jätä jäähtymään!

Vaikeammille tuotteille, käytä kosteaa liinaa, joka on asetettu silitysraudan ja niminauhan väliin suojelemaan pohjakangasta liialta kuumuudelta. Kun työskentelet suojaavan liinan kanssa, pidennä painoaikaa noin 20 sekunnilla. Venyville, kudotuille kankaille, varma kiinnitys voidaan taata vain jos pohjamateriaalia venytetään. Ryppyjä esiintyy, jos silitetään ilman venyttämistä.

Jos niminauhat irtoavat pesun aikana, ne voidaan kiinnittää takaisin silittämällä uudelleen. Silitys ohje videolla


Asiakastili ja tilaushistoria
Mitä etuja on asiakkaaksi rekisteröitymisestä?

Jos tilaat meiltä säännöllisesti, sinun ei tarvitse syöttää osoitettasi ja maksutietojasi joka kerta. Mutta me tallennamme myös tilauksesi, jotta voit seurata niitä ja tarvittaessa tehdä uudelleentilauksen.

Meidän määrittelytyökalumme (Cottonera ja Novinera) sallii sinun myös tallentaa rajattoman määrän omia kuvioitasi ja logojasi. Nämä ovat käytettävissä myös myöhemmissä tilauksissa.

Voinko tallentaa mallini myöhempää tilaamista tai jatkokäsittelyä varten?

Jos olet rekisteröitynyt asiakkaaksi verkkokaupassamme, voit tallentaa etikettien, riippumerkkie, nauhojen tai tarrojen malleja asiakasalueellasi kohdassa "Omat mallit". Löydät painikkeen mallin tallentamista varten konfiguraattorista.

Voit tilata tallennettuja malleja myöhemmin, mutta voit myös käyttää linkkiä malleihisi, esim. välittääksesi sen eteenpäin muille henkilöille.

Ovatko tietno turvassa?

Tietojasi käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelemiseen eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Löydät lisää meidän "Tietosuojajulistuksestamme".

Mitä jos unohdan salasanani...

Se ei ole ongelma. Avaa vain sisäänkirjautumissivu ja klikkaa oikeaa linkkiä saadaksesi uuden salasanan lähetetyksi sinulle sähköpostitse. Sitten voit kirjautua sisään uudella salasanallasi. Tilin asiakasalue sallii sinun muuttaa salasanaa milloin tahansa.

Miten voin muuttaa tai peruuttaa tilaukseni?

Tilauksesi muutokset tai peruutukset voi ainoastaan palvelutiimimme tehdä.

Kirjoita meille tätä varten sähköposti osoitteeseen postia@dortex.fi tai soita meille. Löydät puhelinnumerot ja yhteysajat "Puhelinnumeromme tiedoista".
Tilausmenettely ja toimitus
Kuinka kauan ostoskorini pysyy tallessa?

Oletko laittanut ostoskoriin tuotteita, joita et halua tilata heti? Tämä ei ole ongelma muutaman tunnin ajan. Turvallisuussyistä poistamme ostoskorisi 8 tunnin kuluttua.

Tai jos olet rekisteröitynyt asiakkaaksi verkkokaupassamme, voit tallentaa etikettien, riippumerkkie, nauhojen tai tarrojen malleja asiakasalueellasi kohdassa "Omat mallit". Löydät painikkeen mallin tallentamista varten konfiguraattorista.

Voit tilata tallennettuja malleja myöhemmin, mutta voit myös käyttää linkkiä malleihisi, esim. välittääksesi sen eteenpäin muille henkilöille.

Milloin tilaukseni saapuu?

Voit tarkastella tilaustasi verkkosivullamme valikon kohdassa "Tilausseurantaa" . Tilauksen tila näytetään tässä jokaiselle tilauksesi tuotteelle. Jos olet rekisteröitynyt meidän asiakkaaksemme, on tämä vieläkin helpompaa tehdä verkkosivuston asiakasalueella.

Kuinka pitkä toimitusika on?

Toimitusaika koostuu tuotantoon vaadittavasta ajasta sekä toimittamiseen vaadittavasta ajasta.

Tuotantoaika:

Ostoskorisi ja tilausvahvistuksesi antavat sinulle yksityiskohtaista tietoa koskien jokaista tuotetta. Tuotantolaitoksemme ei työskentele viikonloppuisin tai yleisinä vapaapäivinä. Kudottujen nauhojen tuotantoaikaa ei pysty ennakoimaan tarkasti, sillä tuotannossa me keräämme tilauksia, joissä käytetään samoja värejä, kunnes niitä on tarvittava määrä. Tästä syystä harvinaisemmille väriyhdistelmille tuotantoaika on yleensä pidempi, suositummille väriyhdistelmille, kuten punainen ja valkoinen, se on lyhyempi. Saatat olla onnekas ja sinun tilauksellesi valitsemasi väriyhdistelmä saattaa laueta tuotantoon viisi minuuttia tilauksesi saamisen jälkeen.

Toimitusaika:

Toimitukseen vaadittu aika riippuu valitusta menetelmästä sekä maasta, johon toimitetaan. Lista kaiksita ajoista löytyy täältä.

Voinko saada merkkini nopeammin?

Tarjoamme myös pikatuotantoa joillekin tuotteillemme.Tässä ovat pikatuotteemme.

Tuotantoprosessista riippuen pikavaihtoehdon tuotanto kestää 2-4 päivää, mutta on silti paljon nopeampi kuin tavallinen tuotanto.

Miten tuotteet toimitetaan ja millaisia kulut ovat?

Voit valita tavallisen lähetyksen tai pakettilähetyksen välillä.

Tavallinen lähetys tapahtuu tavarapostina lähetyksen seurannalla. . Maailmalaajuiset lähetyskulut ovat € 2,50 tavaroille arvoltaan vähemmän kuin € 50,00. Tavaroille arvoltaan alkaen € 50,00 tavallinen lähetys on sinulle maksuton.
Tavaroille arvoltaan korkeintaan € 100,00 ainun ei tarvitse olla kotona, kun toimitus tapahtuu. Jos tavaroiden arvo on € 100,00 tai enemmän, postinkantaja puutää sinua allekirjoittamaan sen.

Kun teet tilauksesi, voit valita DHL -paketin lähetyksen seurannalla etuovellesi.

Voit nähdä toimituskulujen yleiskatsauksen täältä.

Miten ja milloin maksan?

Tarjoamme seuraavia maksutapoja:

 • Luottokortti
 • Paypal
 • Apple Pay
 • Google Pay

EU:n sisällä tapahtuvissa toimituksissa hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan lakisääteisen arvonlisäveron. Sveitsiin toimitettaessa hinnat sisältävät Sveitsin arvonlisäveron 8,1 %. EU:n ulkopuolisiin toimituksiin ei sisälly arvonlisäveroa.

Mihin maihin DORTEX toimittaa?

Me toimitamme maihin kaikkialla maailmassa. Klikkaa tästä ja saat yleisnäkymän

Luottokortteja (Eurocard, Visa, AmEx) voi käyttää maksumentelminä kaikkialla. Jos euro valuuttana on saatavilla, myös PayPalia voi käyttää kaikkialla.

 • Itävaltaan oleviin toimituksiin, laskun voi maksaa käyttäen meidän BAWAG P.S.K tiliämme.
 • Toimituksille Sveitsiin, toimitamme laskun Sveitsin frangeissa sen hetkisen valuuttakurssin mukaisesti. Kumppanipankkimme siellä on Postfinance.
 • Saksaan ja muualle Eurooppan maihin, meidän pankkitilimme Saksassa on maksjuen kannalta olennainen.
 • Toimituksille Saksan, Alankomaiden, Sveitsin ja Itävallan ulkopuolelle, me hyväksymme vain PayPalin ja luottokortit maksutapana.

Tarkast tiedot löytyvät Impressum verkkosivultamme.

Voiko tulleja syntyä?

Toimitukset EU:n ulkopuolelle voivat aiheuttaa tullilisäkuluja. Jos sinulla on tullia koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä maasi tullitoimipaikkaan.

Sveitsiin sovelletaan:

Tulleja ei peritä 65 CHF:iin asti. Sveitsiin suuntautuvan pienlähetysten postimyyntimääräyksistä 01.01.2019 annetun lain puitteissa näytämme laskussasi ja tulliasiakirjoissasi arvonlisäveron 8,1 %.

Maksamme tämän summan Sveitsin liittovaltion verohallinnolle. Sveitsin veronumeromme on: CHE-434.570.378.

Miten voin tehdä uudelleentilauksen helposti?

Jos tallennat sähköpostiosoitteemme, joka sisältää tilausvahvistuksen, sähköpostijärjestelmääsi, voit helposti käyttää sen sisältämää linkkiä löytääksesi tilauksesi, muokkaamaan tuotetta määritystyökalussamme ja tilaamaan sitten uudelleen.

On myös mahdollista tehdä sama käyttäen "Tilauksen seuranta" vaihtoehtoa, ja syöttämällä tilausnumeron ja sähköpostiosoitteesi.

Tämä on vieläkin helpompaa tehdä, jos olet rekisteröitynyt meidän asiakkaksi.Kirjaudu vain sisään ja valitse.

En ole vastaanottanut tilausvahvistusta

Tähän on kolme mahdollista syytä:

 • Meidän sähköpostimme on mennyt Roskaposti -kansioosi. Vilkaise sieltä!
 • Olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi väärin

Jos haluat varmistaa, että tilauksesi on vastaanotettu, ole hyvä ja "Ota yhteyttä" meihin.

Mihin voin syöttää ALV-numeroni?

Jos kyseessä on yrityksen osoite, voit klikata osoitteen osoitinta "yrityksen osoite". Esiin tulee kenttä, johon voit syöttää ALV-numerosi. On tärkeää, että ALV-numero on kansainvälisesti pätevä ja että määritetty laskutusosoite vastaa Euroopan komission rekisteröityä osoitetta.

Miten saan yhteyttä DORTEX -tiimiin?

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko saada yksilöllisiä neuvoja?

Kirjoita meille tätä varten sähköposti osoitteeseen postia@dortex.fi tai soita meille. Löydät puhelinnumerot ja yhteysajat "Puhelinnumeromme tiedoista".

Me autamme sinua mielellämme.