painettu ranneke

myVIPs® - kangasrannekkeet tapahtumiin, festivaaleilla tai sisäänpääsyrannekkeiksi

Kun suunnittelelt tapahtumarannekkeitasi, voit antaa luovuudellesi vapaat kädet. Olipa kyseessä sitten sinun oma mallisi, epätavalliset värit, yksityiskohtaiset kuviot tai painetut peräkkäiset numerot – kaikki on mahdollista alkaen yhdenkappaleen tilausmäärästä.

Yksilöllisesti painetut kangasrannekkeet vastaavat korkeimpia vaatimuksia. Ne on valmistettu korkealaatuisesta kierrätetystä kaksoissatiinista (100 % rPET) ja ne ovat valonkestäviä, kulutuksenkestäviä, pestävissä jopa 60°C:ssa ja erittäin kestäviä. Mukana oleva turvasuljin estää festivaalirannekkeiden katoamista. Painettujen peräkkäisten numeroiden ansiosta sisäänpääsyrannekkeita voi käyttää myös tapahtuman turvallisuusratkaisuna (pyynnöstä).

Yksilöllisesti suunnitellun rannekkeen ansiosta jokainen vieras tuntee itsensä VIP:ksi olipa kyseessä konsertti, festivaali, häät tai syntymäpäiväjuhla.

Konfigurointityökalu

myVIPs® kangasrannekkeet - käyttöesimerkkejä

Tapahtumarannekkeet

Tapahtuma­rannekkeet

Ihoystävällisestä ja lujatekoisesta materiaalista johtuen kangasrannekkeemme ovat täydellisiä monipäiviäisiin tapahtumiin, kongresseihin ja tapaamisiin. Fotorealistiset moniväriset painetut festivaalirannekkeet sopivat myös suuremmille messuille, kongresseihin tai huvipuistoille. Mut myös rannekkeet tanssiaisiin tai polttareihin voi suunnitella yksilöllisesti tällä tavalla.

Sisäänpääsyrannekkeet

Sisäänpääsy­rannekkeet

Painteuilla peräkkäisllä numeroilla sinun yksilöllisesti suunnitelluista kangasrannekkeista tulee VIP-rannekkeita. Tapahtumarannekkeiden lisäksi saat sopivan määrän turvasulkimia. Täten sisäänpääsyrannekkeiden edelleen siirtäminen on lähes mahdotonta. Muuten: Jokainen kutsuttu vieras arvostaa VIP-statusta jopa yksityisissä juhlissa kuten polttareissa, tanssiaisissa, lasten syntymäpäivillä tai häissä.

Mainosrannekkeet

Mainos­rannekkeet

Suunnittelet yritystapahtumaa ja haluat, että vieraasi muistavat sen? Korkealaatuisten polyesterikuitijen ansiosta satiinirannekkeemme sopivat myös yksityiskohtaisille logoille. Täten kangasrannekkeet ovat mahtava vaihtoehto tavanomaisille mainosesineille. Täydellinen myös pienempiin tapahtumiin tai jaettuihin malleihi: Tilaukset mahdollisia yhdestä kappaleesta alkaen.

Häärannekkeet

Hää­rannekkeet

Kauneimman päivän elämässä ei tuli jäädä vain morsiusparin muistoihin, vaan myös vieraiden muistoihin. Hienot satiinirannekkeemme ovat täydellisiä ylellisiin tilaisuuksiin ja ne antavat tapahtumalle erityisen piirteen. Olipa kyseessä kauniit kirjaimet tai jopa kuva morsiusparista, rannekkeet ovat loistava katseenvangitsija ja erityinen muisto.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Räätälöidyt lahjanauhat
Räätälöidyt lahjanauhat

Suunnittele oma lahjanauhasi. Pestävissä jopa 60° C lämpötilassa valoa ja kulutusta kestävä, ja siksi ihanteellinen käsintehtyjen tuotteiden kiinnittämiseen.

Ammattimainen merkitseminen
Ammattimainen merkitseminen

Yrityksen omistajana haluat antaa asiakkaillesi tietoa kattavasti! Täältä löydät kaiken mitä tarvitset - tarvitsitpa sitten yhden merkin tai 10,000 merkkiä.

Nimikyltit
Nimikyltit

Oikeanlaisilla lisätarvikkeilla yksilöllisistä merkeistäsi tulee helposti nimikylttejä. Hyvän näköinen eristyisetsi kun se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, messingistä tai pronssista.

Logolliset merkit
Logolliset merkit

Lataa oma logosi ja suunnittele ja luo ainutlaatuisia merkkejä logollasi.