Luo itsellesi yksilöllisesti laserkaiverretut Corinera -merkit

Määrittele yksilölliset laserkaiverretut Corinera® merkit sinun suunnitteleminasi

Corinera merkkien kanssa me tarjoamme jotain, mitä kukaan muu ei pysty: ainutlaatuiset, laserkaiverretut merkit, jotka on valmistettu nahasta, keinonahasta, kasvinahasta, puusta tai metallista. Me poltamme sinun suunnitelmasi tietokoneohjatulla tarkkuudella merkkeihin tai riippumerkkeihin, jotka on valmistettu yksilöllisistä materiaaleista ainutlaatuisella tunnistearvolla.

Lähes kaikki on mahdollista. Voit valita muodoistamme tai ladata minkä tahansa(!) haluamasi muodon tiedostona. Merkkiesi ääriviivat leikataan laserilla, kuviot kaiverretaan laserilla.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Ammattimainen merkitseminen
Ammattimainen merkitseminen

Yrityksen omistajana haluat antaa asiakkaillesi tietoa kattavasti! Täältä löydät kaiken mitä tarvitset - tarvitsitpa sitten yhden merkin tai 10,000 merkkiä.

Tavallinen satiininauha (3 mm)
Tavallinen satiininauha (3 mm)

Pieniin ja suuriin lahjoihin tai lahjakorttien ja ripustusmerkkien kiinnittämiseen. Laadukas satiininauha Valmistettu Saksassa.

Tapahtuma­rannekkeet
Tapahtuma­rannekkeet

Voit suunnitella festivaali-, logo- tai sisäänpääsyrannekkeemme täysin itse alkaen lukumäärästä yksi. Tarvittaessa me voimme myös painaa peräkkäiset numerot.

Ammattimaiset hoitomerkit
Ammattimaiset hoitomerkit

Täytä tekstiilien merkintöjä koskevat velvoitteet? Se on helppoa meidän ammattimaisilla hoitomerkeillä. Yksinkertaisesti vain valitset, määrittelelt ja tilaat haluamasi laadun ja määrän.