Uudelleen suljettavat metallisulkijat Prymiltä tapahtumarannekkeisiin  - hopea - Nimikenumero 2811

Uudelleen suljettavat metallisulkijat Prymiltä tapahtumarannekkeisiin - hopea

Uudelleen suljettavat sulkijat tapahtumarannekkeisiin Prymiltä

Koko: 16 x 23mm
Materiaali: valmistettu ruostesuojatusta metallista
Saatavilla välittömään toimitukseen

Nimikenumero 2811

Tyylikkäät sulkijat Prymiltä tapahtumarannekkeiden uudelleen sulkemiseen

Prymin metallisulkijoilla, jotka ovat erittäin helppoja asentaa, voit helposti uudelleen sulkea sinun tapahtumarannekkeet. Pujota vain kangasrannekkeet sulkijaan ja kiristä ranneketta ranteessasi kunnes sen on halutussa koossa. Muita työkaluja ei tarvita.

Se on erittäin sopiva kaikille, jotka haluavat käyttää rannekkeitaan matkamuistoina. Sulkijat ovat kestäviä ja pestäviä jopa 40 asteessa. Hopeanvärisen sulkijan koko on 16x23 mm, ja vanhan messingin värisen 16x24 mm.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Tapahtuma­rannekkeet
Tapahtuma­rannekkeet

Voit suunnitella festivaali-, logo- tai sisäänpääsyrannekkeemme täysin itse alkaen lukumäärästä yksi. Tarvittaessa me voimme myös painaa peräkkäiset numerot.

Räätälöidyt lahjanauhat
Räätälöidyt lahjanauhat

Suunnittele oma lahjanauhasi. Pestävissä jopa 60° C lämpötilassa valoa ja kulutusta kestävä, ja siksi ihanteellinen käsintehtyjen tuotteiden kiinnittämiseen.

Ammattimainen merkitseminen
Ammattimainen merkitseminen

Yrityksen omistajana haluat antaa asiakkaillesi tietoa kattavasti! Täältä löydät kaiken mitä tarvitset - tarvitsitpa sitten yhden merkin tai 10,000 merkkiä.

Nimikyltit
Nimikyltit

Oikeanlaisilla lisätarvikkeilla yksilöllisistä merkeistäsi tulee helposti nimikylttejä. Hyvän näköinen eristyisetsi kun se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, messingistä tai pronssista.