Uudelleen suljettavat muovisulkijat tapahtumarannekkeisiin - musta - Nimikenumero 2813

Uudelleen suljettavat muovisulkijat tapahtumarannekkeisiin - musta

Uudelleen suljettavat sulkijat tapahtumarannekkeisiin

Materiaali: Muovic
Koko: Ø sisäpuoli 6-8 mm, Ø ulkopuoli 15 mm,
Saatavilla välittömään toimitukseen

Nimikenumero 2813

Kestävät muoviset sulkijat tapahtumarannekkeiden uudelleen sulkemiseen

Kestävien muovisten sulkijoiden avulla sinun tapahtumarannekkeet voi helposti sulkea uudelleen. Pujota vain kangasranneke sulkijaan ja kiristä ranneketta ranteessasi kunnes sen on halutussa koossa. Muita työkaluja ei tarvita.

Se on erittäin sopiva kaikille, jotka haluavat käyttää rannekkeitaan matkamuistoina. Muovisen nauhapysäyttäjän halkaisija on 15mm ja tästä syystä se on täydellinen meidän 16mm leveille tapahtumarannekkeille.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Tapahtuma­rannekkeet
Tapahtuma­rannekkeet

Voit suunnitella festivaali-, logo- tai sisäänpääsyrannekkeemme täysin itse alkaen lukumäärästä yksi. Tarvittaessa me voimme myös painaa peräkkäiset numerot.

Räätälöidyt lahjanauhat
Räätälöidyt lahjanauhat

Suunnittele oma lahjanauhasi. Pestävissä jopa 60° C lämpötilassa valoa ja kulutusta kestävä, ja siksi ihanteellinen käsintehtyjen tuotteiden kiinnittämiseen.

Ammattimainen merkitseminen
Ammattimainen merkitseminen

Yrityksen omistajana haluat antaa asiakkaillesi tietoa kattavasti! Täältä löydät kaiken mitä tarvitset - tarvitsitpa sitten yhden merkin tai 10,000 merkkiä.

Nimikyltit
Nimikyltit

Oikeanlaisilla lisätarvikkeilla yksilöllisistä merkeistäsi tulee helposti nimikylttejä. Hyvän näköinen eristyisetsi kun se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, messingistä tai pronssista.