10 kudottua merkkiä "reCREATE"

Kudotut etiketit, joissa on keski- ja reunataitos ja jotka on valmistettu kierrätetyistä polyesterilangoista (n. 50 % rPET) kiinniommeltavina tai "lippuina", jotka antavat lausunnon uudelleen suunnitelluista vaatteistasi.

Koko: merkki reunataitoksella: 60 x 20 mm näkyvä alue
Merkki keskitaitoksella: 50 x 32.5 mm (korkeus sisältää 7 mm sisäänommeltavan reunan)
Materiaali: materiaali: 100 % polyesteri (n. 50 % kierrätettyä)
Sisäänompelua varten, sinetöidyt reunat
Ei sisällä haitallisia aineita, Valmistettu Saksassa
Saatavilla välittömään toimitukseen

Nimikenumero 8707

Kudotut tekstiilimerkit, setti "reCREATE"

burda ja käytettyjen vaatteiden verkkoalusta Vinted vaativat yhdessä Prymin ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, että kierrätettyjen ja käytettyjen vaatteiden käyttöä on lisättävä vuonna 2023. Burda tarjoaa lehdissään inspiraatiota siitä, miten vanhoista vaatteista voi luoda jotain ainutlaatuista. Olitpa sitten aloittelija tai DIY on jo harrastuksesi.

Löydä käytettyjä vaatteita tai asusteita Vintedistä tai kaapistasi ja muuta ne tyylikkääksi ja moderniksi IT-kappaleeksi burdan vinkkien avulla. Jotta kaikki näkevät, että sinä olet suunnittelija, tuunattu ja kierrätetty kappaleesi saa reCREATE-merkinnän. Tutustu hienoihin reCREATE-projekteihin täällä ja saat lisätietoja täältä.

Tyylikkäät merkit ommellaan yksinkertaisesti keskeltä taitettuna valitsemasi vaatekappaleen saumaan. Voit myös valita merkin, jossa on reunataitos, ja kiinnittää sen hihaan, etupuolelle tai muuhun selvästi näkyvään kohtaan.

Koska Flexinera-kudotut merkit on lämpösuljettu, ne eivät voi rispaantua. Kuten kaikki DORTEX-merkit, myös reCREATE-merkit eivät sisällä haitallisia aineita ja ovat Ökotex-sertifioituja.

Setti sisältää 4 kudottua merkkiä keskitaitoksella ja 6 kudottua merkkiä reunataitoksella.

Haluaisitko suunnitella yksilölliset kudotut Flexinera -merkit? Voit tehdä sen konfiguraattorissamme taitoksella oleville kudotuille merkeille.