Luonnonnahka jäännöspalat - Nimikenumero 890

Luonnonnahka jäännöspalat

Nahkaa nuorista saksalaisista häristä, parkittu luonnollisilla mineraaleilla ja kasveilla, ei sisällä vaarallisia aineita, vaihteleva määrä yksittäisiä kappaleita kokoisilla koostumuksilla (yhteensä noin 1.2 m²), paksuus noin 1.2mm.

Saatavilla välittömästi

Nimikenumero 890

Kaikkein korkeinta laatua olevaa luonnollista nahkaa nuorista saksalaisista häristä - Nahka jäännöspaloja värikkäänä sekoituksena

Etsitkö korkealaatuista oikeaa nahkaa valmistaaksesi omia erityisiä tuotteitasi? Me tarjoamme kustaanustehokkaita ratkaisuja!

Nahka tulee meidän Corinera -tuotannostamme, jossa me voimme käsitellä ainoastaan suorakulmion muotoisia paloja. Tämän seuraksena syntyy ylijäämäpaloja väreissä vihreä, petroolinsininen, punainen, harmaa ja valkoinen, joita meillä on mahdollista tarjota kusannustehokkaaseen hintaan. Nahkaa täyttää tietenkin automaattisesti saman erittäin korkealaatuisen kriteerin, josta me valmistamme omat merkkimme: Se on noin 1.2 mm paksua, parkittu vain luonnollisilla mineraaleilla ja kasveilla ja ei siten sisällä mitään vaarallisia aineita.

Koska kyseessä on 100 % luonnollinen nahka nuorista saksalaisista häristä, se reagoi ulkoisiin vaikuttimin, kuten aurinko tai vesi, siihen muodostuu käytetty ilme ilman minkäänlaista laadunmenetystä. Tätä vaikutelmaa vahvistaa se, että me käytämme koko ihon, ja riippuen eläimen kehon kohdasta, paksuus, luonnollinen väri ja rakeisuus vaihtelevat. Tämä tarkoittaa sitä, että kotitekoiset aarteesi antavat erittäin elävän vaikutelman. Aivan kuten luonnollistakaan nahkaa, värillisiä vaihtoehtoja ei voi pestä.

Meidän luonnolliset nahja ylijäämäpalmme sopivat ommeltavaksi paikoilleen, ja koosta riippuen, ne sopivat laukkujen ja pohjaksi tai lompakkoihin jne., sekä myös appliqu - ja askarteluun.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Kaktus nahkamerkit
Kaktus nahkamerkit

Kaktuksen lehdistä ja kierrätysmuovista valmistettu nahkavaihtoehtomme tekee merkistäsi vegaanisen ja resurssiystävällisen.

2Go Merkit
2Go Merkit

Meidän valmiiksisuunnitellut merkkimme ovat korkealaatuisia, välittömästi saatavilla eivätkä todellakaan tylsiä. Niitä on saatavilla kätevissä 10 tuotteen pakkauksissa.

Riippumerkit
Riippumerkit

Fiksu ja uudelleenkäytttävä: Riippumerkit eri muotoisina ja eri materiaaleista ripustettavaksi.

Logolliset merkit
Logolliset merkit

Lataa oma logosi ja suunnittele ja luo ainutlaatuisia merkkejä logollasi.