Painetut luomupuuvillaiset merkit

Nämä sertifioidusta luomupuuvillalangasta valmistetut yksilöllisesti suunnitellut tekstiilimerkit soveltuvat jopa EN 71-3 -standardin mukaisten lasten lelujen valmistukseen.

Suunnittele painettu tekstiilimerkki helposti verkossa konfiguraattorimme avulla. Painamme suunnittelemasi yksivärisenä mustana värjäämättömälle, luonnonväriselle puuvillalle. Painettujen tekstiilimerkkien korkeus on 35 mm. Pituus vaihtelee mallista riippuen tuotannollisista syista. Pitkät reunat kudotaan. Painetut kangasmerkit ovat pestäviä 40 °C:ssa.

Valmistamme painetut puuvillamerkit alkaen 20 kappaleesta yksilöllisesti sinulle ja toimitamme ne kotiisi rullattuna, jotta voit leikata ne itse. Koska puuvillaa ei voi sinetöidä, leikatut reunat rispaantuvat. On parasta ommella etiketit taitettuina tai taittaa puuvillamerkit saumaan. Konfiguraattorissa näytämme oikealla ja vasemmalla 7 mm leveän reunan, joka kannattaa jättää vapaaksi taittelua tai ompelua varten.

Vinkkimme ompelua varten: Suunnittele merkit niin, että voit taittaa ne keskeltä ja ommella ne saumaan. Kuvioita, fontteja ja logoja voi helposti kääntää konfiguraattorissa. Näin saat muotokuvamallisen puuvillaetiketin, jonka voit itse taittaa kahtia. Varmista, että etiketin keskikohta jää vapaaksi taittamista varten.

Ideat vähissä? Käytä suunnittelumallejamme

Räätälöidyt orgaanisen puuvillan etiketit

Räätälöidyt orgaanisen puuvillan etiketit

Musta painatus värjäämättömälle puuvillalle, saumaan ompelua varten.

Käsintehty etiketti, painettu orgaaninen puuvilla

Käsintehty etiketti, painettu orgaaninen puuvilla

Luomupuuvillasta valmistettu etiketti, mustaa luonnonväristä puuvillaa, räätälin rintakuva ja sakset. Räätälöi yksinkertaisesti konfiguraattorissa.

Luomupuuvillaetiketti ompelua varten

Luomupuuvillaetiketti ompelua varten

Yksinkertaisesti taitetaan kahtia ja ommellaan saumaan, sopii lasten leluihin.

Räätälöity luomupuuvillaetiketti

Räätälöity luomupuuvillaetiketti

Musta painatus kaarevalla tekstillä värjäämättömälle puuvillalle, sopii lasten leluihin.

Luomulaatuinen puuvillaetiketti

Luomulaatuinen puuvillaetiketti

Musta painatus värjäämättömälle puuvillalle, soveltuu lasten leluihin.