Määrittele nyt
Kasvinahka

Kaktusnahkaa ainutlaatuisiin ja kestäviin merkkeihin

Arvostatko kestävyyttä, mutkatonta käsittelyä ja tyylikästä ulkonäköä? Silloin uusi kaktusnahkamme on juuri oikea materiaali nahkamerkkeillesi. Erityisesti merkkiemme laserkaiverrukseen optimoitu, hienot viivat ja kirjoitukset pääsevät oikeuksiinsa myös viikunakaktuksista valmistetussa vegaanisessa kasvinahassa. Kaikki, jotka ovat käyttäneet keinonahkaamme merkeissään, huomaavat, että kaktusnahka on hieman paksumpaa ja vakaampaa. Tämä ominaisuus tulee esiin erityisesti silloin, kun tilaat etiketit rei'illä ja haluat ommella ne käsin.

Olemme koonneet sinulle inspiraatiota varten muutamia suunnittelumalleja. Tarjontaa laajennetaan jatkuvasti, piipahda myöhemmin uudestaan.

Kaktusnahkamme

Kaktusnahkamerkkimme kestävät kulutusta ja ne voidaan pestä koneessa 40 °C:ssa. Kaktusnahka on kasvisnahkaa, joka on valmistettu kuivilla alueilla kasvavien ja vain vähän vettä tarvitsevien kaktusten lehdistä. Lisäkastelua ei tarvita. Viikunakaktuksen rengaslehdet puhdistetaan leikkaamisen jälkeen ja kuivataan sitten auringossa. Kaktuskasvi säilyy ehjänä "sadonkorjuussa", uusiutuvat lehdet voidaan aina korjata samasta kasvista. Kasvin muita osia käytetään ravintona. Kaktuskasvia voidaan käyttää istutuksessa jopa 8 vuotta. Kaktukset ovat luonnollisia hiilivarastoja ja edistävät kasvualueiden maaperän terveyttä. Kuivausprosessi tapahtuu ulkona.

Kaktusnahkaisten etikettien kääntöpuoli on kermanvärinen. Merkit ovat noin 1,1 mm paksuja.

Bremenin ympäristöinstituutti on testannut kaktusnahkamme OEKO-TEX® Standard 100-standardin ja DIN EN 71-3 vaatimusten mukaisesti. Se vastaa tuoteluokan I (vauvoille ja pikkulapsille tarkoitetut tuotteet) eritelmää. Lisätietoja sertifikaateistamme löydät täältä.

Konfiguraattoristamme löydät muita vegaanisia materiaaleja. Olemme koonneet tietoa FloraPapista, korkista ja keinonahasta materiaalitietosivuillemme.

Yksilöllinen kiinnitys

Jotta merkki olisi helppo kiinnittää ennen ompelua, suosittelemme tekstiilikiinnityskynän käyttöä. Löydät lisää sopivia tarvikkeita kaktusnahkaetiketteihin merkkien ja nimilappujen tarvikealueelta. Voit kuitenkin valita ja lisätä ne myös suoraan konfiguraattorissa.

Määrittele nyt

Inspiroidu

Nastoitettu kaktusnahkainen etiketti

Nastoitettu kaktusnahkainen etiketti

Tarra tekstillä ja kuviolla reunan ympärille, 2 isoa reikää, sopii kiinnitettäväksi ruuviniiteillä.

Kaktuksen nahkatarra \"Upcycling\"

Kaktuksen nahkatarra "Upcycling"

Neliönmuotoinen etiketti, jossa teksti ja sydänleikkaus, laserkaiverrettu, 4 reikää käsinompelua varten

Kaktuksen nahkainen ripustuslappu

Kaktuksen nahkainen ripustuslappu

Laserkaiverrettu teksti ja kaktusaihe, 1 iso reikä ripustamista varten. Säädä vain konfiguraattorissa.