DORTEX Video
Määrittele nyt
Kunstleder

Suunnittele itse keinonahkamerkit

Ruskeasta keinonahasta valmistetut paikkomerkit ovat jalo klassikko korkea kontrastisella kaiverruksellaan. Mitä mieltä olet esimerkiksi vaaleanpunaisella, kermanharmaalla tai vaaleansinisellä värillä varustetuista, omalla logolla varustetuista, henkilökohtaisista keinonahkaisista merkeistä? Kokeile! Kun olet päättänyt muodon, mieti, tarvitsetko reikiä. Valmistamme ne sitten suoraan. Etkö pidä mistään muodoistamme? Lataa yksilöllisesti suunnittelemasi muoto ja luo reikiä ja leikkauksia suoraan täältä. Suunnittele nyt oma henkilökohtainen keinonahkamerkkisi kuvioilla, teksteillä ja leikkauksilla konfiguraattorissa. Voit myös lisätä oman logosi. Tekonahkamerkkimme ovat pestäviä 60 °C:ssa. Voit siis käyttää niitä myös asusteisiin ja kotitekoisiin asioihin, joita pestään satunnaisesti.

Vinkkimme taitettaville merkeille: suunnittele keinonahkaiset merkit, joissa on 4 mm:n reikä molemmilla puolilla. Nyt voit yksinkertaisesti asettaa merkit tekstiilien tai neuleiden reunan ympärille ja kiinnittää sen ruuviniitillä, joka löytyy tarvikeosastoltamme.

Se on vielä helpompaa tämän sivun alareunassa olevien suunnitteluehdotustemme avulla. Valitse merkki, joka on lähellä sitä, mitä haluat, ja säädä sitä konfiguraattorissa ideoidesi mukaan.

Keinonahkamme

Tekonahkamme koostuu 100-prosenttisesti polyuretaanista ja on taatusti vapaa haitallisista aineista. Noin 1 mm:n paksuinen, pehmeän tuntuinen ja erittäin aidon pintarakenteen omaava tekonahka on optisesti tuskin oikeaa nahkaa huonompi. Ruskeassa ja harmaassa tekonahassamme on musta taustapinta, muun värisen tekonahan taustapinta on vaalea. Tekonahkamerkkimme kestävät kulutusta ja ne voidaan pestä koneessa 60 °C:ssa. Kaiverrus voi haalistua tiheässä pesussa. Varmista, ettet käytä aggressiivisia pesuaineita! Keinonahan pinta voi vaurioitua hieman erityisesti erittäin aggressiivisilla nykyaikaisilla 2-komponenttisilla nestemäisillä pesuaineilla. Merkkien muoto leikataan laserilla ja kuvat kaiverretaan laserilla. Reunoissa ja kaiverretuilla pinnoilla voi esiintyä lieviä liekkijälkiä.

Etkö osaa vielä päättää materiaalia? Kokeile sitten ja katso materiaaleja konfiguraattorin esikatselukuvasta.

Bremenin ympäristöinstituutti on testannut keinonahkamme OEKO-TEX® Standard 100-standardin vaatimusten mukaisesti. Se vastaa tuoteluokan I (vauvoille ja pikkulapsille tarkoitetut tuotteet) eritelmää. Lisätietojasertifikaateistamme löydät täältä.

Yksilöllinen kiinnitys

Yleisneula riittää yleensä keinonahkamerkkisi ompeluun ompelukoneella. Jos koneesi ei kuljeta materiaalia, suosittelemme vähentämään langan kireyttä, asettamaan leivinpaperia keinonahkamerkkien ja ompelujalan väliin tai liimaamaan paperiteippiä ompelujalan alle paremman liikkuvuuden varmistamiseksi. Kun olet löytänyt oikeat asetukset omalle ompelukoneellesi, kiinnitys onnistuu nopeasti ja helposti. Voit tietenkin kiinnittää keinonahkamerkkisi helposti myös käsin. Valitset merkkeihin reikien halutun määrän ja koon suoraan konfiguraattorissa.

Merkkien ja tunnisteiden tarvikealueeltamme löydät esimerkiksi merkkiruuvit, jotka tunnetaan myös nimellä ruuviniitit, jotka tuovat niitillä varustetun nahkatarran erityisen kauniisti esiin. Huomio! Niittien ruuvaamista varten tarvitset reiän, jonka halkaisija on noin 4 mm. Valitse reiän koko "suuri".

Määrittele nyt

Saa inspiraatiota

Merkit tekonahka, ruskea

Merkit tekonahka, ruskea

yksittäin laserkaiverrettu, ommeltavaksi

Merkit tekonahka, ruskea

Merkit tekonahka, ruskea

yksittäin laserkaiverrettu, ommeltavaksi

Merkit tekonahka, valkoinen

Merkit tekonahka, valkoinen

yksittäin laserkaiverrettu, ommeltavaksi

Merkit tekonahka, vaaleansininen

Merkit tekonahka, vaaleansininen

yksittäin laserkaiverrettu, ommeltavaksi

Merkit tekonahka, vaaleanpunainen

Merkit tekonahka, vaaleanpunainen

yksittäin laserkaiverrettu, ommeltavaksi

Merkit tekonahka, harmaa

Merkit tekonahka, harmaa

yksittäin laserkaiverrettu

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Kudotut logolliset merkit
Kudotut logolliset merkit

Lataa oma logosi ja suunnittele ja luo ainutlaatuisia merkkejä logollasi.

Riippumerkit
Riippumerkit

Fiksu ja uudelleenkäytttävä: Riippumerkit eri muotoisina ja eri materiaaleista ripustettavaksi.

Ostoskortit
Ostoskortit

Yksilölliset ostoskortit DORTEX merkeille - jokainen luova syntymäpäiviäsankari lapsi on tyytyväinen.

Ammattimaiset hoitomerkit
Ammattimaiset hoitomerkit

Täytä tekstiilien merkintöjä koskevat velvoitteet? Se on helppoa meidän ammattimaisilla hoitomerkeillä. Yksinkertaisesti vain valitset, määrittelelt ja tilaat haluamasi laadun ja määrän.