Määrittele nyt
Kasvinahka

Kaktusnahkaa kestäviin, vegaanisiin riippumerkkeihin

Yksilöllisesti suunnitellun riippumerkin avulla voit antaa tuotteillesi tai matkamuistoillesi hyvin henkilökohtaisen viestin. Kirjoituksen lisäksi myös materiaali ja muotoilu antavat tietoa. Arvostatko kestävyyttä, mutkatonta käsittelyä ja tyylikästä ulkonäköä? Silloin uusi kaktusnahkamme on juuri oikea materiaali henkarillesi. Erityisesti merkkiemme laserkaiverrusta varten optimoitu, hienot viivat ja kirjoitukset pääsevät oikeuksiinsa myös viikunakaktuksista valmistetussa vegaanisessa kasvinahassa.

Suunnittelumalleistamme löydät joitakin ehdotuksia yksilöllisen riippumerkin suunnitteluun. Konfiguraattorissa voit muokata mitä tahansa mallia toiveidesi mukaan.

Kaktusnahkamme

Kaktusnahkamerkkimme kestävät kulutusta ja ne voidaan pestä koneessa 40 °C:ssa. Käyttämämme kaktusnahka on uutta, erityisen kestävää kasvinahkaa. Se on valmistettu kuivilla alueilla kasvavien kaktusten lehdistä. Lisäkastelua ei tarvita. Viikunakaktuksen rengaslehdet puhdistetaan leikkaamisen jälkeen ja kuivataan sitten auringossa. Kaktuskasvi säilyy ehjänä "sadonkorjuussa", uusiutuvat lehdet voidaan aina korjata samasta kasvista. Kasvin muita osia käytetään ravintona. Kaktuskasvia voidaan käyttää istutuksessa jopa 8 vuotta. Kaktukset ovat luonnollisia hiilivarastoja ja edistävät kasvualueiden maaperän terveyttä. Kuivausprosessi tapahtuu ulkona.

Kaktusnahkaisten riippumerkkien kääntöpuoli on kermanvärinen. Merkit ovat noin 1,1 mm paksuja.

Konfiguraattoristamme löydät muita vegaanisia materiaaleja. Olemme koonneet tietoa FloraPapista, korkista ja keinonahasta materiaalitietosivuillemme.

Yksilöllinen kiinnitys

Löydät sopivia lisätarvikkeita riippumerkkien ja riipusten . Mutta voit myös valita ja lisätä sen suoraan konfiguraattorissa.

Määrittele nyt

Saa inspiraatiota

Kaktuksen nahkainen ripustuslappu

Kaktuksen nahkainen ripustuslappu

Laserkaiverrettu tekstiä ja kuvioita, 1 iso reikä ripustamista varten. Säädä vain konfiguraattorissa.

Kaktuksen nahkainen ripustuslappu

Kaktuksen nahkainen ripustuslappu

Laserkaiverrettu teksti ja kaktusaihe, 1 iso reikä ripustamista varten. Säädä vain konfiguraattorissa.