Määrittele nyt

Yksilölliset nimitarrat

Voit helposti suunnitella henkilökohtaisia nimitarroja verkossa tarpeidesi mukaan. Koulussa, päivähoidossa tai päiväkodissa kauniit nimitarrat auttavat lapsia erottamaan toisistaan esineitä, kuten vaatteet, lounaslaatikot ja juomapullot. Jopa pienet lapset, jotka eivät vielä osaa lukea, löytävät nopeasti vaatteensa, kenkänsä ja purkkinsa päiväkodissa, jos nimitarrassa näkyy myös heidän suosikkikuvionsa. Nimitarrojen käsittely on niin helppoa, että myös lapsesi on tervetullut auttamaan. Aikuiset ja lapset etsivät tarrat yhdessä, suunnittelevat ne itse ja kiinnittävät ne. Tämä on hauska ja luova prosessi, jonka avulla lapset voivat ilmaista omaa identiteettiään ja yksilöllisyyttään.

Aikuisille nimitarrat ovat erityisen hyödyllisiä yhteisöllisissä tiloissa, kuten kuntosaleilla, toimistossa tai työpajassa työskenneltäessä. Täällä nimitarrat varmistavat, että kaikki löytävät tavaransa nopeasti ja että sekaannuksia ei synny.

Määrittele nyt

Mikä materiaali sopii nimitarroilleni?

Jotta voit nauttia nimitarroistasi pitkään, varmista, että valitset oikean materiaalin tarroja tilatessasi. Valitse kouluun tai päiväkotiin menon jälkeen pestävien eväsrasioiden tai pullojen merkintöihin nimitarrat, jotka on valmistettu vedenkestävästä ja kuumuutta kestävästä materiaalista. Valitse kovaa käyttöä vaativiin esineisiin, kuten lasten hiekkaleluihin, UV-säteilyä ja kulutusta kestävä ulkokäyttöön tarkoitettu kalvo. Löydät yleiskatsauksen kaikista tarramateriaaleista konfiguraattorista.

Voinko käyttää nimitarroja useammin kuin kerran?

Tarjoamme joitakin tarramateriaaleja, joissa on irrotettava liimapinta. Nämä ovat oikea valinta, jos haluat myöhemmin irrottaa nimitarrat ja kiinnittää ne jonnekin muualle.

Voinko myös kirjoittaa käsin nimitarroihin?

Tilaa nimitarrat ilman suojalakkaa. Silloin useimpiin materiaaleihin voidaan kirjoittaa käsin pysyvällä tussilla. Löydät yleiskatsauksen kaikista tarramateriaaleista tarrakonfiguraattorista.

Mikä on minimitilausmäärä yksilöidyille nimietiketeille?

Riippumatta itse suunnittelemiesi nimietikettien koosta, painamme teknisistä syistä aina 2 arkkia (noin DIN A4). Pulloetikettien vähimmäismäärä riippuu suunnittelemiesi tarrojen koosta. Näytämme tämän konfiguraattorissa yhdessä hinnan kanssa.

Saa inspiraatiota

Osoitetarra kilven muodossa

Osoitetarra kilven muodossa

Nimellä ja osoitteella varustetut tarrat, jotka on helppo personoida, paperi valkoinen, matta suojalakkaus.

Nimitarrat, tarrat, joissa on nimi esim. lapsille.

Nimitarrat, tarrat, joissa on nimi esim. lapsille.

Pyöreä nimitarra, halkaisija 3 cm, paperi valkoinen, matta suojalakka.

Nimitarrat lapsille

Nimitarrat lapsille

Suorakulmainen nimitarra, valkoinen paperi, jossa on matta suojalakka, helppo muokata.

Kapea tarra esim. kyniä varten

Kapea tarra esim. kyniä varten

Suorakulmainen kynätarra nimellä, kierrätyspaperi valkoinen, matta suojalakka, 39 x 6mm.

Kapea tarra esim. kyniä varten

Kapea tarra esim. kyniä varten

Suorakulmainen kynätarra nimellä, valkoinen folio, matta suojalakka, 39 x 6mm.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Räätälöidyt lahjanauhat
Räätälöidyt lahjanauhat

Suunnittele oma lahjanauhasi. Pestävissä jopa 60° C lämpötilassa valoa ja kulutusta kestävä, ja siksi ihanteellinen käsintehtyjen tuotteiden kiinnittämiseen.

Kirjaillut nimilaput
Kirjaillut nimilaput

Ammattimaisesti kirjailtu ja erityisen kestävä. Ommellaan, kiinnitetään tai varustetaan tarranauhalla.

Niminauhat
Niminauhat

Värikäs, tavallinen, kimalteleva, omalla logollasi - vaatteiden merkitseminen ei ole koskaan ollut niin hauskaa kuin meidän niminauhoilla.

2Go Merkit
2Go Merkit

Meidän valmiiksisuunnitellut merkkimme ovat korkealaatuisia, välittömästi saatavilla eivätkä todellakaan tylsiä. Niitä on saatavilla kätevissä 10 tuotteen pakkauksissa.