Määrittele nyt

Yksilölliset osoitetarrat

Kirjeissä ja paketeissa olevilla tarroilla on tärkeä tehtävä: niiden avulla vastaanottajan ja lähettäjän osoitteen on oltava helposti luettavissa ja selvästi tunnistettavissa. Osoitetarrojen tulostaminen lähettäjän tiedoilla säästää paljon aikaa ja antaa osoitetarroille henkilökohtaisen viestin ainutlaatuisella muotoilulla. Leikkisä, tyylikäs tai värikäs - sinä päätät, miten haluat osoitetarrat painattaa.

Yksilölliset osoitetarrat jokaiseen tilaisuuteen

Osoitteella varustetut osoitetarrat ovat hyvä vaihtoehto postimerkeille tai käsin kirjoitetuille tiedoille paketeissa ja kirjekuorissa. Kirjeenvaihdon tilaisuudesta riippuen voit valita osoitetarrojen kirjasintyypin ja mahdolliset kuviot asiallisesti, hillitysti tai huomiota herättävästi. Liikekirjeisiin ja paketteihin sopii selkeä, luettava fontti. Haluatko kutsua ihmisiä syntymäpäiville tai häihin? Valitse sitten konfiguraattorin avulla jokin käsikirjoitusfonteista osoitetarroihisi.

Kun olet luonut personoidut osoitetarrat, henkilökohtaiset esineet, kuten kirjat, taskupäiväkirjat tai reseptikokoelmat, ovat nopeasti merkittyjä. Mikään ei enää koskaan häviä.

Määrittele nyt

Minkä kokoisia osoitetarrojeni tulisi olla?

Pienet osoitetarrat sopivat erinomaisesti kirjekuoriin ja suuremmat tarrat paketteihin. Tärkeitä tekijöitä lähettäjätarrojen kokoon ovat ennen kaikkea haluttu kirjasinkoko sekä muiden muotoiluelementtien koko ja määrä. Tarran koko on valittava siten, että kaikki sisältö voidaan esittää luettavasti ja että kokonaisuus on selkeä.

Mitä minun on otettava huomioon osoitetarrojen suunnittelussa?

Vaikka haluat osoitetarroissa olevan osoitteen lisäksi muita muotoiluelementtejä tai tekstiä, pidä muotoilu yksinkertaisena. Jopa yksinkertainen kuvio, henkilökohtainen logosi tai tyylikkäästi käytetty värikenttä antavat osoitetarralle erottumattoman ulkoasun. Jotta osoitetiedot olisivat luettavissa, fontti ei saa olla liian pieni. Fontin tulisi olla luettavissa eikä se saisi olla vinossa.
Jos haluat antaa kirjeillesi tai paketeillesi osoitteen lisäksi jonkin muun viestin, kuten vaateesi tai selvityksen, voit käyttää siihen lisätarraa. Voit sitten suunnitella sen haluamallasi tavalla ja kiinnittää sen sopivaan paikkaan lähetyksessäsi, esim. lähettäjäalueen alle.

Mikä on vähimmäismäärä tilattaville osoitetarroille?

Tilauksen vähimmäismäärä vaihtelee osoitetarrojen koosta riippuen. Teknisistä syistä painamme aina 2 arkkia (noin DIN A4) riippumatta yksittäisen osoitetarran koosta. Tämä johtaa tarrojen vähimmäistilausmäärään. Näytämme sen konfiguraattorissa yhdessä hinnan kanssa.

Saa inspiraatiota

Osoitetarra kilven muodossa

Osoitetarra kilven muodossa

Nimellä ja osoitteella varustetut tarrat, jotka on helppo personoida, paperi valkoinen, matta suojalakkaus.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Ostoskortit
Ostoskortit

Yksilölliset ostoskortit DORTEX merkeille - jokainen luova syntymäpäiviäsankari lapsi on tyytyväinen.

Ammattimainen merkitseminen
Ammattimainen merkitseminen

Yrityksen omistajana haluat antaa asiakkaillesi tietoa kattavasti! Täältä löydät kaiken mitä tarvitset - tarvitsitpa sitten yhden merkin tai 10,000 merkkiä.

Ovikyltit
Ovikyltit

Mukauta ovikylttisi ja nimikylttisi fonteillamme tai kuvioillamme, tai lataa oma tiedostosi.

Räätälöidyt lahjanauhat
Räätälöidyt lahjanauhat

Suunnittele oma lahjanauhasi. Pestävissä jopa 60° C lämpötilassa valoa ja kulutusta kestävä, ja siksi ihanteellinen käsintehtyjen tuotteiden kiinnittämiseen.