Määrittele nyt

Suunnittele omat pulloetikettisi, viini- ja hunajaetikettisi

Ne ovat välttämättömiä omasta tuotannosta peräisin oleville mehuille, likööreille, hunajalle tai hillolle, ja ne ovat jaloja ja arvokkaita vuosipäivän juhlissa, häissä tai yritystapahtumissa: yksilöllisesti suunnitellut pulloetiketit ja itse suunnitellut tarrat kierrekorkkisiin purkkeihin. Osoita arvostuksesi viinin ystäville ja anna viinin lisäksi myös rakkautesi ja huomiosi yksilöllisesti suunnitellulla pulloetiketillä. Näin viinipullosta tulee tunteikas lahja, joka muistetaan pitkään.

Määrittele nyt

Mitä minun on otettava huomioon suunnitellessani yksittäisiä pulloetikettejä?

Pulloetikettien ei pitäisi antaa ainoastaan tietoa sisällöstä, vaan myös välittää visuaalinen viesti. Siksi on tärkeää, että ne ovat houkuttelevia, informatiivisia ja ainutlaatuisia. Lisäksi pulloetiketissä on oltava helposti luettavissa kaikki tuotetta koskevat tärkeät tiedot. Juomien myyntiin sovelletaan erilaisia vaatimuksia kuin yksityiskäyttöön tarkoitettujen pulloetiketteihin. Usein on järkevää sijoittaa tarvittavat tekstit, kuten valmistus- ja parasta ennen -päiväys, ainesosat, sisällön koostumus ja määrä sekä valmistajan tiedot erilliseen pulloetikettiin pullon takaosaan. Etupuolella oleva etikettiä voidaan sitten mukauttaa. Yrityksen logo tai kuva hääparista voi välittää halutut tunneviestit pullon etiketissä.

Mikä materiaali soveltuu pulloetiketeille, viini- ja hunajaetiketeille?

Pullo-, viini- ja hunajaetiketteihin kannattaa valita materiaalit, jotka ovat kestäviä ja kosteutta kestäviä. Etikettien materiaali vaikuttaa myös muotoiluun. Kestävä etikettipaperi korostaa rakkauttasi luontoa kohtaan, strukturoitu paperi muotoilusi jaloa luonnetta. Valitsemalla suojaavan lakan (tarjonta materiaalista riippuen) pullonetiketit ovat kestävämpiä ja saavat haluamasi mattapintaisen tai kiiltävän pinnan.
Jos haluat käyttää pullot ja purkit uudelleen, vesiliukoinen paperi on paras valinta. Pullo-, hillo- tai hunajaetiketit irtoavat itsestään astianpesukoneessa. Löydät yleiskatsauksen kaikista tarramateriaaleista tarrakonfiguraattorista.

Mikä on minimitilausmäärä yksilöidyille viinietiketeille?

Riippumatta itse suunnittelemiesi pullo-, viini- tai hunajaetikettien koosta, painamme teknisistä syistä aina 2 arkkia (noin DIN A4). Pulloetikettien vähimmäismäärä riippuu suunnittelemiesi tarrojen koosta. Näytämme tämän konfiguraattorissa yhdessä hinnan kanssa.

Saa inspiraatiota

Tarra hunajaa varten - lasikannet

Tarra hunajaa varten - lasikannet

Tarra ympyrä aaltoilevalla reunalla, kuvioidusta kermapaperista, jossa on matta suojalakka, halkaisija 40 mm. Yksinkertaisesti yksilöllinen.

Hääviinin pullon etiketti

Hääviinin pullon etiketti

Yksilöllinen pullon etiketti, jossa hääpäivä ja hääparin nimet, 90 x 80 mm, Teksturoitu kermanvärinen paperi.

Pullon etiketti, esim. hääviiniä varten

Pullon etiketti, esim. hääviiniä varten

Yksittäinen pullon etiketti, jossa hääpäivä ja hääparin nimet, kultainen paperi. 90 x 80 mm.

Tarrat hunajapurkkeihin

Tarrat hunajapurkkeihin

Tuotetarrat hunajapurkkeihin kierrätetystä voimapaperista, luonnonruskea, koko 80 x 50 mm, mattapintainen suojalakka.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Räätälöidyt lahjanauhat
Räätälöidyt lahjanauhat

Suunnittele oma lahjanauhasi. Pestävissä jopa 60° C lämpötilassa valoa ja kulutusta kestävä, ja siksi ihanteellinen käsintehtyjen tuotteiden kiinnittämiseen.

Häiden aikaan
Häiden aikaan

Tehkää häistänne unohtumattomat! Täältä löydät joitakin luovia ideoita yksilöllisiin kohokohtiin.

Tavallinen satiininauha (3 mm)
Tavallinen satiininauha (3 mm)

Pieniin ja suuriin lahjoihin tai lahjakorttien ja ripustusmerkkien kiinnittämiseen. Laadukas satiininauha Valmistettu Saksassa.

Design-merkki
Design-merkki

Tunnetut suunnittelijat ovat luoneet nämä käsintehdyt merkit ja merkkisarjat erityisesti DORTEXia varten.