PrinTex by DORTEX

PrinTex – tekstiilimerkit kiinteässä koossa

Voit luoda itse suunnittelemiesi PrinTex-tekstiilimerkkien suunnittelun hetkessä. Kirjoita konfiguraattoriin enintään 2 riviä tekstiä ja valitse yksi fontti per rivi. Lisää haluamasi motiivi ja sopiva taustaväri tai -tekstiili, ja värikäs tekstiilimerkki on valmis.

Helppokäyttöisen konfiguraattorimme avulla voit määrittää värit ja yksityiskohdat toiveidesi mukaan. Tekstiilimerkkien kiinteä koko on 15 mm korkea x 65 mm leveä. Ylä- ja alareunat ovat pehmeästi kudotut, vasemmalla ja oikealla kuumaleikatut. Tämä estää merkkien rispaantumisen. Reuna jätetään automaattisesti vapaaksi ompelua varten oikealle ja vasemmalle suunnittelun aikana.

PrinTex-merkit painetaan monivärisinä ja kudotaan kierrätetystä polyesterilangasta pellavakudoksella. Erikoismateriaali on hieman kevyempää kuin Satinera monivärinen satiinimerkeissä materiaalin sidonta vastaa puuvillan sidontaa. PrinTex-tekstiilimerkit ovat valonkestäviä, kulutusta kestäviä ja pestäviä 60°C:seen asti.

PrinTex-tekstiilimerkit sopivat erinomaisesti nimimerkeiksi lastenvaatteisiin tai etiketeiksi DIY-projekteihin.

Vinkkimme: Jos haluat taittaa PrinTex-tekstiilimerkit keskeltä ja ommella ne saumaan, jätä merkin keskikohta vapaaksi suunnittelemassasi.

Konfigurointityökalu

Ideat vähissä? Käytä suunnittelumallejamme

Painettu kangasetiketti, jossa on nimi ja kuvio

Painettu kangasetiketti, jossa on nimi ja kuvio

PrinTex-nimilappu, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä pellavakudoksella. Suljetut reunat, helppo personoida.

Nimilappu raidallisella tekstuurilla

Nimilappu raidallisella tekstuurilla

PrinTex-nimilappu, joka on valmistettu kankaasta (kierrätysmateriaali). Nimi kaunokirjoituksella pastellinvärisellä raidallisella taustalla.

Merenkulun kangasetiketti, jossa teksti ja kuvio

Merenkulun kangasetiketti, jossa teksti ja kuvio

PrinTex-kangasetiketti monivärisellä painatuksella. Säädä teksti, kuvio tai värit konfiguraattorissa ja tilaa suoraan.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
Novinera värisarjana
Novinera värisarjana

5 väriyhdistelmää suunnittelemallasi värisarjalla. Kudotut merkit 100 % rPET:stä.

Tarrat
Tarrat

Suunnittele omat tarroja jokaiseen tilaisuuteen! Valittavana on monia materiaaleja. Kaikki muodot ovat mahdollisia!

2Go Merkit
2Go Merkit

Meidän valmiiksisuunnitellut merkkimme ovat korkealaatuisia, välittömästi saatavilla eivätkä todellakaan tylsiä. Niitä on saatavilla kätevissä 10 tuotteen pakkauksissa.

Nahkamerkit & Co.
Nahkamerkit & Co.

Erityisen eksklusiiviset: laserkaiverretut merkit, jotka on valmistettu korkealaatuisesta luonnonnahasta, kasvisnahasta, keinonahasta, puusta tai metallista.