Carelabel by DORTEX

Ammattimaista laatua olevat hoitomerkit

Kuka teki sen? Miten hoidan sitä? Mistä se on tehty? Voit helposti vastata näihin tärkeisiin asiakaskysymyksiin ammattimaisilla pyykkimerkeillä. Samanaikaisesti täytät tekstiilien merkintöjä koskevat lakisääteiset vaatimukset.

Lataa vain logosi - tai käytä konfiguraattorissa olevia tekstilaatikoita sisällyttääksesi tietoa itsestäsi ja tekstiiliesi koostumuksesta hoitomerkkejä koskevien määräysten mukaisesti. Kaikki pesusymbolit valitaan automaattisesti lakisääteisessä järjestyksessä. Jos käytät pyykkisymboleja, on käytettävä kaikkia viittä symboliluokkaa (pesu, valkaisuaine, kuivaus, silitys ja puhdistus). Valitse tekstiileillesi sopivat pesusymbolit. Lataa vain logosi konfiguraattoriin. Onko sinulla jo pesusymbolit sisältävät pyykkimerkit valmiina suunnittelutiedostona? Ei ongelmaa: lataa ne yksinkertaisesti konfiguraattoriin ja tilaa.

Me tarjoamme sinulle erilasia kestäviä ominaisuuksia sisältäviä hoitomerkkejä, joista valita. Kierrätetystä polyesterisatiinista (rPET) valmistetut painetut ammattikäyttöön tarkoitetut merkit ovat erityisen kestäviä, kevyitä, kulutusta kestäviä, pestäviä 60° C asti ja sertifioidusti saasteeton DIN EN 71-3) mukaisesti. Reunat ovat pehmeästi kudottuja, kapeat reunat suljettuina. Voi suunnitella ne helposti verkossa ja tilata suoraan alkaen yhdestä kappaleesta. Luomupuuvillasta valmistetuille painetuille hoitomerkeilletunnusomaista on materiaalin kestävyys. Painamme yksilöllisen mallisi yksivärisenä kontrastikkaalla värillä värjäämättömälle orgaaniselle puuvillalle 20 kappaleesta alkaen ja toimitamme ne kotiisi rullattuna, jotta voit leikata ne itse. Estääksesi reunojen kulumista, on parasta ommella pesumerkki saumaan kapeilla reunoilla. Löydät yksityiskohtaiset tiedot tuotevaihtoehdoista sivun alaosasta sekä usein kysytyistä kysymyksistä.

Konfigurointityökalu

Ammattimaiset hoitomerkit - erot

Basic -hoitomerkit

Basic -hoitomerkit

Me painamme pyykkitarramme mustalla valkoiselle 100 % kierrätetystä polyesteristä (rPET) valmistetulle pehmeälle satiinille vakiolaatuisena. Pyykkimerkin leveys on aina 35 mm, korkeus riippuu tilauksestasi. Muotonsa säilyttävä rPET-materiaali on miellyttävän pehmeä ja kiltti iholle. Perus hoitomerkit leikataan erityisellä ultraääniprosessilla. Siksi hoitomerkit eivät rispaannu ja niillä on erityisen pehmeät reunat. Täten Basic -hoitomerkit sopivat käytettäväksi lastenlelujen valmistamiseen EN 71-3 mukaisesti.

Cotton -hoitomerkit

Cotton -hoitomerkit

Nämä kestävät pesulaput on kudottu värjäämättömästä, sertifioidusta luomupuuvillalangasta, ja ne soveltuvat lasten lelujen valmistukseen EN 71-3 -standardin mukaisesti. Tulostamme suunnittelemasi mallin yksivärisenä kontrastikkaalla värillä. Pyykkimerkkien leveys on aina 35 mm, korkeus riippuu tuotantoprosessista. Orgaanisten pyykkimerkkien pitkät reunat on kudottu. Toimitamme ne kotiisi rullattuna, jotta voit leikata ne itse. Koska puuvillaa ei voida sulkea, leikatut reunat rispaantuvat. On parasta ommella ne taiteltuina tai kiinnittää Cotton -hoitomerkit saumaan.

Color -hoitomerkit

Color -hoitomerkit

Pidätkö värikkäästä ja erityisen tyylikkäästä? Valitse sitten Color -versiomme pyykkimerkiksesi. Me painamme 100 % kierrätetystä polyesteristä (rPET) valmistetulle satiininauhalle kaikissa sateenkaaren väreissä toiveidesi mukaan. Mikään ei ole esteenä, perus hoitomerkit leikataan erityisellä ultraääniprosessilla. Siksi hoitomerkit eivät rispaannu ja niillä on erityisen pehmeät reunat. Täten Color -hoitomerkit sopivat käytettäväksi lastenlelujen valmistamiseen EN 71-3 mukaisesti. Minkä kokoisen haluat? Määritä itse Color -hoitomerkkien korkeus kirjoittamalla teksti, leveys on kiinteä 35 mm.

Ideat vähissä? Käytä suunnittelumallejamme

Luomupuuvillasta valmistetut ammattimaiset hoitomerkit

Luomupuuvillasta valmistetut ammattimaiset hoitomerkit

Ammattimainen hoitomerkit, jossa on hoitosymbolit. 100 % puuvillaa, luomulaatua.

Hoito valmistetun etiketin kierrätetystä polyesteristä (rPET)

Hoito valmistetun etiketin kierrätetystä polyesteristä (rPET)

Musta painatus polyesterisatiinilla (rPET); pehmeät tiivistetyt reunat; ommeltavaksi