Novinera kudotut merkit

Suunnittele kudottuja Novinera® merkkejä

Hienosta synteettisestä kierrätetystä kuitulangasta valmistetuissa kudotuissa merkeissä yksityiskohtaiset logot, fontit ja kuviot pääsevät oikeuksiinsa. Niitä voi käyttää monin eri tavoin. Kiitos pehmeästi kudottujen ylä- ja alapuolella olevien reunojen, Novinera merkit voi ommella vaatteisiin ilman epäröintiä, esim. nimimerkkeinä. Ne ovat myös hyvännäköisiä katseenkiinnittäjiä ammattimaisina merkkeinä mallistoillesi tai käsintehtyinä merkkeinä kotitekoisille tuotteillesi.

Suunnittele merkkisi helposti verkossa. Meidän supertarkalla konfiguraattorilla kudotut merkit tulevat kotiisi sellaisina kuin ne kuvittelit. Pienet värierot ovat mahdollisia näyttöasetuksista johtuen. Novinera on pestävissä jopa 60° C:ssa, se on värinkestävä ja sertifioidusti saasteeton.

Vinkkimme vaihtelun lisäämiseksi: Tilaa Novinera-kudotut merkit värisarjana! Saat viisi väriyhdistelmää värimaailmasta sinun tekemässäsi mallissa. Valitse värisarjat yksinkertaisesti konfiguraattorista kohdasta "Värit". Muuten: Cottonera Classic -puuvillamerkkeihin on myös saatavana värisarjoja!

Konfigurointityökalu

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

nameFIX

nameFIX

Etkö halua ommella? Merkkisi voidaan kiinnittää sekunneissa käyttämällä meidän patenoitua nameFIX:iä .

Lahjamerkit

Lahjamerkit

Fiksu ja uudelleenkäytettävä: Riippumerkit eri muotoisina ja eri materiaaleista ripustettavaksi.

Nailontarrat

Nailontarrat

Tiskikoneen- ja vedenkestävä: Kestävät nailontarramme asioiden merkkaamiseen koulussa, lastentarhassa, harrastuksisssa ja kotona.

Ostoskortit

Ostoskortit

Yksilölliset ostoskortit DORTEX merkeille - jokainen luova syntymäpäiviäsankari lapsi on tyytyväinen.