Design Cottonera puuvillamerkit

Suunnittele Cottonera® puuvillamerkkejä

Kudotuilla Cottonera merkeillä ja niminauhoilla on paljon käyttäjiä. Perinteisistä pyykkimerkeistä merkkeihin sinun omille käsin tehdyille luomuksille: Ne ovat aina kaksivärisiä ja voit tilata ne haluamassasi pituudessa, ommeltavan tai silitettävän version välillä ja paljon enemmän. Meidän erittäin tarkalla konfiguraatio työkalulla valmiit kudotut merkit toimitetaan ovellesi juuri sellaisina kuin kuvittelit niiden olevan. Pienet värierot ovat mahdollisia näyttöasetuksista johtuen.

Hyvä tietää: Koska kaikki Cottonera merkit ovat 100% puuvillaa, kudottujen merkkien reunoja ei voi kuumasulkea. Kudotut Cottonera merkit täytyy siten aina kääntää alle ja ommella paikoilleen varmistaakseen, että ne eivät rispaannu. Me lisäämme automaattisesti sopivan leveän reunan molemmille puolille; sinun ei tarvite huolehtia siitä. Jos et halua taittaa etikettien sivuja, valitse kierrätetyistä polyesterilangoista valmistettu kudottu etiketti , esimerkiksi Novinera-kudotut etiketit. Koska polyesterietiketit voidaan sulkea kuumasaumalla, ne eivät rispaannu.

Konfigurointityökalu

Cottonera® - Erot

Cottonera Basic

Cottonera Basic

Kudottuja Cottonera Basic merkkejä on saatavilla 10mm leveänä punaisella fontilla valkoisella taustalla. Tämä on kaikkein useimmin tilattu versio puuvilla merkeistämme ja me pystymme tarjoamaan sen erityisen alhaiseen hintaan. Tarjolla on vain yksi fontti eikä yhtään kuvioita, mutta voit valita haluatko ne ommeltavina vai silitettävinä versioina. Näitä käytetään yleensä tyypillisinä nimimerkkeinä vaatteiden merkitsemiseen. Mutta ne toimivat hyvin myös retromerkkeinä käsintehdyissä kohteissa

Cottonera Classic

Cottonera Classic

Cottonera Classic merkit ovat täydellisiä aloittelijan merkkejä kaiklle, jotka haluavat merkata käsin tehtyjä kohteita houkuttelevalla ja edullisella tavalla. Kudonta sukkulakangaspuilla antaa Classic merkeille niiden erityisen hyvännäköisen rakenteen. Cottonera Classic -etikettejä voi tilata myös silitettäväksi, ja ne on sertifioitu DIN EN 71-3 -standardin mukaisesti, joten ne soveltuvat lasten lelujen valmistukseen.

Cottonera Premium

Cottonera Premium

Cottonera Premium yhdistää modernia kudontatekniikkaa 100% puuvillaan. Meidän parasta puuvillatuotettamme kudotaan 15 ja 25mm leveänä. Voit valita vahvoista tausta- ja fonttiväreistä, käyttää meidän fonttejamme ja kuvioitamme tai ladata oman logosi. Voit leikata ja taitella merkit itse tai me teemme leikkaamisen ja taittamisen puolestasi.

Ideat vähissä? Käytä suunnittelumallejamme

Kudotut tarrat värisarjassa \"Klassinen Vaalea\"

Kudotut tarrat värisarjassa "Klassinen Vaalea"

Puhtaasta puuvillasta kudotut etiketit, joihin on kudottu yksilöllisesti suunnittelemasi kuvio. Korkeus 15 mm, 5 klassista väriyhdistelmää.

Kudotut puuvillaetiketit värisarjassa \"Merenkulku\".

Kudotut puuvillaetiketit värisarjassa "Merenkulku".

Etiketti on valmistettu puhtaasta puuvillasta, joka on kudottu yksilöllisesti suunnittelemallasi mallilla. Korkeus 10mm ja 5 väriyhdistelmää merelliseen tyyliin.

kudotut etiketit värisarjassa \"Luonto\".

kudotut etiketit värisarjassa "Luonto".

Kudotut puuvillaetiketit, joissa on suunnittelemasi kuvio. Korkeus 15 mm, 5 väriyhdistelmää "Luonto".

Cottonera Classic värisarjassa \"Aurinko\"

Cottonera Classic värisarjassa "Aurinko"

Puhtaasta puuvillasta kudotut etiketit, jotka on kudottu yksilöllisesti suunnittelemallasi kuviolla. Korkeus 15 mm, 5 väriyhdistelmää "Aurinko".

Cottonera Premium värisarjassa \"Merenkulku\"

Cottonera Premium värisarjassa "Merenkulku"

4 väriyhdistelmää suunnittelemallasi mallilla. Kudotut puuvillaetiketit, joissa on päätytaitos, koko 60 x 15 mm.

Kudotut puuvillaetiketit värisarjassa \"Klassinen Tumma\".

Kudotut puuvillaetiketit värisarjassa "Klassinen Tumma".

Puhdasta puuvillaa oleva etiketti, joka on kudottu yksilöllisesti suunnittelemallasi mallilla. Korkeus 10 mm, 5 klassista väriyhdistelmää.

Kudotut puuvillaetiketit värisarjassa \"Glitteri\".

Kudotut puuvillaetiketit värisarjassa "Glitteri".

Etiketti on valmistettu puhtaasta puuvillasta, joka on kudottu yksilöllisesti suunnittelemallasi mallilla. Korkeus 10 mm, tekstin väri lurex-kulta tai hopea.

Puuvillamerkit \"Harlekin\", värikkäästi kudottu

Puuvillamerkit "Harlekin", värikkäästi kudottu

ommeltavaksi ja liimattavaksi

Puuvillamerkit reunatiatoksell

Puuvillamerkit reunatiatoksell

kudottu; violetti luonnosta; ommeltavaksi

Puuvillamerkit kudottu reunatiatoksell

Puuvillamerkit kudottu reunatiatoksell

kudottu; kulta-lurex mustalla; ommeltavaksi

Puuvillamerkit kudottu

Puuvillamerkit kudottu

ommeltavaksi ja liimattavaksi