Design Cottonera puuvillamerkit

Suunnittele Cottonera® puuvillamerkkejä

Kudotuilla Cottonera merkeillä ja niminauhoilla on paljon käyttäjiä. Perinteisistä pyykkimerkeistä merkkeihin sinun omille käsin tehdyille luomuksille: Ne ovat aina kaksivärisiä ja voit tilata ne haluamassasi pituudessa, ommeltavan tai silitettävän version välillä ja paljon enemmän. Meidän erittäin tarkalla konfiguraatio työkalulla valmiit kudotut merkit toimitetaan ovellesi juuri sellaisina kuin kuvittelit niiden olevan. Pienet värierot ovat mahdollisia näyttöasetuksista johtuen.

Hyvä tietää: Koska kaikki Cottonera merkit ovat 100% puuvillaa, kudottujen merkkien reunoja ei voi kuumasulkea. Kudotut Cottonera merkit täytyy siten aina kääntää alle ja ommella paikoilleen varmistaakseen, että ne eivät rispaannu. Me lisäämme automaattisesti sopivan leveän reunan molemmille puolille; sinun ei tarvite huolehtia siitä. Jos et halua taittaa etikettien sivuja, valitse kierrätetyistä polyesterilangoista valmistettu kudottu etiketti , esimerkiksi Novinera-kudotut etiketit. Koska polyesterietiketit voidaan sulkea kuumasaumalla, ne eivät rispaannu.

Konfigurointityökalu

Cottonera® - Erot

Cottonera Basic

Cottonera Basic

Kudottuja Cottonera Basic merkkejä on saatavilla 10mm leveänä punaisella fontilla valkoisella taustalla. Tämä on kaikkein useimmin tilattu versio puuvilla merkeistämme ja me pystymme tarjoamaan sen erityisen alhaiseen hintaan. Tarjolla on vain yksi fontti eikä yhtään kuvioita, mutta voit valita haluatko ne ommeltavina vai silitettävinä versioina. Näitä käytetään yleensä tyypillisinä nimimerkkeinä vaatteiden merkitsemiseen. Mutta ne toimivat hyvin myös retromerkkeinä käsintehdyissä kohteissa

Cottonera Classic

Cottonera Classic

Cottonera Classic merkit ovat täydellisiä aloittelijan merkkejä kaiklle, jotka haluavat merkata käsin tehtyjä kohteita houkuttelevalla ja edullisella tavalla. Kudonta sukkulakangaspuilla antaa Classic merkeille niiden erityisen hyvännäköisen rakenteen. Valitse leveyksistä 10mm, 15mm ja 25mm, useista tausta- ja fonttiväreistä ja haluatko ommeltavan tai silitettävän version. Voit käyttää meidän fontteja tai kuvioita tai ladata oman logosi.

Cottonera Premium

Cottonera Premium

Cottonera Premium yhdistää modernia kudontatekniikkaa 100% puuvillaan. Meidän parasta puuvillatuotettamme kudotaan 15 ja 25mm leveänä. Voit valita vahvoista tausta- ja fonttiväreistä, käyttää meidän fonttejamme ja kuvioitamme tai ladata oman logosi. Voit leikata ja taitella merkit itse tai me teemme leikkaamisen ja taittamisen puolestasi.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua
nameFIX
nameFIX

Etkö halua ommella? Merkkisi voidaan kiinnittää sekunneissa käyttämällä meidän patenoitua nameFIX:iä .

Lahjamerkit
Lahjamerkit

Fiksu ja uudelleenkäytettävä: Riippumerkit eri muotoisina ja eri materiaaleista ripustettavaksi.

Kudotut logolliset merkit
Kudotut logolliset merkit

Lataa oma logosi ja suunnittele ja luo ainutlaatuisia merkkejä logollasi.